Mona
Mona - Dan T. Sehlberg Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dědictví špionů

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Dědictví špionů

Eric Söderquist, stockholmský profesor informatiky, vymyslel systém, který za pomoci přenosu myšlenek umožňuje handicapovaným lidem používat internet. Jeho žena Hanna upadá do kómatu poté, co vynález svého manžela testovala. I když se to všem jeví jako šílený nápad, Eric je přesvědčený, že se nakazila počítačovým virem známým pod názvem Mona,… Přejít na celý popis

Michaela Brnková: Důvěra On je chladný, ona temperamentní. Jde jen o novou práci. Co všechno z ní ale může vzejít? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Eric Söderquist, stockholmský profesor informatiky, vymyslel systém, který za pomoci přenosu myšlenek umožňuje handicapovaným lidem používat internet. Jeho žena Hanna upadá do kómatu poté, co vynález svého manžela testovala. I když se to všem jeví jako šílený nápad, Eric je přesvědčený, že se nakazila počítačovým virem známým pod názvem Mona, který pustoší ekonomiku celého světa, především Izraele. A že jediný způsob, jak ji vyléčit, je vystopovat jeho tvůrce, Libanonce Samíra Mustafu, který býval předním odborníkem na počítačové viry v MIT Cambridge a jehož rodinu zabili právě agenti Izraele. Pátrání ho za dramatických a čím dál nebezpečnějších okolností zavádí na Blízký východ a izraelská rozvědka Mosad, FBI i Hizballáh střeží každý jeho krok na cestě vedoucí přes Francii a Izrael do pásma Gazy.

Sdílet 0

Nakladatel
Kniha Zlín
Rozměr
136 x 207 x 43
isbn
978-80-7473-219-5
Počet stran
428
datum vydání
1.10.2014
ean
9788074732195
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 4 z 5 hvězdiček registrovaný uživatel

    Počítačový virus v lidském mozku? Tohle sakra vidí do budoucnosti, co si budeme nalhávat. Na knihu jsem narazila náhodou, ale přesto nelituju přečtení, je to k zamyšlení a docela čtivě napsáno. Taková oddychovka, dá se přečíst za chvíli :)

    Kniha, Kniha Zlín, 2014, 9788074732195

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika Bařinová registrovaný uživatel

    Samotný začátek knihy mě opravdu nebavil. Dějová linka byla na můj vkus až moc hektická, někdy jsem se v příběhu ztrácela a nevěděla co se vlastně děje. Chvíle, kdy mě kniha opravdu začala bavit, přišla až kolem stránky 250+-, kde začíná celý příběh dávat smysl. Napětí z celé situace bylo čím dál zajímavější, proto jsem hltala každou stránku, abych věděla jak celý příběh skončí. Autoru knihy musím uznat jeho úžasný smysl pro dokonalé zakončení. Určitě bych knihu doporučila někomu, kdo má rád styl nepříliš obvyklého Fantasy. Kniha si odnáší 5/5 hvězd a nyní otvírám volné pokračování s názvem Sinón.

    Kniha, Kniha Zlín, 2014, 9788074732195

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda