Vévoda pro Dianu E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Tři sestry Harperovy, dcery hraběte z Holtbury, které zničil rozvodový skandál jejich rodičů, se rozhodly, že budou provozovat podnik s názvem Elegantní příležitosti, jenž bude pomáhat lidem z vyšší společnosti při organizování plesů, večírků a podobně. Proto se na ně také obrátí stavební inženýr Geoffrey Brookhouse, který se nedávno stal zcela… Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Tři sestry Harperovy, dcery hraběte z Holtbury, které zničil rozvodový skandál jejich rodičů, se rozhodly, že budou provozovat podnik s názvem Elegantní příležitosti, jenž bude pomáhat lidem z vyšší společnosti při organizování plesů, večírků a podobně.

Proto se na ně také obrátí stavební inženýr Geoffrey Brookhouse, který se nedávno stal zcela neočekávaně vévodou z Grenwoodu. Najme si je, aby zařídily úspěšný vstup do společnosti a představení u královny pro svou sestru Rosabel, která je velice plachá a nezvyklá na londýnskou smetánku.

Během příprav se vévoda sblíží s prostřední sestrou Dianou, jež ho láká nejen svou krásou, ale i neortodoxními názory. Geoffrey však chrání rodinné tajemství, týkající se jeho nedávno zesnulého otce, které mu neumožňuje, aby se v blízké době oženil. A to se Dianě vůbec nelíbí, přestože tvrdí, že jí na vdávání nezáleží.

Dokážou se tito dva mladí, tvrdohlaví lidé domluvit a pomoci jeden druhému, a přitom se ještě postarat o lady Rosabel, aby našla své štěstí?

Sdílet 0

série
Elegantní příležitosti 1. díl z 2
Další ze série
1. Vévoda pro Dianu
2. Hrabě pro Elizu
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Témata
Londýn
Nakladatel
Baronet
jazyk
čeština
Počet stran
328
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 279 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora