Katarze E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Policie se o tom brutálním útoku dozví stejným způsobem jako ostatní: přes Snapchat. Na videozáznamu prosí vyděšená oběť o odpuštění. Když se najde její tělo, je označené číslem 2. Detektiv Huldar se připojí k vyšetřování a požádá psycholožku Freyju, aby policii pomohla s vyslýcháním kamarádů zavražděné dospívající dívky. Brzy odhalí, že Stella… Přejít na celý popis

Edgar Allan Poe: Pád domu Usherů a jiné povídky Edgar Allan Poe je hororová klasika, která právě vyšla ve vydání s krásnou ořízkou, které ozdobí knihovnu každého fanouška tohoto žánru! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Policie se o tom brutálním útoku dozví stejným způsobem jako ostatní: přes Snapchat. Na videozáznamu prosí vyděšená oběť o odpuštění. Když se najde její tělo, je označené číslem 2.

Detektiv Huldar se připojí k vyšetřování a požádá psycholožku Freyju, aby policii pomohla s vyslýcháním kamarádů zavražděné dospívající dívky. Brzy odhalí, že Stella měla do anděla, za jakého ji dospělí považovali, opravdu hodně daleko. Ale přesto, kdo by ji mohl nenávidět až tak, že by ji chtěl zavraždit?

Jenže pak zmizí další teenager a na internetu se objeví nové nahrávky. Freyja s Huldarem se shodnou přinejmenším na dvou věcech: Pravda není ani zdaleka jednoduchá. A vrah ještě neskončil. Chce jediné – aby litovali… 

V dalším thrilleru královny islandské krimi tentokrát jde o vztahy mezi dospívajícími a odvrácenou tvář sociálních sítí. 

Sdílet 0

Nakladatel
Metafora
jazyk
čeština
Počet stran
400
datum vydání
1.01.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 7 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Ivana Purmenská registrovaný uživatel

    Skvělý příběh o šikaně a jaké může mít následky. Do poslední chvíle jsem netušila co, kdo, kde, kdy a jak.. Doporučuju

    Kniha, Metafora, 2023, 9788073599164

  • 5 z 5 hvězdiček Petra Procházková registrovaný uživatel

    Od první stránky chytl příběh tempo a držel si jej až do poslední stránky. Tohle je přesně podle mého gusta. Vůbec by mi nevadilo, kdyby tyto knížky byly zfilmovány. Doporučuji, kdo máte rádi krimi, tak směle do toho.

    Kniha, Metafora, 2023, 9788073599164

  • 4 z 5 hvězdiček Jana Šamšová registrovaný uživatel

    Tento díl se mi nápadem i to, jak skvěle kniha plynula líbil nejvíc. O to víc mě zklamal narychlo vysvětlení konec, který mi navíc neprošel úplně uzavřený. Vztah Huldara i Freyii mě na této sérii velmi baví. Ale zatím se nijak neposunuje. Za to Erla byla v tomto díle velmi nepříjemná a její chování mi nepřijde úplně profesionální. Téma šikany a kyberšikany je dnes hodně aktuální téma, ale bohužel se často přehlíží a nebo se zametají stopy, což je špatně. Z některých pasáží mi bylo velmi úzko a vháněly mi až slzy do očí.

    Kniha, Metafora, 2023, 9788073599164

  • 5 z 5 hvězdiček Radka Pěkná registrovaný uživatel

    Treti dil vyborne, ctive serie. Kdo nekdy navstivil Island a nejakou dobu pobyl v Reykjaviku, bude nadsen stejne jako ja. Netrpelive cekam na dalsi autorciny knihy.

    Kniha, Metafora, 2023, 9788073599164

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 339 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora