Zoufalá volba E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Krásná Fenella žije se svými třemi mladšími sourozenci a starou chůvou osamělý život na venkově. Její extravagantní otec, slavný malíř, se o svou rodinu pramálo zajímá, a tak role ochránkyně padá na bedra mladé Fenelly. Nemá proto čas se zabývat ani nedostatkem nápadníků, ani tím, že pochybný životní styl jejího otce většinu sousedů odrazuje a… Přejít na celý popis

Nikki Erlick: Život na míru Jak dlouho tady ještě budu...? Dobře víme, že jsme smrtelní. Chtěli bychom ale vědět kdy „to“ přesně přijde? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Krásná Fenella žije se svými třemi mladšími sourozenci a starou chůvou osamělý život na venkově. Její extravagantní otec, slavný malíř, se o svou rodinu pramálo zajímá, a tak role ochránkyně padá na bedra mladé Fenelly. Nemá proto čas se zabývat ani nedostatkem nápadníků, ani tím, že pochybný životní styl jejího otce většinu sousedů odrazuje a rodina žije velmi osaměle. 

To se však změní toho dne, kdy se v Křížovém domě objeví major Rex Ransome a žádá, aby ho ubytovali. Pohledný Rex dívku naprosto uchvátí a zdá se, že nic nebrání úžasnému románku. 

Jenže pak se stane něco strašlivého a Fenella se musí rozhodnout. Má se provdat z lásky, a nebo z rozumu? Má se pokusit zabránit dalšímu skandálu, který by se mohl dotknout její rodiny, nebo se má vydat za hlasem svého srdce? Musí za každou cenu ochránit své sourozence, nebo je načase, aby i ona našla na světě trochu lásky? 

Sdílet 0

Nakladatel
Baronet
jazyk
čeština
Počet stran
200
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 179 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora