Leila and the Blue Fox
Leila and the Blue Fox - Kiran Millwood Hargraveová Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Drž mě, když padám

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Drž mě, když padám

Come with an Arctic fox on a breathtaking journey ... an enthralling story from the bestselling, award-winning creators of Julia and the Shark. With dazzling blue and black illustrations and presented as a deluxe hardback with tracing paper inserts, this is a perfect gift for 9+ fans of The Last Bear and A Wolf Called Wander.She was very tired.She… Přejít na celý popis

Michaela Brnková: Důvěra On je chladný, ona temperamentní. Jde jen o novou práci. Co všechno z ní ale může vzejít? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Come with an Arctic fox on a breathtaking journey ... an enthralling story from the bestselling, award-winning creators of Julia and the Shark. With dazzling blue and black illustrations and presented as a deluxe hardback with tracing paper inserts, this is a perfect gift for 9+ fans of The Last Bear and A Wolf Called Wander.

She was very tired.

She lay down, her soft head on her soft paws.

The sunset licked her face.

The snow covered her like a blanket.

Fox wakes, and begins to walk. She crosses ice and snow, over mountains and across frozen oceans, encountering bears and birds beneath the endless daylight of an Arctic summer, navigating a world that is vast, wild and wondrous.
Meanwhile, Leila embarks on a journey of her own - finding her way to the mother who left her. On a breathtaking journey across the sea, Leila rediscovers herself and the mother she thought she'd lost, with help from a determined little fox.

Based on the true story of an Arctic fox who walked from Norway to Canada in seventy-six days, a distance of two thousand miles, this compelling, emotional and beautifully illustrated story is the perfect gift for 9+ readers.

Sdílet 0

Nakladatel
Hachette
Rozměr
160 x 223 x 24
jazyk
angličtina
Počet stran
245
Vydání
1
isbn
978-1-5101-1027-4
Vazba
pevná vazba
datum vydání
11.11.2022
ean
9781510110274

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček IrSaf Uživatel aplikace KDčko

    Četla jsem v češtině. Nevím proč tady není? 🫤

    Kniha, Hachette, 2022, 9781510110274

  • 5 z 5 hvězdiček Zuzka-Knižníček registrovaný uživatel

    Druhý skvost z pera (a pastelky) této velmi sympatické dvojice. Měla jsem od knihy velká očekávání, protože Julie a žralok je prostě láska, po přečtení prvních čtyř kapitol jsem kapánek znejistěla, protože nadšení se malinko vytrácelo, ale pak už to byla krasojízda a MOC jsem si knížku užila, jak po dokonalé grafické stránce, tak se mi velmi líbil vzhled do lišky (její krátké pasáže, které krásně navazovali a proplétali příběh Leily a její mámy), tak celkově myšlenka příběh samotný. Je tam vše, opravdu vše, co chcete a potřebujete číst a já vás prosím, kdo tak ještě nečiníte, čtete dětské knížky, protože v nich najde opravdu překrásné myšlenky a pocity. Děkuji moc za společné čtení Zdeničce @knizku.kafe.a.klid a Haničce @hanka.hor Báječné to dámy a kamarádky.

    Kniha, Slovart, 2023, 9788027606825

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 357 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora