Myslet srdcem Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

V červnu 2020 se Juliet Navrátilová se svou knihou stala hvězdou Duše K. Její kniha je v tištěné podobě bestsellerem. Jenomže je přímo stvořená pro poslech. Nyní si ji tedy můžete poslechnout v nezapomenutelném přednesu Jany Plodkové. Poslední kapitola vám pak přinese léčivý hlas samotné autorky. Protože, jak vyplývá ze čtenářských ohlasů, je to… Přejít na celý popis

Velký den hororu | První kniha Darcy Coates Duch domu Ashburnů ZDARMA Duch domu Ashburnů, první kniha milované Darcy Coates, se dočkala své audio verze. A abychom to společně pořádně oslavili můžete si ji poslechnout zcela zdarma! Více informací

Popis

V červnu 2020 se Juliet Navrátilová se svou knihou stala hvězdou Duše K. Její kniha je v tištěné podobě bestsellerem. Jenomže je přímo stvořená pro poslech. Nyní si ji tedy můžete poslechnout v nezapomenutelném přednesu Jany Plodkové. Poslední kapitola vám pak přinese léčivý hlas samotné autorky. Protože, jak vyplývá ze čtenářských ohlasů, je to kniha, která léčí. Když Jitka onemocní vážnou autoimunitní nemocí, řeší to neortodoxně. Místo lékařů poslechne hlas svého srdce, který ji nabádá ukončit dlouholetý partnerský vztah, opustit domov a odjet sama do Latinské Ameriky vyléčit se s pomocí místní prastaré medicíny. Její příběh je o dvou cestách. Dobrodružné cestě, která ji vede amazonským pralesem, horami, pouští a pobřežím po celém latinskoamerickém kontinentu. A pak je tu další, ne méně dobrodružná cesta do jejího nitra a za hranice běžného vědomí, přes které ji přenese psychedelická rostlinná medicína ayahuasky a San Pedra. Tento nevšední, ale poutavý cestopis tak vypraví o důvěře, odhodlání a snaze porozumět nemoci a tím i sobě. Jitka Juliet Navrátilová žila 19 let v Londýně, kde mimo jiné pracovala jako profesionální průvodkyně. V současnosti žije v Praze. Její největší vášní je cestování. Půlku života se rovněž zabývá technikami osobního rozvoje, ženskou spiritualitou a šamanismem. Toto vše nyní přináší do Čech pod svou ochrannou známkou Myslet srdcem. Jana Plodková je česká herečka, držitelka Českého lva za ženský herecký výkon v hlavní roli ve filmu Protektor. Obsahuje autentické posvátné písně peruánských šamanů.

Sdílet 0

kategorie
Audioknihy » Cestování » Cestopisy
Témata
Londýn
Nakladatel
PRÁH
datum vydání
21.09.2021
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
10:45:05

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika Tvrdoňová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Velice mě zaujala. Často jsem se i nasmála,i když jsem si párkrát říkala,kolikrát musí být autorka varována aby se starala o své tělo.. nicméně,kdyby její cesta nebyla tak kostrbatá,kniha by nikdy nevznikla v celé své formě. Popisky jižní Ameriky a života jednotlivých zemí se mi velice líbily. Odvahu autorky obdivuji. Doporučuji.

    E-kniha, PRÁH, 2019,

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Kajzarová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Skvěle napsaná kniha o cestě ke svému srdci a krásách Střední a Jižní Ameriky. Kniha je čtivá, svižně napsaná, dotýká se srdce, rozesměje i donutí k zamyšlení nad vlastním životem. Po dlouhé době kniha, která se mi četla lehce a bavila mě až do konce.

    E-kniha, PRÁH, 2019,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 349 Kč Nápověda