Ztraceni

Autor Frank Anita

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

KLASICKÝ HOROR O STRAŠIDELNÉM ANGLICKÉM SÍDLE |  Anglie, 1917 Stella Marchamová se těžce vyrovnává se smrtí svého snoubence, takže vítá příležitost zůstat se svou těhotnou sestrou Madeleine na impozantním venkovském sídle jejího manžela v Greyswicku – ale jakmile dorazí, zjišťuje, že dům skrývá jistá tajemství a její sestru svírá strach a… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

KLASICKÝ HOROR O STRAŠIDELNÉM ANGLICKÉM SÍDLE | 
Anglie, 1917
Stella Marchamová se těžce vyrovnává se smrtí svého snoubence, takže vítá příležitost zůstat se svou těhotnou sestrou Madeleine na impozantním venkovském sídle jejího manžela v Greyswicku – ale jakmile dorazí, zjišťuje, že dům skrývá jistá tajemství a její sestru svírá strach a podezření. Netrvá dlouho a podivné události začnou trápit i Stellu – slýchá v noci dětský pláč nebo cupitání na schodech. A jak se četnost událostí zvyšuje, začne se Stella zajímat o tragickou historii domu. S pomocí zraněného válečného veterána a své „zvláštně nadané“ služebné se pustí do odhalování temných a strašlivých tajemství Greyswicku – naslouchajíc šepotu mrtvých z druhé strany… V klasickém díle ze žánru Ženy v černém splétá Anita Frank kouzelný debut rodinné tragédie, ztráty a vykoupení.

 

Sdílet 0

Nakladatel
Fobos
Rozměr
139 x 208 x 48
jazyk
čeština
Počet stran
448
Vydání
1
isbn
978-80-7585-732-3
Vazba
pevná vazba
datum vydání
26.04.2021
ean
9788075857323
  • Adriana Šťastná Adriana Šťastná

    Svou tvorbou mi autorka velmi připomíná Darcy Coates, která napsala sérii týkající se strašidelných domů, pokud bych si měla vybrat, která spisovatelka má mnohem lepší zpracování, musela bych dlouho přemýšlet. Obě mají něco do sebe, pokud se vám líbily knihy od Darcy Coates, nebudete jistě zklamaní ani po přečtení titulu Ztraceni.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.1 z 5 39 hodnocení čtenářů

18× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 10× 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

  • 3 z 5 hvězdiček Lenka registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Dobrá kniha, bavila mě především detektivní zápletka. Zbožňuji duchařské příběhy, ale tady se to skutečně o duchařino jen otřelo. Napětí jsem necítila a k hororu to má dle mého názoru taktéž daleko. Jenže nějakým způsobem, když jsem přijala to, že se u téhle knížky bát fakt nebudu, mě to chytlo. Takže jsem knihu spíše hodnotila jako detektivku a jsem spokojená. Je to napsáno čtivě, postavy jsou lehko zapamatovatelné, jejich konání pochopitelné a uvěřitelné. Nezůstala žádná hluchá místa. Pokud se chcete bát, sáhněte po něčem jiném, ale pokud vás lákají záhady, směle do čtení.

    Kniha, Fobos, 2021, 9788075857323

  • 4 z 5 hvězdiček Marcela Vachelová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Pěkná prvotina spisovatelky. Děsivý, tragický příběh, výstižně popsané pocity truchlení a složitých rodinných vztahů, skvěle promyšlená zápletka. Rozuzlení mi došlo zhruba ve dvou třetinách knihy, jakmile se objevila kolébka, takže jsem jen sledovala vývoj událostí, ale závěrečné překvapení jsem již příliš nečekala - proto 4/5. Možná kdyby byly v té části vynechané některé detaily, bylo by čtení napínavější. Nicméně příjemné čtení, vřele doporučuji.

    Kniha, Fobos, 2021, 9788075857323

  • 3 z 5 hvězdiček Klára Bezděková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Pěkný románový thriller s kapkou mysteriózna. Rozhodně žádný horor. Plna očekávání byl horor to přečíst, představovala jsem si něco jiného.. Kdybych věděla v jakém žánru se kniha ponese, nečetla bych. Nebyla špatná, jen jsem měla chuť číst horor a tohle mě v této úrovni zklamalo. Nicméně zápletka pěkná.

    Kniha, Fobos, 2021, 9788075857323

  • 5 z 5 hvězdiček Zuzana registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Sice to není horor, ale spíše taková lehčí "duchařina", ale četlo se mi skvěle.

    Kniha, Fobos, 2021, 9788075857323

  • 2 z 5 hvězdiček Nela ( IG: Copata.knihomolka) registrovaný uživatel

    Tato kniha může být pravděpodobně čímkoliv, není však hororem. Po dočtení bych knihu osobně zařadila mezi historicko-psychologické thrillery. Najdeme zde několik duchařských scén, ale nic po čem by se vám nechtělo vylézat z postele. Duchařských (děsivých) scén je tam pomálu a bohužel nezanechají žádnou stopu. Autorka přichází se zajímavou zápletkou, která se však do děje dostává až zhruba v polovině knihy. Do té doby si jako čtenáři užijeme prostředí starého anglického domu na přelomu dvacátých let dvacátého století. A stejně tak si užijeme i silné psychické manipulace mezi hlavními hrdiny. Bylo by to skvělé, pokud bychom však nechtěli číst hororový příběh. V příběhu vystupuje jen několik postav, jejíchž hlavním rysem je pohrdání těmi ostatními. Jistého pokroku společně dosáhnout, že by mi však byli blízcí, se říct nedá. Nejbližší mi byla služebná Annie, jež oplývala oním zvláštním darem, zbytek společnosti uvnitř děsivého domu byl svým způsobem jako přes kopírák. Z mého pohledu je tato kniha jedno velké NE. Napadá mě hned několik příběhů, které tento zcela převálcují i na polovičním počtu stran. Do čtení jsem se zpočátku hodně přemlouvala a na příběhu nebylo nic, co by mě vtáhlo natolik, abych četla stále dál. Příliš dlouhé a příliš prázdné vyprávění ode mě dostává 2/5.

    Kniha, Fobos, 2021, 9788075857323

  • 5 z 5 hvězdiček Katarína Kežmarky registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Wooow, toto bola jazda. Milujem duchariny v starých domov, takže po tejto knihe som musela siahnuť. Veľmi dobre sa čítala, priam som ju hltala... Pokiaľ nerátam prvých 80 strán ktoré boli maximálne nezáživné... Zápletka, prostredie, atmosféra aj gradovanie veľmi dobré. Knižka neni moc strašidelná, ale príjemne napínavá. Odhaľovanie tajomstiev minulosti ma bavilo, len už v polke som vedela rozuzlenie a postupne aj hlavných aktérov/ky... Vlastne som nechápala, že hlavnej hrdinke to vôbec nedopínalo... Celkovo ma knižka bavila a bolo to príjemné oddychové čítanie.

    Kniha, Fobos, 2021, 9788075857323

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Škutková registrovaný uživatel

    Moc povedené dílo, strašně mě bavilo. Dalo by se srovnávat s Kořistí od Darcy Cotas, ale má svoje specifické kouzlo. Doporučuji

    Kniha, Fobos, 2021, 9788075857323

  • 5 z 5 hvězdiček Dagmara Čavisová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tak tato kniha mě neskutečně bavila. Darcy Coates je proti tomu slabý odvar. Zajímavé zvraty do posledního okamžiku.

    Kniha, Fobos, 2021, 9788075857323

  • 5 z 5 hvězdiček Iva registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tohle byl skvělý příběh, ne přímo horor, ale kniha měla úžasnou atmosféru duchařského domu. Autorka krásně píše a styl vyprávění mi seděl.

    Kniha, Fobos, 2021, 9788075857323

  • 5 z 5 hvězdiček Irena registrovaný uživatel

    Brilantní, skvělé, děsivé! Kniha mě chytla hned na začátku, přečteno za tři dny, za mě velmi zdařilé dílko

    Kniha, Fobos, 2021, 9788075857323

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 29 Kč Nápověda