Víno a čáry
Víno a čáry - Luanne G. Smith Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dědictví špionů

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Dědictví špionů

Mladé čarodějce Eleně se po sedmi letech podařilo osvobodit z moci zlé kletby a vrátila se domů na vinici v údolí Chanceaux. Tam však zjistila, že za dobu její nepřítomnosti se spousta věcí změnila. Vinici převzal bývalý právník z velkého města, který odmítá staré ověřené metody i kouzla a snaží se řídit vědou a rozumem.Podaří se Eleně odhalit,… Přejít na celý popis

Michala Ries: Zadrž dech Nenávidí její pokřivený odraz. Mohl by milovat její skutečné já? Co se stane, když ji dožene minulost, před kterou chtěla utéct? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Mladé čarodějce Eleně se po sedmi letech podařilo osvobodit z moci zlé kletby a vrátila se domů na vinici v údolí Chanceaux. Tam však zjistila, že za dobu její nepřítomnosti se spousta věcí změnila. Vinici převzal bývalý právník z velkého města, který odmítá staré ověřené metody i kouzla a snaží se řídit vědou a rozumem.

Podaří se Eleně odhalit, kdo stojí za jejím prokletím? Dokáže novému majiteli vinice, jak moc se mýlí a jak je pro něj důležitá? Ukáže se, kdo má na svědomí mrtvá zvířata, která už se nějakou dobu objevují po celém údolí?

Sdílet 0

série
Víno a čáry 1. díl z 1
Další ze série
1. Víno a čáry
kategorie
Knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy » Světová fantasy
Nakladatel
Cosmopolis
Rozměr
148 x 208 x 24
datum dotisku
18.03.2021
ean
9788027112319
Počet stran
326
Vydání
1
jazyk
čeština
Vazba
měkká vazba
datum vydání
1.02.2021
isbn
978-80-271-1231-9

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 10 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Arinka Uživatel aplikace KDčko

    Tohle byla tak boží knížka. Stačilo pár stránek a naprosto mě pohltila. Byla to taková pohádka pro dospělé. Kdybych nemusela přestávát číst, tak asi ani nepřestanu Když se čarodějka Elena po vysvobození z kletby vrátí domů na "svou" vinici, zjistí, že je všechno jinak. Vinici převzal nový majitel, který nevěří v kouzla a vinici se moc nedaří. Elena se tedy snaží nového majitele přesvědčit, že mu může pomoci. Zároveň chce ale za každou cenu zjistit, kdo jí proklel a pomstít se.

    Kniha, Cosmopolis, 2021, 9788027112319

  • 5 z 5 hvězdiček Petra Drudikova registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tak tohle je naprostá pecka. Úžasná obálka - ta mě nalákala, po přečtení recenzi jsem ji musela mít. Musím říct, že předčila mé očekávání. Čte se to samo, člověk se nemůže odtrhnout. Hlavni hrdinka mi byla od začátku sympatická, už se nemohu dočkat dalšího dílu.

    Kniha, Cosmopolis, 2021, 9788027112319

  • 4 z 5 hvězdiček sanny_book_photo registrovaný uživatel

    Mám za sebou cca 160 románov, ale aby hlavná hrdinka bola na začiatku knihy ropucha, to sa mi ešte nestalo. Z kliatby, až k svojej vinici sa Elena vrátila po 7 rokoch. No zistí, že vinice sa predali právnikovi Jean-Paulovi, ktorý vedu spája s vínom. Podarí sa Elene uzdraviť údolie viníc, nad ktorými sa drží pavučina kliadby? Mŕtve telá zvierat a v poslednom rade aj človeka, necháva v čitateľovi kopec otázok. Čo by ste povedali na to, keby ste od mágie prešli, až do samého pekla? Lebo tu jeden jeho obyvateľ využil ľudského prostredníka, aby sa k nám dostal na návštevu. Občas som mala pocit, že mágia mi priam prechádzala po rukách. Úžasná dávka fantasy. Nič podobné som nikdy nečítala o to viac sa teším tomuto knižnému dielu.

    Kniha, Cosmopolis, 2021, 9788027112319

  • 5 z 5 hvězdiček Jana registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Byla jsem nadšená. Objevují se stále nové záhady a tajemství.

    Kniha, Cosmopolis, 2021, 9788027112319

  • 4 z 5 hvězdiček Naděžda Bajtek Zasadilová registrovaný uživatel

    Skvělý úvodní díl série…Mám pocit, že se nám tady zrodila příjemná fantasy. Kniha má přenádhernou obálku, která mě lákala všude, kde jsem na ni narazila, že si ji zkrátka musím přečíst… Nevím, proč jsem čekala větší pohádku, asi jsem se nechala strhnout komentáři, ale pro mě to byl zajímavý mix žánrů – fantasy, detektivky a nechyběla ani špetka romantiky, čarodějnic a víno! Kdyby mi někdo tuto knihu daroval s nějakým dobrým francouzským vínem, vůbec bych se nebránila, tento příběh totiž svádí si ke čtení pár skleniček dopřát ;-) Postavy jsem si zamilovala a velmi oceňuji i originální téma: o vinných čarodějkách jsem četla poprvé a musím uznat, že autorka má hodně velkou fantazii nechápu, kde na toto přišla  Příběh je naplněný magií, kouzly, démony a snad vším co k pěkné fantasy patří. Jsem moc ráda, že si nakonec ke mně cestu našla. Vůbec mě příběh nezklamal a už teď se moc těším na pokračování. Věřím, že autorka má ještě co nabídnout. Moc hezky se mi to četlo a doporučuji jako odpočinkové čtení třeba mezi thrillery.

    Kniha, Cosmopolis, 2021, 9788027112319

  • 5 z 5 hvězdiček Tanya Hanakova registrovaný uživatel

    Moc hezky pribeh, paradni oddychovka. Knihu jsem precetla po vecerech za tri dny :)

    Kniha, Cosmopolis, 2021, 9788027112319

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda