Dvojitá ozvěna

Autor Hynek Čapka

Dvojitá ozvěna - Hynek Čapka Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
Žijme lagom - Inspirujte se švédským životním stylem

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 9 Kč dárek zdarma v hodnotě 329 Kč

Žijme lagom - Inspirujte se švédským životním stylem

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Romantický příběh mladého muže, hledajícího lásku, z atraktivního prostředí prudce se měnícího filmového průmyslu počátkem 90. let.Martin je inteligentní mladý muž, který se již brzy po škole dostává k zajímavému zaměstnání v rychle se rozvíjející firmě, které se v bouřlivých devadesátých letech daří úspěšně etablovat na nově vznikajícím trhu… Přejít na celý popis

Satoši Jagisawa: Dny v knihkupectví Morisaki Knihy dokáží vyléčit na stonající srdce i duši... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Romantický příběh mladého muže, hledajícího lásku, z atraktivního prostředí prudce se měnícího filmového průmyslu počátkem 90. let.Martin je inteligentní mladý muž, který se již brzy po škole dostává k zajímavému zaměstnání v rychle se rozvíjející firmě, které se v bouřlivých devadesátých letech daří úspěšně etablovat na nově vznikajícím trhu filmových distribucí. Jen na ženy má – zdá se – tak trochu smůlu. Hanka zvaná Hany, dívka jeho snů a rozhlasová moderátorka, se zřejmě nechce příliš vázat, dokonce odjíždí do USA, a ani u ostatních žen, s nimiž se snaží mít trvalejší vztah, nenachází štěstí, dost často z důvodů, které mu připadají nepochopitelné. Při svých cestách za nakupováním nových filmů na festivalech po celém světě se však s Hany opět setkává, a dokonce opakovaně. Jde jen o náhodu? Či snad osud? Nebo je všechno ještě úplně jinak?

Sdílet 0

Nakladatel
Formal group
Vydání
1
isbn
978-80-88287-08-7
Počet stran
176
datum vydání
4.12.2018
ean
9788088287087
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Mamaracho registrovaný uživatel

    Tak toto byla opravdu moc pěkná kniha, moc pěkně se mi četla. Kniha mi přišla úplně jako pravdivý příběh. Má takový pestrý děj, pořád se něco děje, jezdí se po světě, ale člověk se i zasměje. Je protkaná zajímavostmi o filmech, jsou tam známí lidi od filmu, a v některých úsecích mne zase dostala dojetím. Knihu doporučuji asi romantickým duším co mají rádi happy end.

    Kniha, Formal group, 2018, 9788088287087

  • 5 z 5 hvězdiček AnBe registrovaný uživatel

    Moc dobrá knížka, s netuctovým příběhem, krásně se čte a strhne vás dějem. Sice je zařazená v kategorii pro ženy, ale myslím, že by se líbila i pánům, pokud v sobě mají aspoň špetku romantiky. Byla bych moc ráda, kdyby se v této kategorii vyskytovalo víc podobných knížek, které mají cit a hloubku, a zároveň jsou tak čtivé. K tomu atraktivní prostředí a originální postavy, které přitom na mě působily jako blízcí známí. Vřele doporučuji.

    Kniha, Formal group, 2018, 9788088287087

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Hušková registrovaný uživatel

    Příběh s netuctovým dějem, který ve vás něco nechá. Zajímavá kniha. A navíc se mi hodně líbila obálka.

    Kniha, Formal group, 2018, 9788088287087

  • 5 z 5 hvězdiček Koli59 registrovaný uživatel

    Narazila jsem na tuto útlou vázanou knížku v Dobrovském u nás v nákupáku, a obálka mi říkala - to si musíš koupit! Poslechla jsem a dobře jsem udělala. Pohodové čtení, někdo by možná řekl oddychové, ale v jednoduchosti je síla. Žádné třetí nebo čtvrté roviny sdělení se tu nekonají, je tu jen jedna, zato poctivě odvyprávěná, takže čtenáře pohltí a dostane se do hrdinovy hlavy, jako by ten jeho krásný příběh sám prožíval a sám sobě držel palce.

    Kniha, Formal group, 2018, 9788088287087

  • 5 z 5 hvězdiček Janik33 registrovaný uživatel

    Jako čtenářka romantických knih všeho druhu jsem byla spokojená i s tímto neznámým autorem. Děj je pojatý docela originálně a okořeněný zajímavými figurami. Jeden muž a dvě ženy je celkem obehraná věc, ale tady je k tomu přistupováno netradičně, spíš v rovině citové než sexuální. Ale to neznamená, že se tam nic neděje, naopak je to docela akční, někdy i vtipné. Oddechovka asi hlavně pro ženské.

    Kniha, Formal group, 2018, 9788088287087

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora