Heaven Official´s Blessing 1: Tian Guan Ci Fu

Kniha ( měkká vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

The blockbuster danmei/Boys' Love novels from China that inspired the animated series! This epic historical fantasy about a prince and the mysterious man by his side is now in English, for the very first time. Born the crown prince of a prosperous kingdom, Xie Lian was renowned for his beauty, strength, and purity. His years of dedicated study… Přejít na celý popis

Romány a světová literatura do vaší čtečky s 30% slevou Naplňte si svou čtečku skvělými romány s 30% slevou a ulehčete svým peněženkám i zavazadlům. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

The blockbuster danmei/Boys' Love novels from China that inspired the animated series! This epic historical fantasy about a prince and the mysterious man by his side is now in English, for the very first time. Born the crown prince of a prosperous kingdom, Xie Lian was renowned for his beauty, strength, and purity. His years of dedicated study and noble deeds allowed him to ascend to godhood. But those who rise may also fall, and fall he does--cast from the heavens and banished to the world below. Eight hundred years after his mortal life, Xie Lian has ascended to godhood for the third time, angering most of the gods in the process. To repay his debts, he is sent to the Mortal Realm to hunt down violent ghosts and troublemaking spirits who prey on the living. Along his travels, he meets the fascinating and brilliant San Lang, a young man with whom he feels an instant connection. Yet San Lang is clearly more than he appears... What mysteries lie behind that carefree smile? This Chinese xianxia fantasy novel series built around the romanticized love between two men (danmei) is the newest work from author Mo Xiang Tong Xiu, and has spawned an ongoing multimedia franchise that's beloved across the world--including the animated series (donghua) that amassed 100+ million views in just its first month. The Seven Seas English-language edition will include covers from ?????? (tai3_3), and exclusive, all-new interior illustrations from ZeldaCW.

 

Sdílet 0

Nakladatel
Seven Seas Entertainment
Rozměr
124 x 211 x 30
jazyk
angličtina
Počet stran
428
Vydání
1
isbn
978-1-64827-917-1
Vazba
měkká vazba
datum vydání
14.12.2021
ean
9781648279171

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.9 z 5 23 hodnocení čtenářů

22× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Xing-Xing registrovaný uživatel

    Za mě jedna z mála knih, kterou můžu číst pořád a nikdy mě neomrzí. Přečetla jsem všechny knihy od autorky, ale tuhle miluju nejvíc!!! Má úžasný příběh, postavy a hlavní pár je strašně roztomilý. Kdybych uměla lépe anglicky, určitě bych si knihu koupila a dala jí čestné místo ve své knihovně, ale bohužel budu muset doufat, že kniha jednou vyjde v češtině. Rozhodně ji doporučuji všem, kteří mají rádi napínavé příběhy s úžasnou romantikou a doufám, že se o této knize dozví hodně lidí i tady v Česku, protože tato kniha stojí za to, aby si ji lidé přečetli.

    Kniha, Seven Seas Entertainment, 2021, 9781648279171

  • 5 z 5 hvězdiček cm265 registrovaný uživatel

    best book you'll ever read! the novel is very beautifully written- perfect romance, action, drama and sadness.

    Kniha, Seven Seas Entertainment, 2021, 9781648279171

  • 5 z 5 hvězdiček Shira009 registrovaný uživatel

    Ke čtení Heaven Official´s Blessing mě přimělo shlédnutí skvělého anime, které vřele doporučuji všem fanouškům danmei. Hlavní hrdina Xie Lian, který neustále vstupuje a padá z nebeského světa je terčem božského posměchu. Nemá žádné věřící, chrámy a žádné zásluhy pro zaplacení škod, které způsobil jeho poslední vzestup. Xie Lian si však s posměšků nic nedělá a nevzdává se. S pomocí dvou nižších úředníků je Xie Lian poslán do malého města, kde mizí nevěsty. Na své cestě potkává nové přátele a jedním z nich je mladičký San Lang. Čtenář je tak svědkem postupného sbližování obou hrdinů a odhalování nejednoho tajemství. Podstatná část příběhu se zabývá představením nového magického univerza a představení jednotlivých charakterů. Xie Lian je miláček s čistým srdcem, kterému se lepí smůla na paty. Ve světě, kde mají chyby i bohové to není zrovna nejlepší kombinace. Naštěstí potkal někoho, kdo je připraven milovat a chránit ho tak, jak si Xie Lian zaslouží. San Lang, tajemný mladík, který ví mnohem víc než říká, a kterého obklopuje zvláštní temná aura, je po všech stránkách charismatická postava, která výrazným způsobem ovlivní nejen Xie Liana. Autorka klade velký důraz na zvláštní pouto mezi oběma charaktery a svým nezaměnitelným stylem nám poodhaluje střípky událostí, které nás ještě čekají. Chápu některé komentáře ohledně toxicity a kýčovitosti, nicméně pro mě jako nenapravitelného romantika by to jinak prostě nefungovalo. Pokud máte rádi donghuu (čínské anime) vřele doporučuji Tian guan ci fu.

    Kniha, Seven Seas Entertainment, 2021, 9781648279171

  • 5 z 5 hvězdiček Nina Obšilová registrovaný uživatel

    Miluji tuhle knížku! Pravda, miluji všechny 3 knihy od MXTX, ale tahle je prostě nejlepší (s MDZS hned v závěsu). Četla jsem je všechny několikrát a teď když mají konečně oficiální překlad, nebylo nad čím váhat a musela jsem je mít všechny. I přes to, že mě pokaždé dohání k šílenství, jsem na emocionální horské dráze a slzy tečou proudem, pokaždé do toho jdu bez váhání znovu. To se prostě neomrzí. Knihy jsou nádherně zpracované, ty detaily jsou neuvěřitelné, na konci každé je "průvodce" s vysvětlivkami, které by se mi hodily, kdybych je měla k dispozici, když ksem knihy četla před lety poprvé a (musela si vše hledat), ale teď jsou krásným bonusem a rozšířila jsem si obzory. Tyhle překlady jspu opravdu splněným snem. Doporučuji přečíst všechny 3 autorčiny knihy!!

    Kniha, Seven Seas Entertainment, 2021, 9781648279171

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina registrovaný uživatel

    Jsem mile překvapena že žánr Danmei se dostal i k nám. Doporučuji zkusit všechny tři tituly této autorky, najdete tam vše co byste od knihy požadovali: humor, lásku, akci, hororové prvky, rozhodně stojí za přečtení!

    Kniha, Seven Seas Entertainment, 2021, 9781648279171

  • 5 z 5 hvězdiček hoho registrovaný uživatel

    Dle mého nejlepší dílo od MXTX, stoprocentně doporučuji.

    Kniha, Seven Seas Entertainment, 2021, 9781648279171

  • 5 z 5 hvězdiček hualian registrovaný uživatel

    Jedna z nejlepších knih, co jsem kdy četla a teď když to má knižní verzi prostě ji musím mít

    Kniha, Seven Seas Entertainment, 2021, 9781648279171

  • 5 z 5 hvězdiček TDS registrovaný uživatel

    Nejdelší z MXTX tvorby, romantika, napětí a drama. Hlavní pár neuvěřitelně sympatický.

    Kniha, Seven Seas Entertainment, 2021, 9781648279171

  • 3 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Za mě trochu slabší první díl, hlavně v porovnání se začátky SVSSS a MDZS. Mám rozečtený druhý díl, který mě baví mnohem více, tak věřím, že série bude stát za to.

    Kniha, Seven Seas Entertainment, 2021, 9781648279171

  • 5 z 5 hvězdiček Catalline registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Po tom co jsem nedávno shlédla opět donghu, jsem zjistila že originálním provedením je kniha. Byla jsem mile překvapena a ihned jsem vyhledávala, kde bych si ji mohla koupit a svého rozhodnutí nelituji. Úžasně popsaný příběh který mohu pouze a jen doporučit.

    Kniha, Seven Seas Entertainment, 2021, 9781648279171

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 447 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora