Temné vize Posedlost

Autor L. J. Smith

Temné vize Posedlost - L. J. Smith Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

Skupina středoškoláků s paranormálními schopnostmi, kteří se sešli v Zetesově institutu, aby své nadání rozvíjeli, odhalí skutečné záměry výzkumného týmu a musí utéct. Mají jedinou naději, a tou je záhadný bílý dům, který všichni viděli ve společném snu. Kromě obtížné cesty je však čeká i řešení dalších problémů a vztahů. Od osudné noci, kdy… Přejít na celý popis

Lynn Painter: Lepší než ve filmu Beznadějná romantička Liz je ochotná udělat cokoliv, aby získala svého vysněného prince na bílém koni. I kdyby to znamenalo spřátelit se s Wesem, klukem ze sousedství, který jí už od dětství dokazuje, že je prvotřídní osinou v zadku.. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Skupina středoškoláků s paranormálními schopnostmi, kteří se sešli v Zetesově institutu, aby své nadání rozvíjeli, odhalí skutečné záměry výzkumného týmu a musí utéct. Mají jedinou naději, a tou je záhadný bílý dům, který všichni viděli ve společném snu. Kromě obtížné cesty je však čeká i řešení dalších problémů a vztahů. Od osudné noci, kdy všichni utekli ze Zetesova institutu, se Gabriel změnil. Přestože Kaitlyn jeho podivínské chování děsí, zároveň ji to k němu přitahuje a chce zjistit, co za tím vězí. Současně se začínají dít zvláštní věci, které naznačují, že je jim v patách někdo, kdo má stejné schopnosti jako oni sami… Podaří se jim najít bílý dům? Nebo už je pro ně příliš pozdě?Druhý díl napínavé série Temné vize.

Sdílet 0

Nakladatel
Fragment
Rozměr
113 x 188 x 22
isbn
978-80-253-1363-3
Počet stran
248
datum vydání
1.04.2012
ean
9788025313633
Vazba
měkká vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.8 z 5 9 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 4 z 5 hvězdiček Archers registrovaný uživatel

    Fandím Gabrielovi, beze sporu a Kaitlyn se mi také více zalíbila. Děj není nic extrémně náročného na pochopení, ale ani nic, co by mě doopravdy uhranulo. Prostě příjemná oddechovka s fantasy tématem a i trochou temnějšího tajemna.

    Kniha, Fragment, 2012, 9788025313633

  • 4 z 5 hvězdiček Eliška Kocourková registrovaný uživatel

    Druhý díl knížky mě také bavil, dostáváme se do trochu temnější tématiky, postavy dostávají trochu lepší tvar, samozřejmě, Gabriel, L.J. Smith ty "bad guys" prostě psát umí, to se jí nezapře. Fajn knížka se zajímavým nadpřirozeným námětem, těm, co mají rádi tenhle typ knížek, doporučuju číst dál. Série nezklame.

    Kniha, Fragment, 2012, 9788025313633

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora