Vězni svobody

Autor Petr Němec

Vězni svobody - Petr Němec Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
Žijme lagom - Inspirujte se švédským životním stylem

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 9 Kč dárek zdarma v hodnotě 329 Kč

Žijme lagom - Inspirujte se švédským životním stylem

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Svět v roce 2049. Svět v rukou osmice gigantických korporací, které ve zhroucených státech ovládají každý aspekt ekonomického a politického dění. Svět nelítostně podřízený zisku, v němž je solidarita jen prázdné slovo. Svět, jehož poražení jsou z Města vysídlováni do Enklávy, aby zde žili svou „dvourychlostní“ alternativu. Co přinese střet se… Přejít na celý popis

Puzzlemánie Máte rádi puzzle? DINO teď přináší PUZZLEMÁNII se slevou 50 % online i v prodejnách Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Svět v roce 2049. Svět v rukou osmice gigantických korporací, které ve zhroucených státech ovládají každý aspekt ekonomického a politického dění. Svět nelítostně podřízený zisku, v němž je solidarita jen prázdné slovo. Svět, jehož poražení jsou z Města vysídlováni do Enklávy, aby zde žili svou „dvourychlostní“ alternativu. Co přinese střet se systémem stárnoucímu softwarovému vývojáři, který po ztrátě syna zůstává se svou zranitelnou povahou proti korporaci zcela sám? Podaří se dychtivému studentovi najít v opuštěné čtvrti cestu z Města? Obstojí mladá novinářka tváří v tvář netušené příležitosti, která otřese její dosavadní životní zkušeností? Jaké nástrahy čekají v premiérově domě na podivným způsobem vybranou pokojskou? A co děsivého skrývá samotná Enkláva? Sociálně-utopické drama o cynismu, touze po moci a nesamozřejmé ceně člověka.

Sdílet 0

Nakladatel
Formal group
Vydání
1
jazyk
čeština
Počet stran
176
datum vydání
18.06.2018
isbn
978-80-88287-54-4
Vazba
pevná vazba
datum dotisku
31.07.2018
ean
9788088287544

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 7 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Vlaďka registrovaný uživatel

    Skvělá knížka, včera jsem dočetla a stále o ní přemýšlím. Mám obavy, že to je už částečně z naší doby a ne až z roku 2049. Snad to tu nedospěje až do těch důsledků, jak jsou popsány v knize. Kéž by tato kniha některé lidi probudila a vzpamatovali se z touhy po kariérách a mamonu! Těším se na další knihu autora. A doufám, že bude mít stejně skvělé ilustrace!

    Kniha, Formal group, 2018, 9788088287544

  • 5 z 5 hvězdiček Čtenář Náruživý registrovaný uživatel

    Strhující děj. Zajímavý vývoj osobnosti jednotlivých postav. Přestože je kniha dějově zasazena do budoucnosti, nutí čtenáře k zamyšlení nad současným stavem společnosti a většinově uznávaným žebříčkem hodnot.

    Kniha, Formal group, 2018, 9788088287544

  • 5 z 5 hvězdiček Marek T. registrovaný uživatel

    Velmi dobré, zajímavé a aktuální téma. Klady: 1. Hodně čtivé, výborný mix děje a úvah. 2. Kapitoly jsou dlouhé akorát na cestu metrem :-) 3. Super ilustrace (neví někdo víc o ilustrátorovi, kde vystavuje a tak?) Zápory: 1. Někdy až příliš stručné, člověk by chtěl číst dál... :-)

    Kniha, Formal group, 2018, 9788088287544

  • 5 z 5 hvězdiček Honza registrovaný uživatel

    Kniha je velice čtivá! Provádí nás příběhem lidí v utopistické společnosti nedaleké budoucnosti, jejíž některé aspekty mají blízko k realitě. Kniha plná zajímavých filozofických otázek, které nutí k zamyšlení nejen v aktuální společenské situaci s překvapujícími zvraty i v osobním smýšlení postav. Po dočtení ve mě zanechala myšlenky nad osobní svobodou a čím je tato ovlivňována. Doporučuji k přečtení.

    Kniha, Formal group, 2018, 9788088287544

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora