Ano, pane řediteli E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

179 Kč s DPH
Běžně 299 Kč Nápověda Jsme transparentní Nejnižší cena před akcí: 299 Kč

Nepřehlédněte! Tento produkt je zařazen do Akce BLACK FRIDAY. Erotické čtení

Míša nesnáší Adama od první chvíle, kdy nakráčel do firmy a usedl na ředitelské křeslo. Pevně převzal otěže velení a všem svým zaměstnancům dává náležitě najevo, že on je šéf. S Míšou to ale nemá tak jednoduché, je lvice tělem i duší. Její bojovná povaha jí dodává odvahu se postavit proti němu a říct mu z očí do očí, co si o něm doopravdy myslí, i… Přejít na celý popis

Velikonoční sleva 20 % pro všechny členy Klubu Knihy Dobrovský Za klubovou kartičku od zajíčka slevičku. A rovnou 20 % na celý nákup! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Míša nesnáší Adama od první chvíle, kdy nakráčel do firmy a usedl na ředitelské křeslo. Pevně převzal otěže velení a všem svým zaměstnancům dává náležitě najevo, že on je šéf. S Míšou to ale nemá tak jednoduché, je lvice tělem i duší. Její bojovná povaha jí dodává odvahu se postavit proti němu a říct mu z očí do očí, co si o něm doopravdy myslí, i kdyby to pro ni mělo mít následky. Adam není zvyklý, aby mu někdo odporoval, a už vůbec ne jeho podřízená, jenže její drzost ho přitahuje, a proto ji občas vytáčí schválně. Můžou spolu ty dva vůbec vycházet? A co když kartami zamíchá Adamova minulost, která dožene jeho i Míšu?

Sdílet 0

Nakladatel
Fortuna Libri
jazyk
čeština
Počet stran
368
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 59 hodnocení čtenářů

37× 5 hvězdiček 15× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Karolína registrovaný uživatel

    U romantiky a obzvlášť erotiky nečekám nic extra, většinou nemají ani pořádný děj, natož zápletku. Z tohohle se ale vyvinul s dramatický příběh. To mě opravdu velmi mile překvapilo. Postavy jsou úžasné, i když se Adam choval jako idiot. Čte de to samo, děj frčí před očima. Erotické scény jsou perfektní. Konečně kvalitní a pěkná česká erotická kniha, do teď jsem byla jen a jen zklamaná (tou nudou a trapností). Tuto autorku si ale opět ráda přečtu.

    Kniha, Fortuna Libri, 2022, 9788075464323

  • 5 z 5 hvězdiček Kristýna registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Příjemné počteníčko, které obsahuje úplně vše. Těším se na další knihu od autorky.

    Kniha, Fortuna Libri, 2022, 9788075464323

  • 5 z 5 hvězdiček evelyn657 registrovaný uživatel

    Výborné a velmi čtivé. Postavy jsem si zamilovala, i když jsem na ně chvilkama nadávala. Erotické scény jsou opravdu vzrušující a vymazlené. Děj odsýpá a zápletka je nečekaná a neokoukaná. Oceňuji české prostředí a česká jména. Jsem nadšená.

    Kniha, Fortuna Libri, 2022, 9788075464323

  • 5 z 5 hvězdiček Kristýna Žemličková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knížka mě nadchla od začátku až do konce. Nečekala jsem že se tam objeví tohle v knížce kde je sex. Knížka se četla úplně sama a určitě doporučuji si ji přečíst

    Kniha, Fortuna Libri, 2022, 9788075464323

  • 5 z 5 hvězdiček Bambula registrovaný uživatel

    Jedna z nejlepších erotických knih, co jsem četla. Miluju ji a všema deseti doporučuji

    Kniha, Fortuna Libri, 2022, 9788075464323

  • 5 z 5 hvězdiček Lucynell Uživatel aplikace KDčko

    Na knihu jsem se chystala už dlouho, takže jakmile jsem spatřila v naší knihovně, sáhla jsem po ní a musím říct, že mě nezklamala. Příběh byl pěkný, byly zde vtipné slovní přestřelky mezi hlavními hrdiny a těch posledních zhruba 100 stran, kdy se vše zamotavalo jsem vzala jedním dechem. Knihu bych doporučila všem, co mají rádi romantické příběhy s erotickou linkou.

    Kniha, Fortuna Libri, 2022, 9788075464323

  • 5 z 5 hvězdiček Monika Měsíčková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tak tahle knížka mě hodně překvapila, zprvu jsem to vůbec nečekala. Četla se sama, mělo to ten správný náboj a vše okolo. No mazec, v dobrém slova smyslu. Když jsem knížku dočetla, první co jsem měla v hlavě bylo: proč jsem to safra tak dlouho odkládala... Doporučuji!

    Kniha, Fortuna Libri, 2022, 9788075464323

  • 2 z 5 hvězdiček Vejunaa Uživatel aplikace KDčko

    Osobně mě to moc nechytlo.

    Kniha, Fortuna Libri, 2022, 9788075464323

  • 4 z 5 hvězdiček Marie Trochtová registrovaný uživatel

    Tato kniha mě lákala už delší dobu, protože ta obálka?! Díky bohu, jednou zde nemáme žádné břišní svaly, ale i tak je nám jasné, že tento děj bude pikantní. Hate to love, age gap, kancelářské prostředí, tajemství, bývala přítelkyně, sex U prvních stránek jsem si říkala, že mi v jistých pasážích děj něco připomíná. Autorka mi pak sama objasnila, že se nechala inspirovat Božským bastardem. Na tom nevidím nic špatného, protože zde si hlavni hrdinové jely svoji trať, jiné zvraty, jiné slovní přestřelky. Jak autorka slíbila, tak udělala. Hodně, hodně sexu. První scény mi přišli lehce urychlené, ale postupem knihy, jak kdyby autorka ze sebe shodila prvotní stud, nebo snad hlavní hrdinové, a scény měli jiskru a vzájemnou chemii. Co mi ale přišlo rychlý, že vlastně nevím, kde se ze chtíče stala láska. Zde bych uvítala o pár stránek navíc. Adam nastoupí na post ředitele firmy místo svého otce. Věčně nevrlý, zamračený a řvoucí. Ale stačí pár chvil s Míšou a on je jak beránek. U něj se mi líbil jeho vývoj v knize, kdy neměl problém jednat na rovinu, zároveň zůstával pracovitý. Jeho rozhovory s kamarády jsem si užívala. Míša byla trošku oříšek. Pracovitá holka, která tvrdě pracuje, skvělá kamarádka a milující svoji rodinu. Její prořízlá pusa mě nejednou rozesmála. Co mi u Míši vadilo, že jakmile se objevil větší problém, který ji rval srdce, nechtěla si nic nechat vysvětlit, možná díky tomu, by se nedostala kam se dostala. Ale co si budeme, my ženy máme potřebu vše dramatizovat. Co se mi líbí, že se příběh odehrává u nás, autorka se toho chopila velmi zodpovědně. Také zápletka byla zajímavá, některé věci jsem předpokládala, ale že jich bude víc jsem opravdu nečekala. Druhou polovinu knihy jsem si opravdu užívala. Scéna u bazénu za mě top! Na to, že tato kniha je autorky prvotina, tak nebyla vůbec špatná. Pouze je tam pár nedotahnutých věcí, ale věřím, že další knihy budou lepší.

    Kniha, Fortuna Libri, 2022, 9788075464323

  • 5 z 5 hvězdiček Tereza Kaluzikova registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tahle kniha mě opravdu bavila. Jasný nádech typu „Padesát odstínů šedi“ tomu dodával chutný říz. Příběh má spoustu vtipných částí. U některých pasáží jsem se smála jak pominutá. Celá kniha se četla bez sebemenších zádrhelů, příběh hezky plynul, nikde žádné prázdné mezery. Každá stránka nabitá nějakou akcií. Přesně to od knih očekávám au téhle mi spisovatelka vše naservírovala na zlatom podnosu.

    Kniha, Fortuna Libri, 2022, 9788075464323

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Nejnižší prodejní cena 30 dní před začátkem akce: 299 Kč Nápověda