Bennett Mafia Zakázaná láska

Bennett Mafia Zakázaná láska - Tijan Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Báječný únik

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 199 Kč

Báječný únik

Když Riley studovala na soukromé internátní škole, její spolubydlící byla Brooke Bennettová – samotářská dívka, které se každý bál. Ve chvíli, kdy Riley zjistí, že Brooke patří do mafiánské rodiny Bennettů a její nejstarší bratr je zabit, poprvé skutečně okusí, jak nebezpečný je doopravdy svět její nové kamarádky. O čtrnáct let později si Riley… Přejít na celý popis

Merit Niemeitz: Už nikdy tvá Mulberry Mansion je historická vila a zároveň projekt univerzitních studentů, kteří ji mají zrenovovat, aby zde mohli bydlet. Avery se na tuto novou část svého života moc těší, dokud tu nepotká svého ex... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Když Riley studovala na soukromé internátní škole, její spolubydlící byla Brooke Bennettová – samotářská dívka, které se každý bál. Ve chvíli, kdy Riley zjistí, že Brooke patří do mafiánské rodiny Bennettů a její nejstarší bratr je zabit, poprvé skutečně okusí, jak nebezpečný je doopravdy svět její nové kamarádky. O čtrnáct let později si Riley při sledování televize všimne, že je Brooke pohřešovaná, a ještě ten den je unesena Kaiem Bennettem, starším bratrem Brooke a hlavou rodiny. Kai tuší, že by mohla vědět, kde se jeho sestra nachází, ale čím déle je Riley vězněna, tím více jejich vzájemná přitažlivost roste. Jakmile se ji společně vydají hledat, začíná být zřejmé, že Brooke není tak docela pohřešovaná a má své vlastní důvody, proč Riley zatáhla do svého příběhu. Kai a Riley mezitím společně pracují na odstranění jeho nepřátel a potlačení jejích vnitřních démonů.

Sdílet 0

Nakladatel
Baronet
Rozměr
135 x 205 x 43
isbn
978-80-269-1330-6
Počet stran
480
datum vydání
17.06.2020
ean
9788026913306
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 44 hodnocení čtenářů

36× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Karolína registrovaný uživatel

    Super!! Moc hezky psané, četlo se to samo. Doporučuji.

    E-kniha, Baronet, 2020,

  • 5 z 5 hvězdiček Tereza Marschallová registrovaný uživatel

    Naprostá BOMBA! Perfektní knížka a miluji jí, milovat budu a nic lepšího jsem k mým narozeninám dostat nemohla! U konce jsem se rozbrečela a nechtěla věřit tomu, že je konec a klidně bych brala o další stránky i kapitoly navíc protože tohle je naprostá dokonalost!!!

    Kniha, Baronet, 2020, 9788026913306

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka Chvojková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha se cetla jednim dechem, ani nachvili pro me nebyla nudna, stale neco prekvapilo :).. Urcite se k ni nekdy vratim a prectu si ji znovu :)

    E-kniha, Baronet, 2020,

  • 5 z 5 hvězdiček Anna Loupová registrovaný uživatel

    Tahle kniha je prostě úžasná. Kniha se četla doslova jedním dechem. Pořád se tam něco dělo. Ani chvilku se člověk nenudil. Hlavní hrdinka Riley je úžasná holka. Knihu jen a jen doporučuji. Doufám, že od spisovatelky Tijan bych si chtěla přečíst víc knížek. Takovýhle žánr knihy miluju.

    Kniha, Baronet, 2020, 9788026913306

  • 5 z 5 hvězdiček Dani registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    BOŽE!! Při čtení jsem si přála aby to nikdy neskončilo. Úžasná knížka a pokud někdo víte o nějaké, která jí je co nejvíce podobná tak dejte vědět. Kéž by byl další díl. Miluju Kaie Bennetta

    E-kniha, Baronet, 2020,

  • 4 z 5 hvězdiček Kateřina Vlasáková registrovaný uživatel

    Pěkná kniha o mafii. Riley mě chvílemi štvala, ale na začátku a na konci knihy jsem jí celkem chápala. Horší to bylo v tom prostředku, kdy jsem si chvílemi myslela, že jí uškrtím . Kai Bennett mi byl sympatický. Ke konci mě šokovaly dva zvraty, kdy jsem úplně zůstala s otevřenou pusou a musela to chvilku zpracovat, než jsem mohla pokračovat. Bennett Mafia se čte moc dobře, svižně, nechybí žhavé scény ani napětí. Jsou zde krátké kapitoly. Rozhodně se těším na další autorčiny knihy. Není to TOP strop, ale rozhodně stojí za přečtení. Doporučuju. ❤️

    E-kniha, Baronet, 2020,

  • 5 z 5 hvězdiček Marie Sejkorová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Super kniha přečtená jedním dechem. Mohu jen doporučit a vím že jsem nečetla naposledy 😉

    Kniha, Baronet, 2020, 9788026913306

  • 4 z 5 hvězdiček Luci A. registrovaný uživatel

    Kniha se četla dobře, ale trochu mě zklamala, měla jsem větší očekávání, četla jsem spoustu pochvalných recenzí, ale kniha 365 dní se mi asi líbila více. V této knize se nepřihodilo nic, co by mě překvapilo, vše bylo až moc jasné. Ale samozřejmě ji doporučuji, své čtenářky si určitě najde :-)

    Kniha, Baronet, 2020, 9788026913306

  • 5 z 5 hvězdiček sanny_book_photo registrovaný uživatel

    V poslednú dobu, sa mi pýtajú čoraz viac zlí chlapci. Pre to, bolo moje rozhodnutie jasné. Siahnem po Bennettovi. Napriek tomu, že som na túto knihu počula samé rozporuplné názory, išla som do nej s radosťou. Po Konflikte som si mafiánske prostredie jednoducho zamilovala. Síce kniha od @michaela.b.autorka u mňa stále boduje, napriek tomu Bennett mal svoje čaro. Konečne ženská postava, tak nebojácna, inteligentná a ostrá ako šelma. Pozdával sa mi celý jej charakter. A čo Kai Bennett? Len raz som mu chcela dať facku! Inak som slintala za každým jeho krokom. Och, toto je veru chlap, ktorý je v mojich predstavách dokonalá postava zlého chlapca. Čomu tlieskam, je viacero zainteresovaných postáv, ktoré skvele zapadali do deja. Vďaka nim mal dej inakosť. Na konci zhrniem, že síce bolo to trošku pritiahnuté za vlasy, ale toto je typ románu, kedy to proste žeriete.

    Kniha, Baronet, 2020, 9788026913306

  • 5 z 5 hvězdiček Míša registrovaný uživatel

    Četlo se samo, napínavé.

    Kniha, Baronet, 2020, 9788026913306

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda