0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( měkká vazba )
- Produkt je nedostupný.
Authentic recipes and instruction from the founder of France''s Atelier de la Crêpe. Crêpes and Galettes are a French food speciality enjoyed around the world. Originally a "peasant" food, because they required few fresh ingredients, crêpes and galettes are now enjoyed as both a delicacy and street food. Whether sweet or savory, the… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Sweet
-
The Silver Spoon Pasta
-
Dinner
-
The Book of Tea: Japanese Tea Ceremonies and Culture
-
The Glucose Goddess Method
-
Vietnam
-
Padella
-
Glucose Revolution
-
How to Eat Chocolate
-
Novinka Spirit of Place
-
Bestseller Vánoční elektronická dárková poukázka 500 Kč
0.0 z 5 hvězdiček
Voucher -
Bestseller Vánoční elektronická dárková poukázka 1000 Kč
0.0 z 5 hvězdiček
Voucher -
Bestseller Manželství
-
Bestseller Vánoční elektronická dárková poukázka 2000 Kč
0.0 z 5 hvězdiček
Voucher -
Bestseller Vánoční elektronická dárková poukázka 200 Kč
0.0 z 5 hvězdiček
Voucher -
Bestseller Připravujeme Atomové šelmy: Aréna
-
Bestseller Jaromír Jágr JÁ68 - Zpověď největší české sportovní legendy
-
Bestseller Tajemství všech tajemství
-
Bestseller Vánoční elektronická dárková poukázka 100 Kč
0.0 z 5 hvězdiček
Voucher -
Bestseller Vánoční elektronická dárková poukázka 3000 Kč
0.0 z 5 hvězdiček
Voucher -
Bestseller Elektronická dárková poukázka 1000 Kč
5.0 z 5 hvězdiček
Voucher -
Bestseller Elektronická dárková poukázka 500 Kč
5.0 z 5 hvězdiček
Voucher -
Bestseller Kluster
-
Bestseller Elektronická dárková poukázka 300 Kč
5.0 z 5 hvězdiček
Voucher
Authentic recipes and instruction from the founder of France''s Atelier de la Crêpe.
Crêpes and Galettes are a French food speciality enjoyed around the world. Originally a "peasant" food, because they required few fresh ingredients, crêpes and galettes are now enjoyed as both a delicacy and street food. Whether sweet or savory, the soft and delectable food is easy to make and a guaranteed hit for breakfast, lunch or dinner at crêperies around the world.
Mastering Authentic Crêpes and Galettes includes 50 recipes from Bertrand Larcher, founder of Breizh Café -- the world-famous crêpes restaurant in Paris and Tokyo, and the founder of Atelier de la Crêpe, an international school specializing in learning the craft of crêpe and galette making for beginners and professionals. In Mastering Authentic Crêpes and Galettes you''ll discover a collection of genuine recipes for crêpes and galettes, many including the traditional buckwheat flour. You''ll find step-by-step photos and detailed instructions for batters, different modes of cooking, folding and presentation, and delicious sweet and savory recipes for every flavor palate.
- Nakladatel
- Robert Rose Inc
- Rozměr
- 255 x 171 x 15
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 144
- Hmotnost
- 558 g
- isbn
- 978-0-7788-0720-9
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 1.09.2024
- ean
- 9780778807209
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Stále nemáte dárky? Nebojte, tyhle stihnete nakoupit i zítra!
-
Vánoce na Skotské vysočině: Příběh, který vás dokonale naladí na sváteční atmosféru | RECENZE
-
Darujte pod stromeček deskovou hru! | Vánoce voní knihou
-
Triumf pro českou fantastiku: Legie je Knihou roku Lidových novin
-
AOMU: česká aromaterapie, která zpříjemní čtení i každý den
-
Těchto 5 knih potěší každého fanouška napínavých příběhů | Vánoce voní knihou
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE