0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
"Charcuterie by Miranda Ballard makes one race to the deli counter." Country Life magazine. This is your one-stop guide to understanding and enjoying charcuterie, with over 65 mouth-watering recipes celebrating the world of sliced meats. Charcuterie will teach you everything you would like to know about the history of pork and sliced meats,… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Meat, Poultry & Game
-
How to Eat Chocolate
-
Rice, Miso Soup, Pickles
-
Easy Chinese Food Anyone Can Make
-
Italian American Forever
-
Sobremesa
-
Old Prague Cookbook
-
The Asian Pantry
-
Spud Man´s Spudtacular Baked Potato Cookbook
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
Paradiso
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Padella
-
Sweet
-
Novinka Whiskypedia (New and Updated Edition)
-
Lessons in Chemistry
-
At My Italian Table
-
Glucose Revolution
-
Česká kuchyně
-
The Unofficial Big Lebowski Cocktail Book
-
Gastronogeek Cult TV Cookbook
-
Crarter's Kitchen
-
Gino's Air Fryer Cookbook
-
The Book of Tea: Japanese Tea Ceremonies and Culture
"Charcuterie by Miranda Ballard makes one race to the deli counter." Country Life magazine.
This is your one-stop guide to understanding and enjoying charcuterie, with over 65 mouth-watering recipes celebrating the world of sliced meats.
Charcuterie will teach you everything you would like to know about the history of pork and sliced meats, and will explain how to make the most of your local butchers so that every meal tastes as divine as could be. You'll learn lots of excellent little tips about how to preserve and cure your food as well as how to match the perfect drink to the flavours of your dish.
Charcuterie will provide you with a host of recipes for all types of occasions. It contains small bites such as grilled chorizo and scallops on sticks, main courses such as pork belly or duck breast, and accompaniments such as pickles and toasts.
With this book you will have everything you need to become a meaty expert, from purchasing the right cuts and curing your own meat, to creating a culinary masterpiece to impress even the most discerning of food critics.
- Nakladatel
- Ryland Peters & Small
- datum vydání
- 1.01.2017
- ean
- 9781788790376
- Počet stran
- 160
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- isbn
- 978-1-78879-037-6
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Triumf pro českou fantastiku: Legie je Knihou roku Lidových novin
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
AOMU: česká aromaterapie, která zpříjemní čtení i každý den
-
Těchto 5 knih potěší každého fanouška napínavých příběhů | Vánoce voní knihou
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE