Nová pizza
Nová pizza - Stefano Manfredi Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Temná hra

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 1299 Kč dárek zdarma v hodnotě 449 Kč

Temná hra

Zpátky ke kořenům a do světa nových příchutí.  Přestože pravým domovem pizzy je Itálie, přesněji řečeno Neapol, můžeme ji s jistotou označit za jeden z nejoblíbenějších pokrmů světa. Pizzu najdeme v mnoha provedeních – kulatou, hranatou, s průměrem metr a víc, tenkou, silnou, plněnou, smaženou nebo sladkou, s vyšším i nižším, měkkým i křupavým… Přejít na celý popis

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Zpátky ke kořenům a do světa nových příchutí. 
Přestože pravým domovem pizzy je Itálie, přesněji řečeno Neapol, můžeme ji s jistotou označit za jeden z nejoblíbenějších pokrmů světa. Pizzu najdeme v mnoha provedeních – kulatou, hranatou, s průměrem metr a víc, tenkou, silnou, plněnou, smaženou nebo sladkou, s vyšším i nižším, měkkým i křupavým základem.

Její kvalitu určuje kvalita mouky, těsta a dochucovacích ingrediencí. Oceněný šéfkuchař Stefano Manfredi nás ve své knize New Pizza vezme zpátky ke kořenům. Sám používá nebělenou celozrnnou mouku mletou kamenným mlýnem a osvědčené metody hnětení a kynutí těsta, se kterými v jednotlivých krocích stvoříte ty nejzdravější a nejchutnější základy pro vaši pizzu.

Dále je tu neuvěřitelná škála příchutí – klasiky jako Margherita nebo Mořské plody, i lahodný výběr nových stylů, například Jehněčí plec, ricotta a středomořské bylinky, Nakládaný salát, kapary, olivy a rajčata, Římská pizza s fíky, prosciuttem a balzámovým octem, úžasné Závitky z pekingské kachny, Smažená pizza s vepřovou plecí, ricottou a provolou, a zákusková čokoládová pizza s roztomilým názvem Snový polštář.

Napříč celou knihou najdete také bonusy s pěti nejlepšími pizzovými šéfkuchaři v Neapoli, stejně jako okouzlující fotografie tohoto krásného města, místních farmářů a plodin. New Pizza Stefana Manfrediho nás přenese zpět do dob, kdy byla pizza zdravým, vynikajícím a rychlým pokrmem pro všechny.

Pizza je pravděpodobně nejpopulárnější rychlé občerstvení, a ať už je připravována kdekoli, vždy si originálním způsobem přisvojí charakteristické ingredience svého nového domova.

Sdílet

Nakladatel
Edice Knihy Omega
Rozměr
242 x 257 x 26
datum vydání
16.11.2018
ean
9788073907556
Počet stran
252
Hmotnost
1285 g
jazyk
čeština
Vazba
pevná vazba
Vydání
1
isbn
978-80-7390-755-6

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.9 z 5 11 hodnocení čtenářů

10× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Martin Toman registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Legendární kuchař, legendární jídlo a jedna neuvěřitelná kuchařka. Toto není pouhý pohled na jeden pokrm, ale celkový náhled na italskou kuchyni, který je navíc uchopen novým invenčním pohledem. Tleskám.

    Přečíst více
  • Maros Klapak registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Knížka se čte sama, hlavně chutná všem..

    Přečíst více
  • M. Stepanova registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Výborná kniha na téma pizza.

    Přečíst více
  • jan.alois registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    super

    Přečíst více
  • Anna Mal registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Výborná kniha o pizze. Původ, suroviny, zpracování....

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda