Dead Space - Mučedník E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Svět Dead Space je v současné době jedním z fenoménů zábavního průmyslu. Hra patří mezi bestsellery letošního roku, byly natočeny dva animované filmy a vydáno několik komiksů. Mučedník je první beletristický „vstup“ do tohoto světa a je považován za jistý prequel, úvod do „problematiky“ Dead Space. V nitru Chicxulubu, kráteru po meteoritu, který… Přejít na celý popis

Emily McIntire: Zjizveni Scar jako utlačovaný bratr, Mufasa jako neschopný vládce, Sarabi jako mladá bojovnice prahnoucí po pomstě. Pociťte pod kůží jizvy postav temného románu inspirovaného Lvím králem. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Svět Dead Space je v současné době jedním z fenoménů zábavního průmyslu. Hra patří mezi bestsellery letošního roku, byly natočeny dva animované filmy a vydáno několik komiksů. Mučedník je první beletristický „vstup“ do tohoto světa a je považován za jistý prequel, úvod do „problematiky“ Dead Space.

V nitru Chicxulubu, kráteru po meteoritu, který vyhubil dinosaury, se něco probouzí. Něco prastarého. Něco děsivého.

Co je zdrojem tajemného signálu, který vychází přímo z Chicxulubu? Proč se po mexickém pobřeží šíří vlna nočních můr, halucinací a sebevražedného šílenství? A jak s tím vším souvisí ďábel z mayských legend, který se kráterem pokusil dostat do pekla?

Sdílet 0

Nakladatel
Fantom Print
jazyk
čeština
Počet stran
272
datum vydání
1.01.2011

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Luboš Šlapanský registrovaný uživatel

    Temný sci-fi horor, který buduje hutnou atmosféru a je velice čtivý, do jisté míry připomíná atmosférou Carpentrovo filmové zpracování Věci, zasazené však na Yucatanský poloostrov, kde je objeven tajemný artefakt.

    Kniha, Fantom Print, 2011, 9788073981334

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 129 Kč Nápověda