Pozvala mě dál
Pozvala mě dál - Lucy Clarkeová Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Elle Fieldingová se rozhodne pronajmout svůj dům, a když se pak vrátí, nic jí nepřipadá jako předtím. Atmosféra domu se úplně změnila ? jako by se tam ochladilo…Elle má pocit, že někdo sleduje každičký její pohyb. Neděje se to ale všechno jen v její fantazii? Koneckonců je spisovatelka, a tak má bohatou představivost. Přesto všechno působí tak… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Smrt v domě Gillespieů Smrt řádění zrůdy neukončí, jen na čas pozastaví. V temných zákoutích domu stále čeká na svoji pomstu... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Elle Fieldingová se rozhodne pronajmout svůj dům, a když se pak vrátí, nic jí nepřipadá jako předtím. Atmosféra domu se úplně změnila ? jako by se tam ochladilo…Elle má pocit, že někdo sleduje každičký její pohyb. Neděje se to ale všechno jen v její fantazii? Koneckonců je spisovatelka, a tak má bohatou představivost. Přesto všechno působí tak skutečně, jako by někdo odhalil tajemství, která jí brání v noci usnout.Elle začíná ovládat strach a panika a domov se pro ni stává pastí. Někdo odemkl minulost – a ona sama mu dala klíč.

Sdílet 0

Nakladatel
Cosmopolis
Rozměr
128 x 213 x 35
datum dotisku
15.10.2020
ean
9788027121182
Počet stran
376
Vydání
1
jazyk
čeština
Vazba
pevná vazba
datum vydání
12.10.2020
isbn
978-80-271-2118-2

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Simoonka Janečková registrovaný uživatel

    Záleží asi na každém, jak to pojme. Ale pro mě za mě to nebylo až neejjaaak extra horzne. Strašně dobře se to četlo

    Kniha, Cosmopolis, 2020, 9788027121182

  • 4 z 5 hvězdiček Eva Francová registrovaný uživatel

    Příběh spisovatelky Elle, která na čtrnáct dní pronajala svůj dům. Když se vrátí, cítí, že je vše jinak. Nachází různé vzkazy, a to ji donutí vrátit se myšlenkami do minulost a vzpomínat tak na tajemství, která nikdy nikomu neřekla. Při čtení tohoto příběhu se ponoříte do děje a prožíváte vše společně s hlavní hrdinkou. Chvílemi jste napnutí z toho, co se tam děje, chvíli jste překvapení z její minulosti. Ale co já jsem prožívala, byl úžasně popsaný dům na útesu, kam bych se alespoň jednou chtěla také podívat. Od začátku tu máme spoustu podezřelých a autorka nám je postupně vylučuje, ale až do samého konce nevíme, kdo za tím vším stál. Ale napsané to je skvěle, protože při každé nové postavě jsem si říkala, že právě on to musí být. Anebo že by samotná Elle bláznila? Moc se mi v knize líbilo, že na začátku kapitol, Elle radila ostatním spisovatelům, co by ve správné knize mělo být. Citáty byly super. Co jediné mi vadilo, tak to, že psychothrillery by podle mě, neměly být delší než cca 250 – 300 stránek. Jakmile má kniha víc, vznikají zdlouhavější pasáže a kniha ztrácí spád, který by měla mít. I přes tuto vadu na kráse jsem si čtení moc užila a můžu doporučit ostatním, kdo mají tento žánr rádi.

    Kniha, Cosmopolis, 2020, 9788027121182

  • 5 z 5 hvězdiček Beáta Rousová registrovaný uživatel

    Tak tomu říkám pořádný psychothriller. Od této autorky jsem četla knihu Stíny nad zálivem a proto se mi moc líbilo jak byla tato kniha v tomto příběhu použita. . Už dlouho jsem při čtení nebyla tak napnutá. Tato kniha je skvěle napsaná, a je děsivé jak může být lehké prohrávat si s něčí myslí. . Během čtení jsem zjistila, že ne vždy může být dobrý nápad pronajmout svůj dům či byt někomu koho neznáte. V této knize je hlavní postavou Elle - spisovatelka, která píše svou druhou knihu a které se po čtrnácti dnech co byla mimo svůj dům úplně otočí život vzhůru nohama. Po návratu se jí začínají dít zvláštní věci a pocit že je v domě něco špatně se jí drží při každém kroku. A teď přichází otázka zda je Elle jen paranoidní a děje se vše jen v její hlavě kvůli nespavosti a stresu - nebo zná někdo její tajemství a pomalu a jistě jí chce připravit o rozum? . Při čtení této knihy mi fantazie jela na plné obrátky a přemýšlela jsem jak to celé bylo a moc jsem chtěla zjistit co má Elle vlastně za tajemství. Nebyla chvíle kdy bych se nudila a byla jsem v šoku jak to celé dopadlo. Chvílemi to vypadalo že to bylo tak nebo tak a když konečně došlo na rozuzlení řekla jsem si to nene.....úplně jsem nechápala jak je tohle možné. Konec byl jen třešnička na vrcholu skvělého příběhu.

    Kniha, Cosmopolis, 2020, 9788027121182

  • 4 z 5 hvězdiček Petra registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha se dobře četla, zajímavý námět na příběh. Slabší závěr, i když vás překvapí postava záškodníka.

    Kniha, Cosmopolis, 2020, 9788027121182

  • 3 z 5 hvězdiček Veronika Horáková registrovaný uživatel

    Knihu bych zhodnotila jako průměrnou oddychovku se slabším závěrem. Za mě se námět knihy mohl lépe propracovat, aby kniha více připomínala psycho thriller.

    Kniha, Cosmopolis, 2020, 9788027121182

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora