Královna Alžběta
Královna Alžběta - Alison Weirová Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Ekoturistika

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 1999 Kč dárek zdarma v hodnotě 699 Kč

Ekoturistika

Jejich milostný poměr vyvolává skandál evropských rozměrů. Alžběta Tudorovna se prohlašuje za Panenskou královnu, ale nedokáže odolat svému oslnivému, ale ženatému nejvyššímu štolbovi, lordu Robertu Dudleymu. Mnozí jsou přesvědčeni, že jsou milenci, a šíří se pikantní fámy, že Alžběta vůbec není panna. Úctyhodnou mladou královnu považuje většina… Přejít na celý popis

J. T. Geissinger: Nádherně krutý Pocit bezpečí může být pouhou iluzí. A že ne každý zachránce je hrdina... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jejich milostný poměr vyvolává skandál evropských rozměrů. Alžběta Tudorovna se prohlašuje za Panenskou královnu, ale nedokáže odolat svému oslnivému, ale ženatému nejvyššímu štolbovi, lordu Robertu Dudleymu. Mnozí jsou přesvědčeni, že jsou milenci, a šíří se pikantní fámy, že Alžběta vůbec není panna. Úctyhodnou mladou královnu považuje většina křesťanského světa za nemanželskou kacířku a uchvatitelku trůnu, a přece si mnozí vládci tudorovskou Anglii předcházejí a usilují o Alžbětinu ruku. Alžběta, která čelí narůstajícímu tlaku, aby se provdala, své nápadníky v jejich námluvách povzbuzuje, ale zároveň se prostřednictvím delikátního politického manévrování snaží vyhnout jakémukoli závazku. Sledovat tuto nebezpečnou linii s Robertem Dudleym po boku, synem a vnukem zrádců, by ji ale mohlo stát trůn… Královna Alžběta, román odehrávající se na pozadí oslnivé nádhery tudorovského dvora a nejslavnějších událostí své doby, je dramatický, složitý a hluboce jímavý příběh plný intrik, lásky a bolestné ztráty, jehož protagonistkou je největší anglická královna a zápletku tvoří jeden z nejpodivuhodnějších milostných příběhů všech dob.

Sdílet 0

Nakladatel
BB art
Rozměr
154x212mm
datum dotisku
1.04.2016
ean
9788075075130
Počet stran
400
Vydání
1
jazyk
čeština
Vazba
pevná vazba
datum vydání
18.11.2015
isbn
978-80-7507-513-0

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 4 z 5 hvězdiček Zdenka registrovaný uživatel

    Tahle kniha mě bavila trochu míň než předchozí "Princezna Alžběta". To věčné vdám se, nevdám se už člověka přestane bavit. Ale protože mě historické romány hodně zajímají, tak jsem ji dočetla, v druhé půlce už to bylo lepší.

    Kniha, BB art, 2015, 9788075075130

  • 5 z 5 hvězdiček Zuzka registrovaný uživatel

    Historička Alison Weirová věrně a dle historických podkladů zachytila život královny Alžběty I. Celá kniha je také o "zvláštní lásce" této Panenské královny k lordu Dudleymu a popisuje sňatkové hry královny. Je to vynikající historický román, obohatí vaše znalosti a potěší duši !

    Kniha, BB art, 2015, 9788075075130

  • 5 z 5 hvězdiček Monika registrovaný uživatel

    Knížka se mi četla perfektně. Miluju historii a spisovatelka to píše velmi napínavým jazykem.

    Kniha, BB art, 2015, 9788075075130

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora