Podnikatel Vs. Podvodník – aneb Učíme se ve škole i v životě všemu, jak sami nejlépe umíme. Nevíme pro koho co, ke komu, k čemu a proč z důvodů, které sami neznáme, ale víme, že se učíme dobře.

Autor Petr Fabián

Podnikatel Vs. Podvodník – aneb Učíme se ve škole i v životě všemu, jak sami nejlépe umíme. Nevíme pro koho co, ke komu, k čemu a proč z důvodů, které sami neznáme, ale víme, že se učíme dobře. - Petr Fabián Nedostupné

Podnikatel Vs. Podvodník – aneb Učíme se ve škole i v životě všemu, jak sami nejlépe umíme. Nevíme pro koho co, ke komu, k čemu a proč z důvodů, které sami neznáme, ale víme, že se učíme dobře.

Autor Petr Fabián

Kniha

    • Produkt je nedostupný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Literatura zaměřená na obchodní nauku, která odhaluje nejedno šokující zjištění o manipulaci názorové složky člověka, a to již od útlého dětství. Autor v knize odkrývá základní pudy člověka, pozadí nastaveného systému aj. Vše logicky přirovnává k sofistikované činnosti podvodníka. Proč zrovna Podnikatel Vs. Podvodník? A proč ne? Abyste… Přejít na celý popis

Romány od RED a mangy od GATE pouze za 1 Kč! Ke každému nákupu nad 499 Kč v našich knikupectvích si můžete vybrat jednu knihu od značky RED či GATE za pouhou 1 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Literatura zaměřená na obchodní nauku, která odhaluje nejedno šokující zjištění o manipulaci názorové složky člověka, a to již od útlého dětství. Autor v knize odkrývá základní pudy člověka, pozadí nastaveného systému aj. Vše logicky přirovnává k sofistikované činnosti podvodníka.

Proč zrovna Podnikatel Vs. Podvodník?
A proč ne?
Abyste pochopili, proč bychom měli zrovna jednání podvodníka přirovnávat k obchodní nauce. K osobě na druhé straně zákona, tedy na negativní straně společenské šablony. Důvodů může být spousta, ale jeden z těch důležitých je samotná podstata a vědomí, že profesionální podvodník je pro naši věc tou nejideálnější učební pomůckou, protože podvodník působí a vytváří své aktivity v prostředí, které obhospodařují lidé, tedy ve shodném prostředí jako je obchod a s tím související činnosti. Co je potřebné dodat, tak profesionální podvodník je nejlepším psychologem, nejlepším řečníkem, nejlepším ovlivňovatelem, nejlepším obchodníkem, nejlepším stratégem, nejlepším umělcem (hercem), nejlepším logikem, nejlepším na Světě v dotažení celého podvodu do konce. Je prostě ve všem TOP. Jenže vědomosti podvodníka jsou na mnohem větší úrovni než vědomosti obchodníka, protože ví něco víc, uvědomuje si, že je něco víc a jeho úhel pohledu na konkrétní věc je naprosto jednoznačný, takže si je absolutně jistý tím, co si může dovolit, protože již předem ví, jak to celé dopadne...

A věřte, že obchodní vztahy jsou jen třešničkou na dortu celé knihy. Kniha je průvodcem celé lidské problematiky, která je vždy opírána o hmatatelné a logické skutečnosti, které my lidé moc dobře známe, ale nepřikláníme jim skoro žádnou váhu, nebo je nejsme schopni logicky propojit se systémem: výchovy dětí, zaměstnání, partnerských vztahů a smyslu života celkově.
Dnešní lidé nejsou závislí na vodě a potravinách, ale jsou závislí na penězích. Vše prohlubují obrovskou nedůvěrou vůči ostatním, protože se nechávají motivovat strachem. Ale není to vše spíše výsledek nastaveného demokratického režimu?

Sdílet 0

jazyk
čeština
isbn
978-80-260-9020-5
ean
9788026090205

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 4 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    Jednoduchá na čtení, složitá na pochopení. Nic lepšího jsem zatím nenapsal, a asi ani již nenapíšu. Několik věcí bych poupravil a rozšířil.

    Kniha, , , 9788026090205

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora