Cizí dluh

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Ekoturistika

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 1999 Kč dárek zdarma v hodnotě 699 Kč

Ekoturistika

Kdo se rozhodne podepsat smlouvu s ďáblem, musí být připravený na všechno. Po otcově smrti Jessica Turnerová zjistí, že jí po něm zbyly dluhy. A ona je ta, která je musí zaplatit. Záchranu hledá u svého věřitele – Liama O´Direa, přezdívaného Ďábel z Los Angeles. Lhostejný a bezcitný šéf místního podsvětí jí však nabídne vskutku ďábelskou smlouvu:… Přejít na celý popis

Robert Galbraith: Černočerné srdce Robin Ellacottová a Cormoran Strike se pouštějí do pátrání… a brzy objeví zcela nové podoby zla. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Kdo se rozhodne podepsat smlouvu s ďáblem, musí být připravený na všechno.

Po otcově smrti Jessica Turnerová zjistí, že jí po něm zbyly dluhy. A ona je ta, která je musí zaplatit. Záchranu hledá u svého věřitele – Liama O´Direa, přezdívaného Ďábel z Los Angeles.

Lhostejný a bezcitný šéf místního podsvětí jí však nabídne vskutku ďábelskou smlouvu: život výměnou za to, že se její tělo stane jeho majetkem. „Mohu být tvůj pán, nebo tvůj kat. Klidně tě tady a teď zabiju.“

Dokáže mladá, nezkušená dívka ustát střet s pohledným mužem, jehož srdce před lety zkamenělo? A co se stane, když časem oba zjistí, že je spojuje víc, než by chtěli?

Cizí dluh není jen další z řady romantických příběhů. Je plný nečekaných zvratů a střetů dvou různých světů, kde se moc a nadvláda mísí s touhou a vášní. Autorka bez příkras popisuje drsný život mafianského podsvětí Los Angeles i temná zákoutí lidských duší.

Sdílet 0

série
Démoni z Los Angeles 1. díl z 4
Další ze série
Pomsta bude žhavá
1. Cizí dluh (Defekt)
2. Nová zkouška
3. Ve jménu pomsty
4. Proti pravidlům
kategorie
Knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Erotické romány
Témata
erotika
Nakladatel
Red
Vydání
1
ean
9788027701568
Počet stran
272
datum vydání
11.10.2021
Vazba
měkká vazba
isbn
978-80-277-0156-8
  • Adriana Šťastná Adriana Šťastná

    Jedná se o příběh z drsnějšího prostředí – mafián, kterému na nikom a ničem nezáleží a dcera jeho velkého dlužníka, které nezbylo nic jiného než si otcův a svůj dluh „odpracovat“ vlastním tělem. Ostatně tehdy pro ni existovala ještě jiná varianta, ale tu velmi rychle zahodila za hlavu, a nakonec se rozhodla udělat vše, co po ní toto „zvíře“ bude požadovat. I když možná chvílemi uvažovala, zda se vůbec rozhodla správně. A není se čemu divit. Tady totiž pravidla určuje pouze ON.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 208 hodnocení čtenářů

117× 5 hvězdiček 29× 4 hvězdičky 29× 3 hvězdičky 11× 2 hvězdičky 21× 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

  • 2 z 5 hvězdiček Blanka registrovaný uživatel

    V Polsku zřejmě mají klub sexuálně frustrovaných žen, které své pocity musí ventilovat pomocí příšerných příběhů, jinak si to neumím vysvětlit. Po úděsné Molly jsem zkusila další polskou autorku, abych zjistila, jestli to před tím nebyla jen hloupá náhoda. Jenže i tahle stojí za starou belu. Hlavními hrdiny jsou Liam O'Dire, vlivný mafián z LA, který všechno řeší šu****m nebo zastřelením, ale pro život je nepoužitelný. Stejně nepoužitelná je i Jessica Turner, plachá křehká dívčina, ktera musí dluh po svém mrtvém otci splatit tím, že bude Liamovi po vůli, nebo ji upálí. Karty jsou rozdány, vše začíná už od první strany, žádný zdržování. Částečný SPOILER: Jako takhle, myšlenka dobrá, ale výsledky už ne tak dobré. Jess se hned druhý den nastěhuje k Liamovi do ložnice a celé dny tráví tím, že se koupe, maluje si výrazný makeup, šu*á a nebo si obléká pidimidi šatičky, ze kterých ji leze zadek. Nic ví, pak maximálně sedí na posteli a nesmí na nic sahat. Ví autorka, že má den 24 hodin? Jako ok, taky ještě jí a spí, ale stejně to všechno nenatáhnete na tak dlouhou dobu, takže co dělá ty zbylé hodiny? Užírá se tím, jak musí být poslušná? A co Liam. Furt něco děsně důležitě řeší a někam jezdí něco zařizovat. V rámci příběhu mi ani moc nevadilo, že nevím co přesně, ale tenhle emočně labilní hrdina s megakoulema, jak je strašně nenasytný a věčně nadržený, nemá moc vrstev. Nadržený - nasraný - vytočený. Eh. Furt by někoho zabíjel, škrtil a vyhrožoval, všichni dle něj skáčou a on stejně pomalu vyletí z kůže v každém třetím odstavci. Liam má očividně o kolečko navíc a Jess o pár IQ bodů méně, ale jinak jsou jako postavy hrozně plochý a nedokázala jsem si k nim vytvořit žádný vztah. Navíc autorka celou knihu zřejmě napsala na první dobrou, prostě jak ji běžely myšlenky, takže si spousta věcí odporuje nejen v rámci knihy, ale i v rámci jedné stránky. Závěrem můžu říct, že se kniha četla celkem rychle, ale asi jsem už moc stará na to, abych prokrastinovala zrovna s tímhle druhem literatury. Erotické romány jsou fajn, ale poslední dobou narážím na samou mizérii. To už jsou lepší povídky na Růžovém slonu. Na vypnutí mozku asi fajn, ale už se k tomu zřejmě nikdy nevrátím a i přes "otevřený" konec opravdu nemám nejmenší důvod číst další díl. Bylo to tak nezáživné, že mě to opravdu nezajímá. 2/5 ⭐ a to jen proto, že 1/5 dostala Molly, kterou jsem dodnes nebyla schopná dočíst. Samozřejmě můžete mít jiný názor a bude to naprosto v pořádku, ale za mě škoda práce nakladatele, editora, překladatele a dalších lidí. A papíru, i když jsem četla e-knihu.

    Kniha, Red, 2021, 9788027701568

  • 1 z 5 hvězdiček Jitka registrovaný uživatel

    Příšerná kniha, trapný děj. Nedalo se to číst.

    Kniha, Red, 2021, 9788027701568

  • 5 z 5 hvězdiček May registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Přečteno během několika hodin. Žádná slaďárna, trochu drsnější čtení mi po nějaké době vyhovovalo. Líbí se mi styl, kterým autorka psala a taky to, že se nebála použít vulgarismy, které však do celého kontextu a příběhu naprosto seděly. Opravdu se nemohu dočkat druhého dílu, vzhledem k otevřenému konci. Možná si i trochu vyčítám, že jsem nezačala číst až s příchodem druhého dílu.

    Kniha, Red, 2021, 9788027701568

  • 4 z 5 hvězdiček leablzk registrovaný uživatel

    Na začátku mě kniha nějak nenadchla, až když jsem došla do půlky,tak to začínalo být zajímavé. Knihu jsem dočetla a doufám,že autorka vydá knihu druhou.(nebo spíše český překlad)

    Kniha, Red, 2021, 9788027701568

  • 4 z 5 hvězdiček Věra Reňáková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Příběh plný emocí, je to ukázka, co se děje v hlavě chlapa a co se děje v hlavě ženě. Když se dva sejdou, co jsou si souzeni, je to emociální výbuch. Jen si musí připustit, co vlastně k sobě cítí. V tomto případě mi nijak nevadila ani vybraná slova, to jako k němu docela sedly. Jako vždy konec je otevřený a mi musíme čekat na druhý díl, který vyjde bůh ví kdy.

    Kniha, Red, 2021, 9788027701568

  • 5 z 5 hvězdiček Anna Srovnalová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Za mě super oddechovka

    Kniha, Red, 2021, 9788027701568

  • 3 z 5 hvězdiček Tereza registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knížka se četla krásně, jen mě zklamal ten konec, že byl tak rychle ukončen... Očekává jsem víc

    Kniha, Red, 2021, 9788027701568

  • 5 z 5 hvězdiček Hana Košová registrovaný uživatel

    Příběh mě pohltil. Kniha se velice dobře četla, vykresluje vývoj vynuceného vztahu hlavní hrdinky vůči muži, kterého zpočátku nenávidí, protože ji nutí k věcem, které nechce a především má strach z muže, který ji ovládá, ale postupem času se její vztah k němu mění a rovněž se mění jeho vztah k ní. Muž, který nikdy nechtěl milovat najednou začíná cítit něco co cítit vůbec nechce. Příběh chvílemi drsný, ale erotikou nabitý se mi opravdu velice líbil a doufám, že i druhý díl bude stejně dobrý. Už se na pokračování těším.

    Kniha, Red, 2021, 9788027701568

  • 2 z 5 hvězdiček Alena registrovaný uživatel

    Je fajn, že kniha byla bez příkras, nechyběla sprostá slova, protože nikdo v dnešní době nemluví jako slovník. Ale jinak pro mě byla kniha propadák a brak. 2* max :(

    Kniha, Red, 2021, 9788027701568

  • 1 z 5 hvězdiček als registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Jediné pozitivum na knize je, že je vcelku čtivá. Přečetla jsem ji za večer. Nicméně vše je předvídatelné a žádné dějové překvapení se nekoná. Naprostá oddechovka, při které vypnete mozek a otáčíte stránky. Když otočíte tu poslední, paradoxně ke čtení dalšího dílu vás nezláká.

    E-kniha, Red, 2021,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora