0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je nedostupný.
Globally beloved chef Anthony Bourdain's bestselling classic – the hearty, delicious recipes and provocative tricks of the trade from his famed French brasserie where he made his name. Before stunning the world with his bestselling Kitchen Confidential, and hit TV shows Parts Unknown and No Reservations, Anthony… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Old Prague Cookbook
-
Jamie Oliver´S Christmas Cookbook
-
Café Cecilia Cookbook
-
Gino's Air Fryer Cookbook
-
Gastronogeek Cult TV Cookbook
-
Meat, Poultry & Game
-
Spud Man´s Spudtacular Baked Potato Cookbook
-
Crarter's Kitchen
-
Easy Chinese Food Anyone Can Make
-
The Silver Spoon Pasta
-
Italy by Ingredient
-
At My Italian Table
-
Dinner
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
How to Eat 30 Plants a Week
-
The Silver Spoon
-
Italian American Forever
-
A World of Flavour: A Celebration of Food and Recipes from Around the Globe
-
Pizza Night: Deliciously Doable Recipes for Pizza and Salad
-
World Atlas of Coffee
-
Amarone and the Fine Wines of Verona
-
Ottolenghi COMFORT
-
How to Eat Chocolate
Globally beloved chef Anthony Bourdain's bestselling classic – the hearty, delicious recipes and provocative tricks of the trade from his famed French brasserie where he made his name.
Before stunning the world with his bestselling Kitchen Confidential, and hit TV shows Parts Unknown and No Reservations, Anthony Bourdain spent years serving some of the best French brasserie food in New York. With its no-nonsense, down-to-earth atmosphere, Les Halles matched Bourdain's style perfectly: a restaurant where you can dress down, talk loudly, drink a little too much wine, and have a good time with friends. Now, 20 years after its original publication, Bourdain's Les Halles Cookbook remains an audacious classic, full of his signature humour and charm.
Bourdain teaches you everything you need to know to prepare classic French bistro fare. While you're being guided, in simple steps, through recipes like roasted veal short ribs and steak frites, escargots aux noix and foie gras au pruneaux, you'll feel like he's in the kitchen beside you – firing off a few insults when you've scorched the sauce, and then patting you on the back for finally getting the steak tartare right.
As practical as it is entertaining, Anthony Bourdain's handsomely repackaged Les Halles Cookbook and new foreword by Fergus Henderson make for a can't-miss treat for cookbook lovers, aspiring chefs, and Bourdain fans everywhere.
- Nakladatel
- Bloomsbury Publishing PLC
- Rozměr
- 178 x 234
- datum vydání
- 2.10.2025
- ean
- 9781526689672
- Počet stran
- 304
- Hmotnost
- 1124 g
- jazyk
- angličtina
- Vazba
- pevná vazba
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-1-5266-8967-2
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE
-
V neděli začíná advent. Máte připravený adventní kalendář a vánoční knížky pro děti?
-
Nestihli jste znovu zhlédnout Stranger Things? Máme pro vás shrnutí 1.-4. série
-
Keeping 13 - Emocionální kolotoč, který budete milovat | RECENZE
-
Příběhy mezi regály: Křest kalendáře Muž roku a Anděl mezi zdravotníky
-
Kletba pravé lásky: Když pohádka potemní | RECENZE