Chovejte se jako James Bond E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Co je tajemstvím Jamese Bonda? Co způsobuje, že je tak magneticky přitažlivý, přesvědčivý, tak úžasný? Jak je možné, že stále nevychází z módy? Existuje jediný člověk, který by aspoň na malou chvíli nezatoužil být v kůži Jamese Bonda? Nejslavnější agent na světě nás zcela jistě má co naučit o svém způsobu jednání a myšlení. A právě to… Přejít na celý popis

Romány a světová literatura do vaší čtečky s 30% slevou Naplňte si svou čtečku skvělými romány s 30% slevou a ulehčete svým peněženkám i zavazadlům. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Co je tajemstvím Jamese Bonda? Co způsobuje, že je tak magneticky přitažlivý, přesvědčivý, tak úžasný? Jak je možné, že stále nevychází z módy? Existuje jediný člověk, který by aspoň na malou chvíli nezatoužil být v kůži Jamese Bonda? Nejslavnější agent na světě nás zcela jistě má co naučit o svém způsobu jednání a myšlení. A právě to najdete v této knize osobního rozvoje, jíž se žádná jiná nemůže podobat!

James Bond je charismatický, ale také citlivý a má smysl pro humor. Má však ještě mnoho dalších skvělých vlastností, které můžeme my všichni (a všechny) najít i v sobě a rozvíjet je, abychom se alespoň trochu přiblížili ikonické postavě, jakou James Bond bezpochyby je. Dovolte Jamesi Bondovi, skrytě dřímajícímu ve vás samotných, aby vystoupil na povrch!  Protože James Bond je kouč, který má výsledky!

Sdílet 0

Nakladatel
Jota
jazyk
čeština
Počet stran
256
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Eva registrovaný uživatel

    Dobře napsané, výstižně podané citace z jednotlivých filmových bondovek. Mnoho cenných postřehů k zamyšlení o životě. Určitě stojí za přečtení.

    Kniha, Jota, 2020, DEF0000040720

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 194 Kč Nápověda
Další knihy autora