Dům Na kopci - Shirley Jacksonová,Martina Nožičková Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Do starého domu zvaného Hill House přijíždí čtveřice pátračů: odborník v okultních vědách doktor Montague, jeho asistentka Theodora, dědic domu Luke a také mladá dívka jménem Eleanor, o níž se téměř nic neví. Společně se rozhodnou přijít na kloub podivným úkazům, jimiž je dům proslulý. Ten však má s těmito nebohými tvory své vlastní plány.… Přejít na celý popis

Lena Kiefer: Westwell: Tíživá lehkost lásky Jejich starší sourozenci zemřeli, protože se milovali. Oni byli předurčeni k tomu, aby se nenáviděli. Ale proti citům jsou bezmocní. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Do starého domu zvaného Hill House přijíždí čtveřice pátračů: odborník v okultních vědách doktor Montague, jeho asistentka Theodora, dědic domu Luke a také mladá dívka jménem Eleanor, o níž se téměř nic neví. Společně se rozhodnou přijít na kloub podivným úkazům, jimiž je dům proslulý. Ten však má s těmito nebohými tvory své vlastní plány. Oldschoolová hororová klasika patří k nejznámějším dílům Shirley Jacksonové. Na tento román se odvolávají i takové hvězdy temných žánrů, jako jsou Neil Gaiman nebo Stephen King. Už několikrát se o jeho adaptaci pokusili filmaři, ale vystihnout obrazem hrůzu, jak ji slovně vylíčila autorka, se jim většinou nedaří.

Sdílet 1

Nakladatel
Argo
Rozměr
153 x 215 x 28
jazyk
čeština
Počet stran
248
datum vydání
8.07.2015
isbn
978-80-257-1478-2
Vazba
pevná vazba
datum dotisku
15.12.2017
ean
9788025714782

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.7 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Petra B. registrovaný uživatel

    Strašidelný dům, duchové a přízraky, tajemná atmosféra...miluji takové horory!

    Kniha, Argo, 2015, 9788025714782

  • 3 z 5 hvězdiček Beáta Rousová registrovaný uživatel

    Dům na kopci je podle mého velmi zvláštní kniha - už jen tím jak je napsaná i celkově celý příběh je místy dosti zmatený a občas jsem se musela zastavit a přečíst si některé pasáže znovu. Nicméně jsem jí přečetla rychle a postavy v knize se mi líbily - měli mezi sebou vlastní způsob jak spolu mluvit a to mě velmi pobavilo. Nejméně sympatická mi přišla Eleanor...ta byla divná už od samého začátku a chvílemi mi přišlo že má rozdvojenou osobnost. Autorka dobře popsala prostředí starého domu a neumím si představit jak by takový dům vypadal ve skutečnosti. Také mě dost znepokojila paní Dudleyová, která se o čtveřici hostů měla starat nebo spíše jim vařit. Takovou dámu bych potkat nechtěla a rozhodně ne v takovém domě. I když mi to místy přišlo zmatené při dočtení jsem pochopila, že to měl být nejspíš záměr. Hororové to pro mne nebylo, ale psychologické ano. Kniha se mi líbila - jako taková oddechovka byla dobrá a pokud hledáte něco co jste ještě nečetli tak Dům na kopci je přesně něco takového. Já osobně jsem ještě nečetla knihu která by byla napsaná tímto způsobem.

    Kniha, Argo, 2015, 9788025714782

  • 1 z 5 hvězdiček Hana registrovaný uživatel

    Na knihu jsem se těšila, ale nelíbila se mi ani trochu, styl psaní otřesný, napětí žádné, nejvíce mi vadilo, že osoby spolu mluví na úrovní 10ti letých dětí - nesmyslné a trapné konverzace, jedna z nejhorších duchařin co jsem kdy četla.

    Kniha, Argo, 2015, 9788025714782

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora