Opřete se do toho Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Ženy dlouhodobě převažují mezi absolventy vysokých škol v Evropské unii i ve Spojených státech, přesto na vedoucích pozicích v soukromém i veřejném sektoru sedí v drtivé většině muži. Ženy se tak nemohou plně podílet na rozhodnutích, která zásadně ovlivňují život nás všech. Hlavním účelem audioknihy je poukázání na fakt, že se ženy navzdory svým… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Ženy dlouhodobě převažují mezi absolventy vysokých škol v Evropské unii i ve Spojených státech, přesto na vedoucích pozicích v soukromém i veřejném sektoru sedí v drtivé většině muži. Ženy se tak nemohou plně podílet na rozhodnutích, která zásadně ovlivňují život nás všech. Hlavním účelem audioknihy je poukázání na fakt, že se ženy navzdory svým akademickým úspěchům nedostávají do klíčových pozic institucí a nabízí přesvědčivá a rozumná řešení, jak mohou plně využít svůj potenciál. V audioknize najdete praktické rady o vyjednávacích technikách, o mentoringu, o vyrovnání s mýtem „musím zvládat všechno“ i o tom, jak překonat vnitřní zábrany a „opřít se“ do své kariéry. Autorka popisuje konkrétní kroky při propojování profesionálního vzestupu s osobním naplněním a ukazuje, jaký prospěch mužům přinese, pokud podpoří ženy nejen na pracovištích, ale také doma. Audiokniha je tedy hlavně působivým apelem na odbourání společenských předsudků, které ženám svazují ruce v dosahování vysněných cílů, a vytvoření skutečné rovnosti mezi muži a ženami.

Sdílet 0

Nakladatel
ProgresGuru
datum vydání
21.11.2014
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
06:57:10

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie registrovaný uživatel

    Jsou zde zajímavé myšlenky ohledně komunikace. V každém případě doporučuji k četbě, kniha Vám může dodat odvahu, pokud se nad svojí kariérou zamýšlíte, potřebujete popostrčit nebo si o tom jen nemáte s kým popovídat.

    Kniha, Dokořán, 2013, 9788073635350

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 199 Kč Nápověda
Další knihy autora