Sexy mlékař
Sexy mlékař - Alice Claytonová Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Drž mě, když padám

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Drž mě, když padám

Natalie Graysonová má všechno. Je krásná, žije na Manhattanu a pracuje jako top manažerka přední reklamní agentury, jejíž kampaně se nebojí provokovat. Má spoustu přátel, milující rodinu a v adresáři samé pěkné svobodné mládence. Co víc by si mohla moderní holka z velkoměsta přát? Odpovědí je, samozřejmě… sýr. Nataliinou oblíbenou činností je… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Limitovaná edice Strašidelné domy Kdo se rád bojí, nesmí si nechat ujít knížky Darcy Coates. První tři díly její hororové série Strašidelné domy nyní vycházejí v limitované edici s až děsivě krásnou ořízkou! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Natalie Graysonová má všechno. Je krásná, žije na Manhattanu a pracuje jako top manažerka přední reklamní agentury, jejíž kampaně se nebojí provokovat. Má spoustu přátel, milující rodinu a v adresáři samé pěkné svobodné mládence. Co víc by si mohla moderní holka z velkoměsta přát? Odpovědí je, samozřejmě… sýr. Nataliinou oblíbenou činností je trávit sobotní rána na Union Square, kde se každý týden koná farmářský trh, na němž se může naplno oddat své vášni pro všechno mléčné. Nataliin oblíbený stánek navíc uspokojuje i její vášeň pro všechno sexy. Oscar Mendoza, majitel mlékárny Bailey Falls a dodavatel těch nejlepších farmářských sýrů, jaké může Hudson Valley nabídnout, je vysoký, snědý, záhadný… a vypadá to, že nejeví zájem. Nebo to si alespoň Natalie myslí – ačkoli jí to nezabrání snít o velikosti jeho, ehm, bandasky na mléko. Romantika bublá, vášeň pění, a něco neuvěřitelného vyplouvá na povrch. Mohla by to být… láska?

Sdílet 0

kategorie
Knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Erotické romány
Témata
sex
Nakladatel
Mladá fronta
Rozměr
140 x 210 mm
jazyk
čeština
Počet stran
240
datum vydání
1.06.2019
isbn
978-80-204-4245-1
Vazba
pevná vazba
datum dotisku
25.06.2019
ean
9788020442451

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.6 z 5 9 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 2 z 5 hvězdiček Nela ( IG: Copata.knihomolka) registrovaný uživatel

    Tuto knihu jsem brala do rukou jako oddechové čtení a přesně také to jsem od knihy dostala. Byla plná klišé, poměrně dost předvídatelná, ale rozhodně jsem si u ní odpočinula. Hodně mě zde bavila hlavní hrdinka Nat, která nebyla typickou hlavní hrdinkou. Je to kus ženský s pořádným sebevědomým. Měla ho občas až příliš, ale byla to fajn změna oproti „vyvoleným šedým myškám“. Napříč tomu mě příliš nebavil Oscar, který byl tajemnější, než bylo nutné a mám pocit, že zde tak trochu hrál roli Anastasie z 50 odstínů. Uťáplý chlap s ďáblem v těle. Osobně mě vůbec neoslovil, ani vzhledem, ani svým charakterem. Co se autorce povedlo, jsou popisy prostředí, které s hlavní dějovou linkou mělo pramálo společného, ale rozhodně stojí za zmínku. Zamilovala jsem se do něj mnohem víc než do postav. V tomto příběhu autorka opravdu vytvořila venkov snů, včetně mnoha sexy farmářů a ironického humoru. Ten se vážně povedl. Plus dávám také za zpracování náročnějšího tématu a to, že týrání nemusí být pouze fyzické, ale také psychické. O tom je určitě třeba více mluvit, protože na všechny jizvy jsou vidět. Co se autorce nepodařilo, jsou sexuální scény. Za mě tomu chyběla jiskra a trochu osobitosti a originality. A to už vůbec nemluvím o bezduchých rozhovorech mezi hlavními hrdiny, které dle mého pohledu postrádali jiskru. Peprné to bylo dost, o tom žádná, ale nemělo to náboj. Měla to být komedie, ale až tak moc jsem se u knihy nenasmála, ačkoliv jsem si u ní odpočinula. Hodnotím 2/5 a vám doporučuji sáhnout raději po jiné autorčině knize, snad budete mít větší štěstí.

    E-kniha, Mladá fronta, 2019,

  • 3 z 5 hvězdiček Sabina registrovaný uživatel

    Velké zklamání. První díl byl super, a tak jsem se nemohla dočkat toho druhého. Jenže už hodně dlouho se mi nestalo, aby mi hlavní postava byla tak nesympatická. Nataliin přístup ke svému tělu byl skvělý, ale přišlo mi, že žila jen pozlátkem, prací a především sexem...její postava na mě byla zkrátka příliš a nesedla mi. Sympatická mi začala být na posledních třiceti stránkách, což je dost žalostné. Oscara jsem si v prvním díle idealizovala také trochu jinak a nevyvolal ve mě žádné emoce. Plusové body jsou určitě za vtipnost, prostředí a prolínání s postavami z předchozího dílu.

    Kniha, Mladá fronta, 2019, 9788020442451

  • 3 z 5 hvězdiček Jana registrovaný uživatel

    Claytonová je moje oblíbená autorka a tohle je pro mě zatím její nejhorší kniha. Obálka a překlad názvu ubrala na hodnocení jednu hvězdičku. Nepochopitelné. Také si nedokáži nějaké situace s ženou velikosti XL představit, proto se mi do knihy hůře začítalo. I tak nesmí tato kniha doma chybět.

    Kniha, Mladá fronta, 2019, 9788020442451

  • 5 z 5 hvězdiček Věra Reňáková registrovaný uživatel

    I druhý díl velice pobavil, ne všem chlapům se líbí vychrtlé holčiny. A v tomto díle to bylo jasně poukázáno, že i s úžasnou velkou p..... se chlapovi líbí na co se dívá :-) Pěkné letní čtení.

    Kniha, Mladá fronta, 2019, 9788020442451

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora