DNA Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

V Reykjavíku došlo k vraždě mladé ženy, pachatel však netušil, že po celou dobu brutálního činu byla pod postelí schovaná sedmiletá dcerka oběti. Oficiální vyšetřování vede mladý detektiv Huldar, který musí spolupracovat s psycholožkou Freyjou pověřenou výslechem malé svědkyně. Jejich pátrání však komplikuje skutečnost, že spolu před časem… Přejít na celý popis

Romány od RED a mangy od GATE pouze za 1 Kč! Ke každému nákupu nad 499 Kč v našich knikupectvích si můžete vybrat jednu knihu od značky RED či GATE za pouhou 1 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V Reykjavíku došlo k vraždě mladé ženy, pachatel však netušil, že po celou dobu brutálního činu byla pod postelí schovaná sedmiletá dcerka oběti. Oficiální vyšetřování vede mladý detektiv Huldar, který musí spolupracovat s psycholožkou Freyjou pověřenou výslechem malé svědkyně. Jejich pátrání však komplikuje skutečnost, že spolu před časem strávili noc, aniž se pak znovu kontaktovali. Jenže na nevraživost není čas – vrah v zabíjení pokračuje a zanechává za sebou zdánlivě nesmyslné indicie: číselné řady, varovné SMS a záhadné výpočty načmárané na útržcích papíru.

Sdílet 0

Nakladatel
OneHotBook
datum vydání
21.03.2019
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
14:38:16

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 19 hodnocení čtenářů

12× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Petra Machalská registrovaný uživatel

    Napínavé, super!

    Kniha, Grada, 2017, 9788073595364

  • 5 z 5 hvězdiček Ivka Purmen registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Od začátku do konce napětí. Yrsa o které jsem slyšela mě vůbec nezklamala. Knihu moc doporučuju.

    Kniha, Grada, 2017, 9788073595364

  • 5 z 5 hvězdiček Markéta Hankeová registrovaný uživatel

    Skvělý thriller, možná trochu pomalejší než ostatní v žánru, ale moc jsem si to užila. Určitě se chystám na další knihy v sérii.

    Kniha, Grada, 2017, 9788073595364

  • 5 z 5 hvězdiček Petra Procházková registrovaný uživatel

    Za mě pecka. Úvaha, kdo je vrah, tak to jsem si myslela správně, ale pak už jsem byla úplně mimo, a když mi na konci vše docvaklo, tak jsem jenom koukala. Spisovatelka dokázala velmi dobře popsat situace a myšlenky jednotlivých postav, takže nebyla chvilka, kdy bych se nudila a nesnažila se najít nějaké další vodítko, kdo je ten vrah a jeho oběti? Jak jsou s ním spojeny, že by takhle...hmm? A ještě když je to kriminálka, kde jsou parťáci policistka a psycholožka, prostě podle mého gusta. Těším se na další díly, které si určitě přečtu.

    Kniha, Grada, 2017, 9788073595364

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Šamšová registrovaný uživatel

    "Je pozoruhodné, jak dokáže jediná událost člověku zničit život, odklonit ho směrem, z nějž se už nikdy nevychýlí." V Reykjavíku je zavražděna maminka tří dětí a jediný svědek je její malá dcera. Další zavražděná je učitelka biologie v penzi. Co mají ty dvě ženy společné? Vyšetřovatel Huldar a psycholožka Freyja se budou snažit vraha, který zabil obě ženy brutálním způsobem, najít s pomocí sedmileté holčičky. Tak tohle je Yrsa, o které jsem dlouho slyšela a sedla si z její knihy na zadek. Neuvěřitelně čtivé, zajímavý příběh s naprosto dechberoucím rozuzlením. Tato série má 6 dílů a jsem za to neuvěřitelně ráda, protože tohle byla naprostá pecka.

    Kniha, Grada, 2017, 9788073595364

  • 4 z 5 hvězdiček Zuzka-Knižníček registrovaný uživatel

    Knížku jsem četla ušima, občas na mě byla zdlouhavější a také jsem měla problém s islandskými jmény, ale velmi brzy mě příběh vtáhnul a udržel. Líbili se mi i oba hlavní vyšetřovatelé, i když Freyja asi ještě malinko víc :-) Styl psaní autorky mi vyhovoval a přednes interpretky také. Závěr je zajímavě vystavěný a napětí je udrženo až do úplného závěru knihy (i když už víte co a jak). Určitě si časem pustím nebo přečtu další díl. Za mě můžu doporučit.

    Kniha, Grada, 2017, 9788073595364

  • 4 z 5 hvězdiček Kateřina Štoudková registrovaný uživatel

    Za mě trochu slabší detektivka, ale určitě vrah překvapí. Jen jsou tam chvilkami zdlouhavé pasáže, které naruší to napětí a to, co Vás táhne k tomu to dočíst. Jedná se o pasáže přijímání těch šifrovaných zpráv v číslicích. Ale jinak super děj a celkové to rozuzlení promyšlené.

    Kniha, Grada, 2017, 9788073595364

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 369 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora