Heaven Official´s Blessing 8: Tian Guan Ci Fu (Special Edition)

Heaven Official´s Blessing 8: Tian Guan Ci Fu (Special Edition)

Kniha ( měkká vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Britské dobrodružství Jamese Martina

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 499 Kč

Britské dobrodružství Jamese Martina

In this final book (Volume 8), read the conclusion to this epic historical fantasy about a prince and the mysterious man by his side, in English for the very first time. Also includes bonus stories!White No-Face's mask is off, and the final conflict has begun. Deep in the ancient caverns and lava flows of Mount Tonglu, Xie Lian must face the one… Přejít na celý popis

Michala Ries: Zadrž dech Nenávidí její pokřivený odraz. Mohl by milovat její skutečné já? Co se stane, když ji dožene minulost, před kterou chtěla utéct? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

In this final book (Volume 8), read the conclusion to this epic historical fantasy about a prince and the mysterious man by his side, in English for the very first time. Also includes bonus stories!White No-Face's mask is off, and the final conflict has begun. Deep in the ancient caverns and lava flows of Mount Tonglu, Xie Lian must face the one whose hatred has plagued him for centuries-but this time, he won't have to do it alone.

His beloved, Hua Cheng, has spent his long existence amassing the power to protect him, and now with their feelings for each other out in the open, they have all the more reason to fight for survival. In this thrilling conclusion to Heaven Official's Blessing, can Xie Lian and Hua Cheng triumph against an all-powerful foe?Also included in this final volume are five bonus tales of romance, celebration, and adventure.

Sdílet 0

Nakladatel
Seven Seas Entertainment
Rozměr
152 x 212 x 36
jazyk
angličtina
Počet stran
365
Vydání
1
isbn
978-1-68579-846-8
Vazba
měkká vazba
datum vydání
19.12.2023
ean
9781685798468

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Daniela registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Poslední díl úžasné série. Polovina knihy ukončuje děj, druhá polovina zahrnuje extra příběhy. Což bývá u MXTX románů obvyklé - je to tedy z části drama a z části takové milé. Krásné zakončení. Za mě sice předchozí 2 díly byly lepší, ale i tak to bylo parádní čtení. Až je mi líto, že už to je konec. Speciální edice navíc obsahuje plakáty, obrázky, záložku, nálepky, tak mi něco extra zůstane na památku.

    Kniha, Seven Seas Entertainment, 2023, 9781685798468

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie Vránová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knihu jsem koupila pro dceru. Moc se na ni těšila a přečtenou ji měla za pár dní. Z toho, jak se celý týden tvářila a jásala si myslím, že se jí líbila moc. Z plakátů a obrázků byla nadšená.

    Kniha, Seven Seas Entertainment, 2023, 9781685798468

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 699 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora