Česká pohanková kuchařka E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Obohaťte svůj jídelníček o pohanku, bezlepkovou a od 12. století u nás pěstovanou surovinu Tato kuchařka potěší každého, kdo má zájem o zdravou výživu, ale i toho, kdo si dá rád maso, protože autorka se receptům s masem nevyhýbá. Můžete si upéct vlastní pohankové pečivo, moučníky, pizzu, tortily, zahušťovat polévky, udělat kaše nebo zapékané… Přejít na celý popis

Speciální dárek k nákupu nad 899 Kč | Dobrá záložka Princovo rozjímání 23. dubna je Mezinárodní den knihy, proto jsme si pro vás na tento týden přichystali speciální dárek Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Obohaťte svůj jídelníček o pohanku, bezlepkovou a od 12. století u nás pěstovanou surovinu

Tato kuchařka potěší každého, kdo má zájem o zdravou výživu, ale i toho, kdo si dá rád maso, protože autorka se receptům s masem nevyhýbá.

Můžete si upéct vlastní pohankové pečivo, moučníky, pizzu, tortily, zahušťovat polévky, udělat kaše nebo zapékané směsi, karbanátky, knedlíky... a mnoho dalších vynikajících lahůdek. Díky koření a dalších ingrediencí se pohanka může proměnit z opomíjené šedé myšky kuchyně na moderní a zdravé zpestření vašeho jídelníčku.

Autorka inspiraci pro své recepty čerpá z domácích tradic, ale také v zahraničí.

Hana Šimková je známá autorka dietních receptů, která své zkušenosti v tomto oboru získala více než 20letou péčí o několik alergiků ve své rodině. Věnuje se zejména bezlepkové, bezsojové a bezmléčné stravě, preferuje vegetariánskou výživu, ale maso nezavrhuje.

Sdílet 0

Nakladatel
CPress
jazyk
čeština
Počet stran
96
datum vydání
1.01.2015

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 179 Kč Nápověda
Další knihy autora