4.3 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Zpátky ke kořenům a do světa nových příchutí. Přestože pravým domovem pizzy je Itálie, přesněji řečeno Neapol, můžeme ji s jistotou označit za jeden z nejoblíbenějších pokrmů světa. Pizzu najdeme v mnoha provedeních – kulatou, hranatou, s průměrem metr a víc, tenkou, silnou, plněnou, smaženou nebo sladkou, s vyšším i nižším, měkkým i křupavým… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Mexická domácí kuchyně
-
Švédská kuchařka - Kulinářské tradice Severu
-
Moderní indická kuchařka
-
Culinaria Itálie
-
Jak chutná Dolce vita
-
Pizza
-
Italská kuchařka
-
Culinaria Maďarsko
-
Středomořská kuchyně
-
Neobyčejné těstoviny - Úžasná jídla s vůní a chutí Itálie
-
Yotam Ottolenghi: Kuchařka
-
Jamie Oliver vaří po italsku - Ze srdce italské kuchyně
-
Ryby, drůbež, zvěřina - Jednoduše & dokonale
-
Restaurant Evropa aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem
-
Nalož to
-
Pes, který jedl lanýže
-
Asijská kuchařka od Šona
-
Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit)
-
Merendy v zástěře - Úsporná kuchařka pro dceru (230 receptů, jak vařit s rozumem)
-
Roman Staša: Matla
-
Archeologie
-
Snídaně a svačiny (Edice Apetit)
-
Indická kuchyně pro každého
-
Velká knedlíková kuchařka
Zpátky ke kořenům a do světa nových příchutí.
Přestože pravým domovem pizzy je Itálie, přesněji řečeno Neapol, můžeme ji s jistotou označit za jeden z nejoblíbenějších pokrmů světa. Pizzu najdeme v mnoha provedeních – kulatou, hranatou, s průměrem metr a víc, tenkou, silnou, plněnou, smaženou nebo sladkou, s vyšším i nižším, měkkým i křupavým základem.
Její kvalitu určuje kvalita mouky, těsta a dochucovacích ingrediencí. Oceněný šéfkuchař Stefano Manfredi nás ve své knize New Pizza vezme zpátky ke kořenům. Sám používá nebělenou celozrnnou mouku mletou kamenným mlýnem a osvědčené metody hnětení a kynutí těsta, se kterými v jednotlivých krocích stvoříte ty nejzdravější a nejchutnější základy pro vaši pizzu.
Dále je tu neuvěřitelná škála příchutí – klasiky jako Margherita nebo Mořské plody, i lahodný výběr nových stylů, například Jehněčí plec, ricotta a středomořské bylinky, Nakládaný salát, kapary, olivy a rajčata, Římská pizza s fíky, prosciuttem a balzámovým octem, úžasné Závitky z pekingské kachny, Smažená pizza s vepřovou plecí, ricottou a provolou, a zákusková čokoládová pizza s roztomilým názvem Snový polštář.
Napříč celou knihou najdete také bonusy s pěti nejlepšími pizzovými šéfkuchaři v Neapoli, stejně jako okouzlující fotografie tohoto krásného města, místních farmářů a plodin. New Pizza Stefana Manfrediho nás přenese zpět do dob, kdy byla pizza zdravým, vynikajícím a rychlým pokrmem pro všechny.
Pizza je pravděpodobně nejpopulárnější rychlé občerstvení, a ať už je připravována kdekoli, vždy si originálním způsobem přisvojí charakteristické ingredience svého nového domova.
- Nakladatel
- Edice Knihy Omega
- Rozměr
- 242 x 257 x 26
- datum vydání
- 16.11.2018
- ean
- 9788073907556
- Počet stran
- 252
- Hmotnost
- 1285 g
- jazyk
- čeština
- Vazba
- pevná vazba
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-80-7390-755-6
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
4.9 z 5 11 hodnocení čtenářů
10× 5 hvězdiček 1× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
-
Martin Toman registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Legendární kuchař, legendární jídlo a jedna neuvěřitelná kuchařka. Toto není pouhý pohled na jeden pokrm, ale celkový náhled na italskou kuchyni, který je navíc uchopen novým invenčním pohledem. Tleskám.
Přečíst více -
Maros Klapak registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Knížka se čte sama, hlavně chutná všem..
Přečíst více -
M. Stepanova registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Výborná kniha na téma pizza.
Přečíst více -
jan.alois registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
super
Přečíst více -
Anna Mal registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Výborná kniha o pizze. Původ, suroviny, zpracování....
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE
-
V neděli začíná advent. Máte připravený adventní kalendář a vánoční knížky pro děti?
-
Nestihli jste znovu zhlédnout Stranger Things? Máme pro vás shrnutí 1.-4. série
-
Keeping 13 - Emocionální kolotoč, který budete milovat | RECENZE
-
Příběhy mezi regály: Křest kalendáře Muž roku a Anděl mezi zdravotníky
-
Kletba pravé lásky: Když pohádka potemní | RECENZE