Malvína
Malvína - Patrícia Stanková Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je nedostupný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

„Autorka ženských románov Patrícia Stanková, donedávna píšuca pod pseudonymom Pia Dušak, prichádza po troch rokoch s novou evitovkou. Autorka bestsellerov Slečna s výsledkami (za tento román bola nominovaná na Panta Rhei Awards v kategórii SLOVENSKÝ KNIŽNÝ DEBUTANT ROKA), Karma je zdarma a Dobrovoľne nasilu, predstavuje ďalší zaujímavý román zo… Přejít na celý popis

Lena Kiefer: Westwell: Tíživá lehkost lásky Jejich starší sourozenci zemřeli, protože se milovali. Oni byli předurčeni k tomu, aby se nenáviděli. Ale proti citům jsou bezmocní. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

„Autorka ženských románov Patrícia Stanková, donedávna píšuca pod pseudonymom Pia Dušak, prichádza po troch rokoch s novou evitovkou. Autorka bestsellerov Slečna s výsledkami (za tento román bola nominovaná na Panta Rhei Awards v kategórii SLOVENSKÝ KNIŽNÝ DEBUTANT ROKA), Karma je zdarma a Dobrovoľne nasilu, predstavuje ďalší zaujímavý román zo života mladých ľudí. Prvý, pod hlavičkou vydavateľského domu MAFRA Slovakia, a.s.

Malvína sa drží hesla: kto sa bojí, nech nechodí do lesa. A tak ani okom nemrkne, keď sa jej život obráti naruby. Pretože chápe, že v takýchto životných situáciách nemá cenu plávať proti prúdu. Niekedy je výhodnejšie sa ním nechať unášať.

Malvína je žena, ktorá na úsvite zaťahuje žalúzie, aby mohla ďalej spať. Je to žena, ktorá presviedča iných o opaku, len preto, aby sa s nimi mohla pohádať. Na raňajky si dá dva maslové croissanty, ale kávu osladí len umelým sladidlom. Táto žena ľavou zadnou zvládne otvoriť fľašu vína, ale dvere na aute si necháva otvárať zásadne mužmi. V obývačke má poriadok, ale v hlave občas neskutočný „chaos“.

Sdílet 0

Nakladatel
Mafra
Rozměr
110 x 170 mm
jazyk
slovenština
Počet stran
304
datum vydání
22.02.2019
isbn
978-80-89950-10-2
Vazba
měkká vazba
datum dotisku
22.02.2019
ean
9788089950102

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 295 Kč Nápověda