Institut Paul Bocuse Gastronomique: The definitive step-by-step guide to culinary excellence
Institut Paul Bocuse Gastronomique: The definitive step-by-step guide to culinary excellence - Institut Paul Bocuse Nedostupné

Institut Paul Bocuse Gastronomique: The definitive step-by-step guide to culinary excellence

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je nedostupný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Drž mě, když padám

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Drž mě, když padám

Learn to cook like the professionals with this essential reference work from the renowned Institut Paul Bocuse. The perfect guide for professional chefs in training and aspiring amateurs, this fully illustrated, comprehensive step-by-step manual covers all aspects of preparing, cooking and serving delicious, high-end food. An authoritative,… Přejít na celý popis

Merit Niemeitz: Už nikdy tvá Mulberry Mansion je historická vila a zároveň projekt univerzitních studentů, kteří ji mají zrenovovat, aby zde mohli bydlet. Avery se na tuto novou část svého života moc těší, dokud tu nepotká svého ex... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Learn to cook like the professionals with this essential reference work from the renowned Institut Paul Bocuse. The perfect guide for professional chefs in training and aspiring amateurs, this fully illustrated, comprehensive step-by-step manual covers all aspects of preparing, cooking and serving delicious, high-end food. An authoritative, unique reference book, it covers 250 core techniques in extensive, ultra-clear step-by-step photographs. These techniques are then put into practice in 70 classic and contemporary recipes, designed by chefs. With over 1,800 photographs in total, this astonishing reference work is the essential culinary bible for any serious cook, professional or amateur. The Institut Paul Bocuse is a world-renowned centre of culinary excellence, based in France. Founded by 'Chef of the Century' Paul Bocuse, the school has provided the very best cookery and hospitality education for twenty-five years.

Sdílet 0

Nakladatel
Hamlyn
datum vydání
1.01.2015
ean
9780600634171
Počet stran
720
jazyk
angličtina
Vazba
pevná vazba
isbn
978-0-600-63417-1

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda