Zajatci

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Ekoturistika

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 1999 Kč dárek zdarma v hodnotě 699 Kč

Ekoturistika

THRILLER O TOM, JAK KONČÍ AMERICKÉ STŘEDOŠKOLSKÉ HVĚZDIČKY | Jako vězeňský psycholog ve státním nápravném zařízení je Frank Lundquist na lecjaká překvapení zvyklý. Nic ho ale nemohlo připravit na okamžik, kdy do jeho kanceláře vstoupí jako pacientka ta, kterou na střední škole platonicky miloval – Miranda Greenová. Frank, který se dosud… Přejít na celý popis

Sophie Lark: Unesená dědička Mafiánská rodina Griffinových mu zabila otce. Aby se pomstil, unesl a drží v zajetí jejich dceru –⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ baletku Nessu. Ale tak jako Zvíře ze slavné pohádky podléhá Mikolaj kouzlu Krásky, své malé baletky, která teď tančí jen pro něj... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

THRILLER O TOM, JAK KONČÍ AMERICKÉ STŘEDOŠKOLSKÉ HVĚZDIČKY |

Jako vězeňský psycholog ve státním nápravném zařízení je Frank Lundquist na lecjaká překvapení zvyklý. Nic ho ale nemohlo připravit na okamžik, kdy do jeho kanceláře vstoupí jako pacientka ta, kterou na střední škole platonicky miloval – Miranda Greenová.

Frank, který se dosud nevzpamatoval ze skandálu, jenž ho připravil o privátní praxi na Manhattanu a kvůli němuž mu nezbylo než vzít zavděk ne právě prestižním zaměstnáním v nápravném zařízení Milford Basin, od začátku ví, že je jeho profesionální etickou povinností Mirandin případ odmítnout. Miranda je však stále tak přitažlivá jako kdysi a on je hnán neukojitelnou zvědavostí: jak mohla půvabná a nadějná středoškolská sprinterka a dcera kongresmana skončit ve vězení za šokující zločin? Ještě víc ho pak dráždí fakt, že ačkoliv on si pamatuje každé slovo, které k němu kdy Miranda pronesla, na ní není vůbec znát, že by měla ponětí, kdo je on.

Miranda je za zdmi vězení zoufalá a ztrácí naději. Pronásledují ji vzpomínky na tragédii z dětství, potýká se s rodinným prokletím prospěchářských morálních i politických rozhodnutí a stále se pokouší vymanit z osidel zhoubné lásky, která vedla k jejímu pádu. Přesto je stále úporně odhodlána udržet si nějakou kontrolu nad svým osudem. Frank se pro ni záhy stává velkou nadějí na osvobození – a možná dokonce na útěk. Poutavý a psychologicky propracovaný román Zajatci je intimní meditací o svobodě a riziku, o mužské a ženské síle i o pohnutkách jak ke zkáze, tak k vykoupení, jež se skrývají v každém z nás.

Sdílet 0

Nakladatel
Vendeta
Vydání
1
isbn
978-80-7585-058-4
Počet stran
288
datum vydání
20.07.2020
ean
9788075850584
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština
  • Jiří Klimeš Jiří Klimeš

    Autorka si na nic nehraje, nikam neuskakuje, a soustředí se primárně na dvojici hlavních postav. Tady se jde opravdu do hloubky. Jak naznačuje název, a koneckonců i povedená obálka, příběh neoplývá odlehčujícím humorem. Spíš se připravte na nějaký ten nervózní tik při představě desítek let strávených za mřížemi nebo možná na plnou hlavu zasněných vzpomínek a melancholické nálady. Můžete očekávat tematicky dosti ponuré čtivo.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.1 z 5 8 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • 1 z 5 hvězdiček Zuzka registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Z týhle knížky jsem byla zklamaná. Čekala jsem daleko víc. Vypadalo to jako kdyby autorce ke konci příběhu došlo že to je o ničem a snažila se to za každou cenu dohnat akčností, napětím, podlostí, a dávkou brutality.

    Kniha, Vendeta, 2020, 9788075850584

  • 5 z 5 hvězdiček Jitka registrovaný uživatel

    Moc pěkná kniha, napínavá až do konce, četla jsem jedním dechem :-)

    Kniha, Vendeta, 2020, 9788075850584

  • 3 z 5 hvězdiček Kateřina Boháčová registrovaný uživatel

    Kniha mě zrovna moc nebavila, čekala jsem od ni více a ke konci už jsem řádky přeskakovala a ten závěr mě zrovna taky moc neuchvátil, námět byl zajímavý, ale přišla mi myšlenka celkem nedotažená..

    Kniha, Vendeta, 2020, 9788075850584

  • 4 z 5 hvězdiček Marie Filipová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Zajímavá zápletka s poněkud nečekaným rozuzlením. Zajímavé prolínání dějových linií.

    Kniha, Vendeta, 2020, 9788075850584

  • 5 z 5 hvězdiček Štěpánka Lidová registrovaný uživatel

    Za mě hodně dobrá knížka. Mám vězeňskou tématiku ráda a tahle zápletka mě opravdu vzala. Musím říct, že když už jsem si myslela, že je jasný jak to dopadne ještě 3x mě autorka překvapila. Moc jsem od toho nečekala, ale opravdu se mi to líbilo. Pro milovníky dlouhých myšlenkových pochodů postav, doporučuji přečíst.

    Kniha, Vendeta, 2020, 9788075850584

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda