53 dopisů pro mou lásku

Autor Leylah Attar

53 dopisů pro mou lásku - Leylah Attar Nedostupné

Kniha

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Ekoturistika

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 1999 Kč dárek zdarma v hodnotě 699 Kč

Ekoturistika

Tohle není typická romance. Není černobílá. Linie se protínají. Zdi se bortí. To dobré se mění na špatné. A to špatné se mění na velmi, velmi dobré. Shayda Hijaziová – dokonalá manželka, dokonalá matka, dokonalá dcera. Třicet pět let hrála podle pravidel, polykala tajemství, pohřbívala sny a dělala všechno pro to, aby držela rodinu pohromadě.… Přejít na celý popis

Knížky pro děti do nadílky od zajíčka | Sleva 40 % Ať je v každé velikonoční nadílce kromě vajíčka a čokoládky i knížka! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Tohle není typická romance. Není černobílá. Linie se protínají. Zdi se bortí. To dobré se mění na špatné. A to špatné se mění na velmi, velmi dobré. Shayda Hijaziová – dokonalá manželka, dokonalá matka, dokonalá dcera. Třicet pět let hrála podle pravidel, polykala tajemství, pohřbívala sny a dělala všechno pro to, aby držela rodinu pohromadě. Shaydu Hijaziovou čeká setkání s tou jedinou věcí, která to celé může rozbít, s tou jedinou věcí, která jí vždycky byla odepřena – s láskou. Troy Heathgate – nezkrotný, vzrušující, nebezpečný. Muž, který si dělá přesně to, co chce. Život se sklání před jeho přáním. Dokud se nesetká s něčím, kvůli čemu by se všeho vzdal, ale nemůže to mít. Narodili se ve stejný den v opačných koutech světa, ale jejich cesty se protnou. A nic už není jako dřív.

Sdílet 0

Nakladatel
Moba
Vydání
1
jazyk
čeština
Počet stran
400
datum vydání
1.04.2019
isbn
978-80-243-8641-6
Vazba
Pevná bez přebalu lesklá
datum dotisku
22.09.2020
ean
9788024386416

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 2 z 5 hvězdiček Julia registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Začátek byl hodně zmatený, jelikož se něco odehrává v minulosti a něco přítomnosti. I z těch Perských jmen jsem měla v hlavě guláš. :-D Nevěděla jsem kdo je kdo. Příběh mi přišel spíše slabý, autorka chtěla asi zabodovat hojnými zvraty, ale za mě toho bylo až moc. Opravdu jsem se musela dokopat, abych knihu přečetla. Škoda, ale nemohu ji doporučit.

    E-kniha, Moba, 2019,

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Hušková registrovaný uživatel

    Knihu jsem četla v Angličtině. Čekám až vyjde v Češtině, protože mě zajímá, zda bude také tak skvělá, někdy ten překlad totiž udělá své. Pak tam někdy nevyzní city jako v originále. A u této knihy by to byla velká škoda.

    Kniha, Moba, 2019, 9788024386416

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda