Pojízdný krámek snů Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Pojízdný krámek snů Audiokniha (mp3)

Součástí série: Skotské knihkupectví 1. díl z 2

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Člověk by neměl ve svém srdci touhu, kdyby neexistovala naděje na její splnění. Romantický příběh autorky Báječného krámku s čokoládou o introvertní knihomolce, která se rozhodla vzít život do vlastních rukou a splnit si dávný sen. Nina Redmondová je devětadvacetiletá knihomolka s hustými dlouhými hnědými vlasy, bledou pihatou pletí a neustálým… Přejít na celý popis

Richard Chizmar: Hon na Bubáka Někdo ve městě vraždí dívky a zohavuje jejich těla, aby je pak nechal obyvatelům na odiv. Ovšem podezřelí ani stopy neexistují a zoufalství roste... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Člověk by neměl ve svém srdci touhu, kdyby neexistovala naděje na její splnění. Romantický příběh autorky Báječného krámku s čokoládou o introvertní knihomolce, která se rozhodla vzít život do vlastních rukou a splnit si dávný sen. Nina Redmondová je devětadvacetiletá knihomolka s hustými dlouhými hnědými vlasy, bledou pihatou pletí a neustálým plachým ruměncem ve tváři a právě dostala padáka! Jako introvertka to má v současném hlučném světě těžké a nikdo nechápe, že má ráda něco tak zbytečného, jako jsou knihy a že sní o tom, že si otevře knihkupectví. Knihám totiž rozumí a je v nich vážně dobrá. Proto její přátele překvapí, že se doopravdy rozhodne jít za svým snem koupit si dodávku a přeměnit ji na pojízdné knihkupectví. Jenže ona žije v Birminghamu a dodávka, která vyhovuje jejím nárokům je ve Skotsku.

Sdílet 0

série
Skotské knihkupectví 1. díl z 2
Další ze série
1. Pojízdný krámek snů
2. Knihkupectví u jezera
kategorie
Audioknihy » Young Adult
Témata
romantika
Nakladatel
Tympanum
datum vydání
2.11.2021
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
10:54:48

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 13 hodnocení čtenářů

10× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Magda registrovaný uživatel

    Moje první knížka od této autorky byla Báječný krámek s čokoládou a strašně se mi líbila. Přečetla jsem již všechny u nás vydané a i její poslední Pojízdný krámek snů byl fantastický. Krásný jemný příběh plný lásky a to nejen ke knihám. Určitě stojí za přečtení.

    Kniha, Argo, 2018, 9788025723791

  • 5 z 5 hvězdiček Anežka registrovaný uživatel

    Hledala jsem oddychovou, nenáročnou knížku, se kterou strávím pár volných chvil. A tato naprosto splnila mé očekávání. Relax, milý příběh a krásné prostředí.

    Kniha, Argo, 2018, 9788025723791

  • 5 z 5 hvězdiček Gabriela registrovaný uživatel

    Mila knizka, ktera vas prenese do klidu skotskeho venkova a da par navodu na dalsi dobre tituly. Pokud hledate pohodu - sahnete po ni, potesi:).

    Kniha, Argo, 2018, 9788025723791

  • 5 z 5 hvězdiček Ilona registrovaný uživatel

    Knížky této autorky se mi líbí všechny, včetně obálek :)

    Kniha, Argo, 2018, 9788025723791

  • 5 z 5 hvězdiček Rosie registrovaný uživatel

    Oddychová a milá knížka, která potěší každou knihomolskou duši. Sáhla jsem po ní právě kvůli knihám a nezklamala mě. Samozřejmě, jak už to bývá, se v příběhu objevuje láska a místo toho, abych byla zklmaná z toho, že jsem věděla, jak bude příěh probíhat, tak jsem byla mile překvapená. Rozhodně doporučuji.

    Kniha, Argo, 2018, 9788025723791

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 349 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora