Oleje Ursula Ferrignová

Oleje - Ursula Ferrignová 67 % MEGA SLEVA

Kniha ( pevná vazba )

Do košíku

99 Kč s DPH
Ušetříte 200 Kč Běžně 299 Kč

E-shopové listy

K nákupu nad 199 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Nepřehlédněte! Tento produkt je zařazen do Akce Black Friday nastal. Pořádná nálož kuchařek

Používání ořechových, ovocných a semínkových olejů na vaření, dressingy a marinády Olej se nemusí používat jenom na smažení. V této nedocenitelné knize vám šéfkuchařka Ursula Ferrigno představí některé z nejdůležitějších kulinářských olejů. Dozvíte se, odkud pocházejí, jejich základní vlastnosti, jak mohou být prospěšné pro naše zdraví i to, jak… Přejít na celý popis

lunární Už máte svůj lunární kalendář Krásné paní pro rok 2021? Více informací

Popis

Používání ořechových, ovocných a semínkových olejů na vaření, dressingy a marinády Olej se nemusí používat jenom na smažení. V této nedocenitelné knize vám šéfkuchařka Ursula Ferrigno představí některé z nejdůležitějších kulinářských olejů. Dozvíte se, odkud pocházejí, jejich základní vlastnosti, jak mohou být prospěšné pro naše zdraví i to, jak je v kuchyni nejlépe využít. Budete mít možnost si vyzkoušet i velmi lákavé recepty, které umocňují jedinečné chutě surovin. Stejně jako každá jiná ingredience, i olej se totiž vybírá, aby ladil s celkovou chutí pokrmu. Objevte tajemství jedinečných vinaigrette, dressingů či marinád. Vyzkoušejte použití olejů při výrobě jednoduchých receptů, jako je carpaccio s gorgonzolou a vlašskými ořechy nebo při přípravě zeleninových pokrmů. Můžete vyzkoušet třeba asijský salát s mrkví a zázvorem nebo přípravu římských artyčoků. Recepty jako makrela s jablkem a potočnicí nebo španělská polévka ajo blanco vám pomohou naučit se bravurně připravovat ryby. Recept na dušenou vepřovou plec s mlékem a čerstvými bylinkami nebo na čínské medové kuře zase obohatí váš způsob přípravy masa. Na řadu přijdou i vaše cukrářské schopnosti, které můžete uplatnit při přípravě toho nejlepšího banánového chlebíčku, italského jablečného koláče s mandlemi nebo dokonalé zmrzliny z olivového oleje. Existují desítky druhy olejů, od extra panenského olivového až po kokosový. Nadchněte se pro ně a zjistěte, jak je nejlépe využít ve více než 25 receptech, které vás tato kniha naučí.

Sdílet 0

kategorie
Knihy » Kuchařky
Nakladatel
Edice Knihy Omega
datum vydání
22.8.2017
isbn
978-80-7390-614-6
ean
9788073906146
Jazyk
čeština
Počet stran
72
Vazba
pevná vazba

Bestseller v knihy Dobrovský

9594. v e-shopu | 9696. minulý týden | 152. nejlepší dosažené 12.11.2018

274. v Kuchařky | 315. minulý týden | 275. nejlepší dosažené 26.11.2020

Hodnocení čtenářů

4.7 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Nic moc 1 2 3 4 Perfektní 5

  • 4 z 5 hvězdiček Jarmila

    Kratičký úvod, samé inspirativní recepty, za mne ano.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2017, 9788073906146

  • 5 z 5 hvězdiček Hana Beráková

    Kniha plná informací, začetla jsem se do ní v kamenném obchodě a moc mě zaujala.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2017, 9788073906146

Další knihy autora