Poprava Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Už se zase trestá jako za středověku. Jenom kat je dnešní… Na Šibeniční skále, která na předměstí Reykjavíku slouží už stovky let jako turistická atrakce, se ten oběšenec objevil v naprosto nevhodnou dobu. Tým vyšetřovatelů v čele s ráznou Erlou proto musí od počátku porušovat zásady kriminalistické práce, aby stihl tělo ukrýt před očima čínského… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Už se zase trestá jako za středověku. Jenom kat je dnešní… Na Šibeniční skále, která na předměstí Reykjavíku slouží už stovky let jako turistická atrakce, se ten oběšenec objevil v naprosto nevhodnou dobu. Tým vyšetřovatelů v čele s ráznou Erlou proto musí od počátku porušovat zásady kriminalistické práce, aby stihl tělo ukrýt před očima čínského ministra zahraničí, jehož oficiální návštěva začne co nevidět audiencí v blízkém prezidentském paláci Bessastaðir. Fakt, že nejde o sebevraždu, přitom jednoznačně potvrzuje hřeb zaražený do hrudi mrtvoly… Freyja se s kolegou Didrikem vydává do nóbl bytu Helgiho Fridrikssona, jelikož sociální odbor kdosi informoval, že se tam nachází dítě v ohrožení. Dovnitř je skutečně pustí čtyřletý chlapec, jenž v něm nebydlí a jehož – jak se brzy ukáže – vůbec nebude snadné identifikovat. Ve dveřích apartmá se psycholožka srazí s Huldarem, který přišel prohledat domov oběti. Že by dvojici opět svedla náhoda? Čtvrtý díl islandské sextalogie s detektivem Huldarem a psycholožkou Freyjou

Sdílet 0

Nakladatel
OneHotBook
datum vydání
16.05.2021
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
11:41:21
  • Zdeněk Gothard Zdeněk Gothard

    Kniha Poprava je definicí toho, co bychom si měli představit pod pojmem „detektivka“. Středobodem celého románu je prostě a jednoduše poctivá detektivní práce. A protože je člověk od přírody zvídavý tvor, i já byl samozřejmě zvědavý, jak hledání vraha dopadne. Yrse se navíc povedlo vytvořit fungující duo z pohodářského, klidného až flegmatického vyšetřovatele a zapálené mladé psycholožky.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 9 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.3 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Lucie Urbanová registrovaný uživatel

    Tuhle autorku mám míč ráda, asi proto jsem od této knihy čekala trochu víc. Konec byl sice překvapivý, ale něco tomu přecejen chybělo.

    Kniha, Grada, 2021, 9788076250819

  • 5 z 5 hvězdiček Ivana Purmenská registrovaný uživatel

    Sázka na jistotu. Další z neodložitelných knih od Yrsi.

    Kniha, Grada, 2021, 9788076250819

  • 5 z 5 hvězdiček Petra Procházková registrovaný uživatel

    Jak už tady bylo řečeno od jiného čtenáře , tak Yrsa je sázka na jistotu. S tímto naprosto souhlasím, protože tato spisovatelka umí místo činu vykreslit tak bravurně, že si občas říkáte, kde se to v ní bere, jak, proč.... brrr. Prostě další skvělý díl.

    Kniha, Grada, 2021, 9788076250819

  • 5 z 5 hvězdiček Pavel Holakovský registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Yrsa se čte jedním dechem už mi schází jen Katarze.Těším se na její další tvorbu.

    E-kniha, Metafora, 2021,

  • 1 z 5 hvězdiček Pippo registrovaný uživatel

    Od této dámy jsem přečetl dvě věci a zjistil jsem, že bez takové nálože úchylných vražd, položených ňuňuňu dětičkami. se obejdu. Že ji baví vymýšlet takové nechutnosti. Je to skoro patologické.

    Kniha, Grada, 2021, 9788076250819

  • 4 z 5 hvězdiček Zuzana Špringlová registrovaný uživatel

    Ono těch severských detektivek a thrillerů není nikdy dost, nemyslíte? V Popravě to začíná už na první straně. Mrazivo, děs, bafáníčko. Sledujeme zde policejní vyšetřování, které začíná morbidní vraždou mladého a především velmi bohatého investora. Jeho tělo je nalezeno na starém popravišti poblíž Rekjavíku a do hrudi mu pachatel zabodl hřebík s papírkem (ne úplně obyčejný hřebík). Opět se zde setkáváme zde s dvojicí vyšetřovatelů Freyja & Huldar. Huldara zavede vyšetřování do bytu mrtvého muže, kde zrovna psycholožka Freya řeší situaci s opuštěným malým dítětem, o kterém se snaží zjistit jakékoliv dostupné informace. Záhadou ale je, jak se do bytu dítě dostalo, jak se jmenuje a jestli má někde rodiče, kteří na něj čekají. Nikdo ale dítě jeho popisu nepohřešuje! Jak je to sakra možné? Autorka odhaluje a řeší několik zdánlivě nesouvisejících linek, které vás provádí knihou s trvajícím napětím. Příběh je složitý, čtenář se musí opravdu důkladně soustředit, a ani to mu moc nepomůže. Respektive - mě to nepomohlo. Byla jsem zmatená od začátku až do konce a neustále napjatá. Což je ale u knihy fakt dobře, ne? Kniha působí dojmem překombinovaného příběhu, ale opak je pravdou. Zde všechno do sebe pasuje, všechno má svůj důvod, své vysvětlení a zápletka je reálná a uvěřitelná. Tenhle thriller nebude úplně odpočinkové čtení, je třeba se na něj hodně soustředit.

    Kniha, Grada, 2021, 9788076250819

  • 5 z 5 hvězdiček Miroslav Pijak registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    YRSA je sazka na jistotu, neda se odlozit, skvela jako vzdy

    Kniha, Grada, 2021, 9788076250819

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 359 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora