Mrtvé město

Autor Camilla Sten

Mrtvé město - Camilla Sten Nedostupné

Kniha

    • Produkt je vyprodaný.
Žijme lagom - Inspirujte se švédským životním stylem

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 9 Kč dárek zdarma v hodnotě 329 Kč

Žijme lagom - Inspirujte se švédským životním stylem

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Všichni beze stopy zmizeli. Zůstalo temné tajemství a minulost není radno odkrývat…V padesátých letech obletěla Švédsko zpráva o důlním městečku Silvertjärn, ze kterého jednoho dne beze stopy zmizeli všichni obyvatelé. Úřady pro to nedokázaly najít žádné vysvětlení a opuštěný Silvertjärn byl ponechán osudu a rozkladu.Mladá dokumentaristka Alice… Přejít na celý popis

Rebecca Yarros: Čtvrté křídlo Spalující napětí, nelítostní draci a jejich jezdci! Romantická fantasy, která uchvátila svět, je konečně tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Všichni beze stopy zmizeli. Zůstalo temné tajemství a minulost není radno odkrývat…V padesátých letech obletěla Švédsko zpráva o důlním městečku Silvertjärn, ze kterého jednoho dne beze stopy zmizeli všichni obyvatelé. Úřady pro to nedokázaly najít žádné vysvětlení a opuštěný Silvertjärn byl ponechán osudu a rozkladu.Mladá dokumentaristka Alice poslouchala během dětství vyprávění své babičky o rodném městě, z něhož nevysvětlitelně zmizeli všichni obyvatelé včetně její rodiny, a tahle záhada ji vždycky fascinovala. Proto teď dala dohromady skupinu přátel, aby se pokusili zjistit a zaznamenat, co se tenkrát skutečně stalo.V napínavém příběhu vycházející hvězdy švédského thrilleru se prolínají dvě časové roviny. Současnost sledujeme očima filmového štábu, který přijíždí do Silvertjärnu jako první návštěva po šedesáti letech. Záhy se ale začíná ukazovat, že tam nejspíš úplně sami nejsou. A mezitím, v minulosti, rozplétá Alicina prababička Elsa šokující pravdivé události, které vedly k zániku města.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
datum vydání
10.03.2020
ean
9788076250659
Počet stran
416
jazyk
čeština
Vydání
1
isbn
978-80-7625-065-9
  • Jiří Klimeš Jiří Klimeš

    Již první kapitola mě velice mile překvapila, protože mě dokázala vtáhnout do děje na první dobrou, což uvítá každý čtenář s povděkem. Jak jsem ale postupoval příběhem dál a dál, nemohl jsem se zbavit dojmu, že je děj zbytečně natahován. Tempo je tedy rozvláčné, ale jak se postupně blíží poslední třetina, příběh začne slušně gradovat. Postavy působí velice dobře, líbilo se mi jejich vzájemné propojení napříč časovými linkami a jediné co mě trošku mrzí je malý prostor, který dostal hlavní „záporák“, ale člověk hold nemůže mít všechno.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Kateřina registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Pro mě neznámá autorka, ale zaujal popis knihy a nezklamal. Téma pěkně zpracované. Chvílemi jsem měla mráz v zátylku. Závěr překvapující. Jako duchařina pěkně čtení.

    Kniha, Grada, 2020, 9788076250659

  • 4 z 5 hvězdiček Olga Sofia Sčepková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Od poloviny knihy už se od čtení nedalo odtrhnout. Zajímavé téma, skvěle zpracováno.

    Kniha, Grada, 2020, 9788076250659

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda