4.7 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
The much-anticipated first cookbook from one of London's most-loved cult restaurants Chef Lee Tiernan's Black Axe Mangal is a sensual riot, combining innovative open-fire cooking and underused ingredients with a bold aesthetic, influenced by his love of music and skate culture. This, the London restaurant’s first cookbook, brings together… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Kuchařka pro dceru
-
Receptury studených pokrmů
-
Bestseller Elektronická dárková poukázka 1000 Kč
5.0 z 5 hvězdiček
Voucher -
Anesteziologie
-
Kožený obal na diář Moleskine M 18 x 12 cm - kůže hnědá hladká
-
Ottolenghi Testovací kuchyně: Moje milovaná spíž
-
Gordon Ramsay: Moje dokonalá fit jídla
-
Bestseller Čarodějky
-
Meat, Poultry & Game
-
The Silver Spoon Pasta
-
Harry Hole box 7-12
-
Bestseller Narozeninová elektronická dárková poukázka 1000 Kč
5.0 z 5 hvězdiček
Voucher -
Italy by Ingredient
-
Easy Chinese Food Anyone Can Make
-
Padella
-
Ottolenghi COMFORT
-
Zatmění
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Bestseller Gazely
-
Když andělé dřímají
-
BBQ nejen pro vegetariány
-
The Asian Pantry
-
Bestseller Josef Mareš: Moje případy z 1. oddělení
-
Předávání ohně
The much-anticipated first cookbook from one of London's most-loved cult restaurants
Chef Lee Tiernan's Black Axe Mangal is a sensual riot, combining innovative open-fire cooking and underused ingredients with a bold aesthetic, influenced by his love of music and skate culture. This, the London restaurant’s first cookbook, brings together Tiernan’s signature recipes - including Pig's Cheek and Prune Doughnuts, Squid Ink Flatbreads with Smoked Cod’s Roe and Shrimp-encrusted Pigs' Tails - along with step-by-step instructions for the three fundamentals of Black Axe Mangal cooking: bread, smoking and grilling.
Lee Tiernan worked at London's iconic St. JOHN restaurant for 10 years, leaving as head chef of St. JOHN Bread and Wine in 2013 to pursue his own vision. He started with a Black Axe Mangal pop up in Copenhagen (lauded by chefs from around globe) before securing a permanent site for his restaurant in North London, which has received critical acclaim and garnered an international fan base. Past collaborations include Momofuku Toronto, Joe Beef, Dan Barber's wastED, Action Bronson, Quo Vadis, St. John and Mission Chinese Food.
Fergus Henderson is a British chef and cookbook author, who opened London's St. JOHN restaurant in 1994. He is well known for his simple, pared down cooking and his philosophy of 'nose-to-tail eating'.
- Nakladatel
- Phaidon
- datum vydání
- 1.01.2019
- ean
- 9780714879314
- Počet stran
- 216
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- isbn
- 978-0-7148-7931-4
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Stále nemáte dárky? Nebojte, tyhle stihnete nakoupit i zítra!
-
Vánoce na Skotské vysočině: Příběh, který vás dokonale naladí na sváteční atmosféru | RECENZE
-
Darujte pod stromeček deskovou hru! | Vánoce voní knihou
-
Triumf pro českou fantastiku: Legie je Knihou roku Lidových novin
-
AOMU: česká aromaterapie, která zpříjemní čtení i každý den
-
Těchto 5 knih potěší každého fanouška napínavých příběhů | Vánoce voní knihou
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE