Čtvrteční klub amatérských detektivů Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Čtvrteční klub amatérských detektivů Audiokniha (mp3)

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Tahle čtveřice britských penzistů ještě rozhodně nepatří do starého železa... V luxusní vesnici pro seniory se každý týden schází neobvyklá skupinka přátel, která se snaží rozlousknout staré nevyřešené kriminální případy. Někdejší policistka či snad dokonce tajná agentka Elizabeth (o své minulosti raději příliš nemluví), slavný odborářský vůdce na… Přejít na celý popis

Zobrazit více variant (+1)

Romány od RED a mangy od GATE pouze za 1 Kč! Ke každému nákupu nad 499 Kč v našich knikupectvích si můžete vybrat jednu knihu od značky RED či GATE za pouhou 1 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Tahle čtveřice britských penzistů ještě rozhodně nepatří do starého železa... V luxusní vesnici pro seniory se každý týden schází neobvyklá skupinka přátel, která se snaží rozlousknout staré nevyřešené kriminální případy. Někdejší policistka či snad dokonce tajná agentka Elizabeth (o své minulosti raději příliš nemluví), slavný odborářský vůdce na odpočinku Ron, vyhledávaný psychiatr v důchodu Ibrahim a bývalá zdravotní sestra Joyce disponují bohatými zkušenostmi i cennými kontakty a vyšetřování zločinů je jejich společnou vášní. A tak když jednoho dne začne policie pátrat po vrahovi místního developera, nemůže samozřejmě tohle činorodé kvarteto amatérských detektivů zůstat stranou... Populární moderátor Richard Osman dokázal v oceňovaném románovém debutu skloubit napínavý detektivní příběh s humornou sondou do života britských seniorů. „Čtvrteční klub amatérských detektivů je strhující a místy i úsměvné čtení. Osmanovi se podařilo vdechnout život jedinečným postavám, které působí, jako by byly skutečné.“ – Judith Reveal, New York Journal of Books. „Chytrá a vtipná detektivka s ideálním poměrem sentimentu a lidskosti.“ – Michaela Turková, Centrum detektivky. „Vtipný a uštěpačný příběh!“ – The Daily Telegraph. „Originální a opravdu k popukání.“ – The Sun. „Jeden z nejúžasnějších románů roku.“ – The Daily Mirror. „Vzrušující nový talent v krimi!“ – The Daily Mail.

Sdílet 0

Nakladatel
OneHotBook
datum vydání
30.09.2021
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
12:19:37

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Eliška Kopecká registrovaný uživatel

    Trochu jiná detektivka. Ale můj život se točí kolem starých lidí a tak po nedůvěřivém začátku mne kniha chytila. Obdivovala jsem jejich chuť do života, bavila se jejich vtipnými glosami na neduhy stáří. Autor skvěle popsal vztahy dětí se starými rodiči, ale také byznys, který s nimi souvisí. Detektivní linka je samozřejmě, nereálná, ale copak běžné detektivky (až na výjimky) reálné jsou? Mě to jejich pátrání bavilo. Až přijde čas, ráda si přečtu i další knihu autora.

    Kniha, Jota, 2021, 9788075658425

  • 5 z 5 hvězdiček Tereza Ševčíková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Někdy se o stáří říká, že je to druhá puberta. V případě našich hrdinů to perfektně sedí. Všichni prožili ukrutně zajímavý život a nechce se jim trávit odpočinek luštěním křížovek. Policii občas lezou na nervy, ale jak dlouho byste se vy vydrželi zlobit na roztomilou babičku, která vás nakrmí koláčem? A tak se čtveřice vnutí detektivům do případu s grácií, která i jim samotným bere dech. Kniha je velmi čtivá, vtipná. Gró detektivky - tedy kdo je vrah a jaký měl motiv, se v jistou chvíli může zdát nenápadité, ale vzhledem k existenci druhého dílu to je jiná. Navíc pokud s anglickými knihami teprve začínáte, jazyk není tak složitý, takže by to nemělo být příliš náročné.

    Kniha, Penguin, 2022, 9780241988268

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 379 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora