Hodinářova dcera

Kniha ( pevná vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dědictví špionů

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Dědictví špionů

Je horké léto roku 1862 a na březích Temže u Birchwood Manor se vylodí skupinka mladých umělců pod vedením talentovaného Edwarda Radcliffa. Mají plán: strávit léto v odloučení a hledat inspiraci pro svou tvorbu. Jejich pobyt se jim však nečekaně zkrátí. Jednoho dne najdou jednu ženu z jejich skupinky zastřelenou a druhá není k nalezení. Přitom… Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Je horké léto roku 1862 a na březích Temže u Birchwood Manor se vylodí skupinka mladých umělců pod vedením talentovaného Edwarda Radcliffa. Mají plán: strávit léto v odloučení a hledat inspiraci pro svou tvorbu. Jejich pobyt se jim však nečekaně zkrátí. Jednoho dne najdou jednu ženu z jejich skupinky zastřelenou a druhá není k nalezení. Přitom zmizelo cenné dědictví a život Edwarda Radcliffa se ocitl v troskách.Uplynulo sto padesát let a Elodie Winslowová, mladá londýnská archivářka, nachází podivnou koženou brašnu, která obsahuje dvě zdánlivě spolu nesouvisející věci: vybledlou fotografii ženy ve viktoriánském oblečení a skicář obsahující kresbu dvojdomku u řeky. Proč se Birchwood Manor Elodie tak líbí? A kdo je ta krásná žena na fotografii? Jaká tajemství skrývá?Hodinářova dcera je příběhem vraždy, tajemství a krádeže. Vypráví o umění, lásce a ztrátě. Jako řeka protéká stránkami této knihy hlas ženy, která stojí mimo čas. Její jméno bylo historií zapomenuto, ale ona vše sledovala a bylo při tom: Birdie Bellová, hodinářova dcera.

Sdílet 0

Nakladatel
Ikar
Rozměr
155 x 235 x 31
datum dotisku
2.12.2019
ean
9788024940335
Počet stran
432
Vydání
1
jazyk
čeština
Vazba
pevná vazba
datum vydání
1.10.2019
isbn
978-80-249-4033-5

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 10 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 2 z 5 hvězdiček Jaroslava Klímová registrovaný uživatel

    Byla jsem zklamaná. Knížka byla složitě psaná, více dějů, více postav,chvíli jsem se ztrácela. Začátek a konec dobrý, ale prostředek chaos. Nic moc.

    Kniha, Ikar, 2019, 9788024940335

  • 3 z 5 hvězdiček Radka Mastníková registrovaný uživatel

    Prostřední 2/3 knihy byly pěkné.Hlavní myšlenka/ zápletka byla zajímavá. To se mi líbilo. Ale začátek kniny byl slabší. Vadil mi slovosled a struktara psaní nebo překladu. To se později zlepšilo. Konec byl psaný "horkou jehlou". Některé příběhy zůstaly otevřené, tak aby si je čtenář dofantazíroval sám. U některých jsem nevěděla o koho jde, protože v knize vystupuje hodně postav a o některých byla zmínka pouze na začátku knihy. Stačilo by to doladit a byla by to pěnkná knížka.

    Kniha, Ikar, 2019, 9788024940335

  • 5 z 5 hvězdiček Bohuslava Hrušková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Moc pěkná kniha

    Kniha, Ikar, 2019, 9788024940335

  • 3 z 5 hvězdiček Eva Francová registrovaný uživatel

    Příběh talentovaného malíře Edwarda Radcliffa, který přijde o svou snoubenku a jeho život se ocitne v troskách. A příběh dívky Elodie, která o sto padesát let později najde záhadnou brašnu s fotografií mladé ženy a kresby domku u řeky. Začne pátrat po jejím původním majiteli. Příběhy se vzájemně doplňují a odkrývají tajemství minulosti. Nevím, jestli jsem po knize sáhla v nesprávný čas nebo jsem na ni byla špatně naladěná, ale nelíbila se mi. Obsahovala spoustu časových rovin, spoustu různých postav a jejich příběhů. Některé z nich mi přišly zbytečné. Chvílemi jsem se i ztrácela, kdo je vlastně kdo. Spoustu myšlenek se zde opakovalo, hlavně v první polovině knihy. Ani konec na mě bohužel neudělal velký dojem. Hodnotím tedy průměrem, ale věřím, že kniha si své čtenáře najde.

    Kniha, Ikar, 2019, 9788024940335

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 357 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora