Tři v posteli
Tři v posteli - Carmen Reidová Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Zábavný, citlivý a jemně hořký příběh ze současnosti o jednom fungujícím mateřství.Když se úspěšná a atraktivní žena rozhodne mít dítě, její život se obrátí vzhůru nohama...Atraktivní, úspěšná a ambiciózní Bella Browningová pracuje naplno, užívá si naplno a zbožňuje svého manžela, žurnalistu Dona (i když její chování tomu vždycky neodpovídá). Ale… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Zábavný, citlivý a jemně hořký příběh ze současnosti o jednom fungujícím mateřství.Když se úspěšná a atraktivní žena rozhodne mít dítě, její život se obrátí vzhůru nohama...Atraktivní, úspěšná a ambiciózní Bella Browningová pracuje naplno, užívá si naplno a zbožňuje svého manžela, žurnalistu Dona (i když její chování tomu vždycky neodpovídá). Ale kdesi hluboko uvnitř cítí, že jí něco chybí... Dítě. Dona ta vyhlídka děsí, ale nakonec... Bella pracuje jako poradce pro vrcholový management firem, jejichž obrat se pohybuje v řádech mnoha milionů liber... Ona to přece zvládne! Nebo snad ne? Mezi záchvaty ranních nevolností, bouřících se hormonů a občasnými neuváženostmi s úžasným Chrisem z kanceláře si velmi rychle uvědomuje, jak je těžké být dokonalou, pracující moderní matkou, oplývající sex-appealem řecké bohyně. Belle se nakonec podaří s nástrahami spojenými s mateřstvím nějak vypořádat a stává se z ní silnější, šťastnější žena.

Sdílet 0

Nakladatel
OLDAG
Rozměr
142 x 206 x 35
jazyk
čeština
Počet stran
344
Vydání
1
isbn
978-80-7411-086-3
Vazba
pevná vazba
datum vydání
1.11.2014
ean
9788074110863

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 4 z 5 hvězdiček registrovaný uživatel

    Kniha byla čtivá, zajímavě popsaný porod. Když jsem četla průběh porodu, přišla jsem si jako bych to byla já kdo rodí, úplně jsem s ní soucítila i když jsem ještě těhotná nebyla, úplně jsem si to uměla představit, celý průběh. Bohužel, porod byl na knížce to nejzajímavější a dál se nic moc nedělo. Taková oddechovka na léto. Nenadchne ani neurazí.

    Kniha, OLDAG, 2014, 9788074110863

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora