V mysli vraha

Autor Mike Omer

V mysli vraha - Mike Omer Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dědictví špionů

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Dědictví špionů

Chicago. Tři ženy byly nalezeny uškrcené, nabalzamované a naaranžované v pózách, jako by byly živé. K případu je přizvána horlivá a sebevědomá forenzní psycholožka Zoe Bentleyová a podivínský speciální agent FBI Tatum Gray. Zoe se musí pokusit pochopit vrahovu motivaci, doslova se mu dostat do hlavy, aby ho policie dokázala najít dřív, než… Přejít na celý popis

Knížky od 4 Kč?! To je náš DOBRO.BLEŠÁK Náš online DORBO.BLEŠÁK plníme každý týden novými a zajímavými tituly, které za tyto ceny jinde nenajdete. Knížky od 4 Kč v našem DOBRO.BLEŠÁKU jsou ale jen omezený čas a brzy zmizí. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Chicago. Tři ženy byly nalezeny uškrcené, nabalzamované a naaranžované v pózách, jako by byly živé. K případu je přizvána horlivá a sebevědomá forenzní psycholožka Zoe Bentleyová a podivínský speciální agent FBI Tatum Gray. Zoe se musí pokusit pochopit vrahovu motivaci, doslova se mu dostat do hlavy, aby ho policie dokázala najít dřív, než povraždí další ženy. Během vyšetřování dostává Zoe podezřelé anonymní zásilky. Nikomu o nich neřekne, jejich obsah ale odkazuje k příšerným zločinům z minulosti. Z lovce se stává kořist a z minulosti děsivá přítomnost.

Sdílet 0

série
Zoe Bentleyová 1. díl z 2
Další ze série
1. V mysli vraha
2. V temnotě
kategorie
Knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Světové detektivky
Knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Thrillery
Nakladatel
Cosmopolis
Rozměr
155 x 215 x 34
datum dotisku
16.09.2019
ean
9788027120697
Počet stran
376
Vydání
1
jazyk
čeština
Vazba
pevná vazba
datum vydání
1.09.2019
isbn
978-80-271-2069-7

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 16 hodnocení čtenářů

13× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Lucka registrovaný uživatel

    Přečteno jedním dechem. Nemohla jsem se od knihy odtrhnout. Dvě dějové linky. Obě nesmírně napínavé. Úžasně vykreslené postavy. Už mám doma druhý díl a už teď doufám, že se na pulty dostane i ten třetí.

    E-kniha, Cosmopolis, 2019,

  • 5 z 5 hvězdiček Anna registrovaný uživatel

    Jedna z nejlepších detektivek co jsem kdy četla! Nemohla jsem se od ní odtrhnout a jestli je v hodnocení napsáno ,, přečteno jedním dechem,, tak musím naprosto souhlasit.. Přelouskala jsem ji celou za jeden večer:) skvělé postavy, super příběh, hlavně to prolínání minulosti a budoucnosti. Opravdu vám jí můžu doporučit:))

    Kniha, Cosmopolis, 2019, 9788027120697

  • 5 z 5 hvězdiček Beáta Rousová registrovaný uživatel

    Včera jsem dočetla tento detektivní thriller takže recenzi píšu za čerstva ještě plná emocí. Kde bych měla začít kniha je čtivá a chytla mě od první strany...máme tu jeden pohled do minulosti a jeden v současnosti. Hlavní představitelka psycholožka Zoe mi byla velmi sympatická. Bavila mě její povaha a to jaký má na případ pohled a že je tak trochu jiná než ostatní. Její nový "kolega" Tatum je povahově úplně jinde než ona a to platí i ohledně jejich názorů a pohledu na svět...ale padnou k sobě a nakonec se spolu naučí vycházet "svým způsobem". Co se týče samotných vražd setkáváme se zde s velkým "klišé" a to vražděním prostitutek, ale má to velké ale a to motiv a vše s tím spojené. Největší "překvapením" pro mě bylo to co vraha pohánělo aby vraždil a důvod proč je takový jaký je.....takovou zkušenost by nechtěl nikdo. Kniha byla skvělá a čtení jsem si užila a kdo ji nečetl rozhodně doporučuji.

    Kniha, Cosmopolis, 2019, 9788027120697

  • 5 z 5 hvězdiček Lukáš M. registrovaný uživatel

    Osobně jsem ji nečetl, koupil jsem ji jako dárek, ale obdarovaný si ji nemůže vynachválit. Po dlouhé dobe prý zase čte skvělou kriminálku.

    Kniha, Cosmopolis, 2019, 9788027120697

  • 5 z 5 hvězdiček Eva Francová registrovaný uživatel

    Detektivní thriller z Chicaga, kde je nebezpečný vrah. Ten své oběti zabije, nabalzamuje a pak je "vystaví" na veřejném místě tak, že vypadají jako živé. Jako posila je přivolána forenzní psycholožka Zoe, která má za úkol pochopit vrahovu motivaci a tím pomoci policii vraha co nejdříve dopadnout. Zároveň se dozvídáme o záhadné Zoině minulosti. Opravdu napínavý příběh, který se velice dobře čte. Knihou krásně proplouváte a zároveň jste celou dobu napnuti, jak tohle celé dopadne. Určitě doporučuji si přečíst. Jednu hvězdičku strhávám za to, že jsem vraha odhalila dříve, než bych chtěla. Tato kniha je první ze série o Zoe Bentleyové a určitě si přečtu i další díly.

    Kniha, Cosmopolis, 2019, 9788027120697

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda