0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
The world's leading chefs offer inspiration, advice, and life lessons from both in and out of the kitchen To become a great chef or to run a top restaurant, you need to learn from those who have already been there and done it: the chefs. In this unique book, author Shari Bayer has collected the wisdom of Michelin-star celebrities, rising… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Meat, Poultry & Game
-
Crarter's Kitchen
-
The Silver Spoon Pasta
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
Vegetables: The Indian Way
-
Italy by Ingredient
-
Paradiso
-
Italian American Forever
-
Padella
-
How to Eat Chocolate
-
Glucose Revolution
-
Gastronogeek Cult TV Cookbook
-
Rice, Miso Soup, Pickles
-
The Unofficial Big Lebowski Cocktail Book
-
Novinka Whiskypedia (New and Updated Edition)
-
The Glucose Goddess Method
-
Lessons in Chemistry
-
Spud Man´s Spudtacular Baked Potato Cookbook
-
Old Prague Cookbook
-
Gino's Air Fryer Cookbook
-
The Book of Tea: Japanese Tea Ceremonies and Culture
-
The Asian Pantry
-
JoyFull
-
Novinka Spirit of Place
The world's leading chefs offer inspiration, advice, and life lessons from both in and out of the kitchen To become a great chef or to run a top restaurant, you need to learn from those who have already been there and done it: the chefs. In this unique book, author Shari Bayer has collected the wisdom of Michelin-star celebrities, rising professionals, and restaurant owners all over the world to provide essential insider advice for all aspiring chefs and culinary business people. With wide appeal to chefs and other professionals already in the industry, foodies, and anyone who dreams of opening their own restaurant, this is one of the first books to provide real insight into and examination of the mechanisms of the culinary industry from a contemporary and holistic perspective, rather than being focused on recipes and techniques.Filled with inspirational lessons and personal anecdotes, Chefwise covers the things that are not normally taught in culinary school but are essential parts of a contemporary chef's everyday job from being a creative cook and inspirational leader to a savvy entrepreneur and social-media expert. A What They Don't Teach You at Harvard Business School for the hospitality industry. Featured chefs include Massimo Bottura, Jeremy Chan, Tom Colicchio, Nina Compton, Wylie Dufresne, Suzanne Goin, Enrique Olvera, Eric Ripert, Clare Smyth, Jean-Georges Vongerichten, and Alice Waters, among others.
- Nakladatel
- Phaidon Press Ltd
- Rozměr
- 211 x 145 x 30
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 384
- Hmotnost
- 666 g
- isbn
- 978-1-83866-623-1
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 20.04.2023
- ean
- 9781838666231
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE