Pan Slušňák

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Ekoturistika

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 1999 Kč dárek zdarma v hodnotě 699 Kč

Ekoturistika

Poznejte nejprovokativnější sexuální vztah, jaký kdy nějaký pár měl. Lucas Callahan se vzdal snoubenky a budoucnosti na maloměstě a s právnickým titulem se rozhodl zkusit štěstí v New Yorku. Uchytí se v časopise Empire a věří, že je jen otázkou času, kdy se z nejnižší pozice vypracuje na slavného novináře. A pak jednou v noci vyrazí do centra a… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Jedna z nejočekávanějších knih roku a možná i desetiletí se řítí do našich knihkupectví! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Poznejte nejprovokativnější sexuální vztah, jaký kdy nějaký pár měl.

Lucas Callahan se vzdal snoubenky a budoucnosti na maloměstě a s právnickým titulem se rozhodl zkusit štěstí v New Yorku. Uchytí se v časopise Empire a věří, že je jen otázkou času, kdy se z nejnižší pozice vypracuje na slavného novináře. A pak jednou v noci vyrazí do centra a seznámí se v baru s nádhernou brunetkou, která ho vezme k sobě domů…

Carmen Kellyová chtěla být investigativní žurnalistkou, ale místo toho píše v časopise Empire sloupek o sexu. Její poslední příspěvek je o politováníhodném – a neuspokojivém – setkání s rozpačitým nemotorným chlápkem, který je sice celkem pohledný, ale v posteli příšerně nezkušený.

Lucas zjistí, že se vyspal s nechvalně známou Carmen Kellyovou – tou, co píše sloupek o sexu v časopise, kde pracuje i on! –, až když si přečte její ponižující hodnocení. Rozzuřeně napíše odpověď a podepíše se jako „Slušňák“. Empire reakci zveřejní a oba sloupky mají bouřlivý ohlas. Čtenáři žádají pokračování. Časopis přistoupí na dohodu: Carmen a Lucas se spolu vyspí každý týden a utkají se ve vzájemném hodnocení svých výkonů.

Jde o nejprovokativnější sexuální vztah, jaký kdy nějaký pár měl, ale aktéry milostného sloupku zanedlouho čeká víc než jen válka slov: nakonec si musejí vybrat mezi ambicemi, láskou a důsledky svých slov.

Lucas se snažil pracovat, ale zanedlouho už brousil na facebookových stránkách své bývalky. Rozešli se teprve před dvěma měsíci a Mel už byla „ve vztahu“. Nový nápadník si chránil soukromí, takže měl Lucas k dispozici omezený materiál: výška a stavba těla (vysoký, statný), oblečení (khaki kalhoty, zvednutý límeček, kšiltovka) a jméno (Cal Braden).

 

Sdílet 0

Nakladatel
Kontrast
Vydání
1
isbn
978-80-7585-569-5
Počet stran
339
datum vydání
24.06.2019
ean
9788075855695
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

2.3 z 5 80 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 19× 3 hvězdičky 19× 2 hvězdičky 28× 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 1 z 5 hvězdiček M registrovaný uživatel

    Kniha o všem a v podstatě o ničem. Příběh strašně zdlouhavý, nudný a bez jiskry.

    E-kniha, Kontrast, 2019,

  • 1 z 5 hvězdiček Věra registrovaný uživatel

    Hrůza erotický brak ,četla jen pár stránek a stačilo .Snacha si přála ,nerozumím

    Kniha, Kontrast, 2019, 9788075855695

  • 2 z 5 hvězdiček Darina Krejčí registrovaný uživatel

    Pokud od knihy Pan Slušňák čekáte erotické vyprávění, které vás nažhaví, tak ji nečtěte, ať nejste zklamaní a raději si kupte Prokurátora. Mě už znáte, tak víte, že sexuální scény v knize přeskakuji (tady nebylo ani co přeskakovat), ale užívám si celkový příběh. Zde jsem bohužel narazila, námět je skvělý, prostředí jakbysmet, ale bohužel mi nesedlo zpracování.

    Kniha, Kontrast, 2019, 9788075855695

  • 1 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Na knihu jsem se podle popisu velmi těšila, ale byla zrovna vyprodaná. Když jsem ji konečně dostala do ruky a přečetla, tak to bylo velké zklamání. Nevím, jak to popsat, prostě jsem četla a nebyla vtažená do děje. A navrch postrádá klasický happyend. To by u jakéhokoliv jiného žánru asi nebyl problém, ale u románů pro ženy bych předpokládala, že tam bude nějaké alespoň malé "a žili šťastně." Pro mě asi nejslabší kniha, co jsem zatím četla.

    Kniha, Kontrast, 2019, 9788075855695

  • 5 z 5 hvězdiček Petra Procházková registrovaný uživatel

    Jsem ráda, že jsem se nenechala odradit negativními komentáři. A že jich tady je! Upřímně, nechápu proč. Mně se kniha líbila. Jasné, četla jsem lepší, ale četla jsem i mnohem horší. Tento příběh mi přišel dobře napsaný. Oba dva hlavní protagonisty jsem si okamžitě oblíbila. Byly tam i vtipné momenty, u kterých jsem se culila a musela se ovládat, abych se ve vlaku nezasmála moc nahlas. Pokud nehledáte příběh, ze kterého to bude erotikou a sexem stříkat (ehm, přeberte si jak chcete), příběh, u kterého se občas budete muset i zamyslet nad tím, jak byste se případně zachovali vy, jestli vám zrovna tohle přijde ok, tak neváhejte.

    Kniha, Kontrast, 2019, 9788075855695

  • 1 z 5 hvězdiček Čehinja registrovaný uživatel

    Spíš nic než moc. Ale jako jo, možná to redakční prostředí má dobře vypozorovaný. Jinak je to o ničem.

    E-kniha, Kontrast, 2019,

  • 1 z 5 hvězdiček Kateřina Rogoňová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Bohužel se mi kniha ani trochu nelíbila a nikomu bych ji nedoporučila. Zápasila jsem s ní velmi dlouho a nakonec jsem ji přeci jen odložila nedočtenou, což se mi stává jen velmi málo. Myslím si, že námět nebyl špatný, ale rozhodně by to chtělo knihu mnohem víc oživit.

    Kniha, Kontrast, 2019, 9788075855695

  • 3 z 5 hvězdiček Jana Jelínková registrovaný uživatel

    Příliš dlouhý a nezáživný začátek. Pak je děj vcelku zajímavý, ale i tak jsem se nutila do čtení, abych knihu dočetla.

    E-kniha, Kontrast, 2019,

  • 1 z 5 hvězdiček Eva Šotnarová registrovaný uživatel

    Velmi, velmi nudné

    E-kniha, Kontrast, 2019,

  • 1 z 5 hvězdiček Veronika Tamaškovičová registrovaný uživatel

    nuda, nuda a ještě jednou nuda. V knize se v podstatě nic nedělo, příběh se nikam neposouval a Slušňák měl asi tolik osobnosti jako krajíc chleba.

    E-kniha, Kontrast, 2019,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda