Zlovůle E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Vězeň odsouzený na doživotí za vraždu dvou dívek se rozhodne policii ukázat, kam skryl nikdy nenalezené tělo třetí oběti. Připravená prověrka na místě se však zvrtne a vrah za dramatických okolností uprchne. Wisting i jeho kolega Stiller z oddělení dlouhodobě nevyřešených případů jsou přesvědčení, že mu pomáhal tajemný Komplic, jehož se dosud… Přejít na celý popis

Natalie Haynes: Tisíc lodí Muži ve válce přicházeli o život. Ale ženy ztratili všechno ostatní. Natalie Haynes přináší příběh trójské války z pohledu žen. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Vězeň odsouzený na doživotí za vraždu dvou dívek se rozhodne policii ukázat, kam skryl nikdy nenalezené tělo třetí oběti. Připravená prověrka na místě se však zvrtne a vrah za dramatických okolností uprchne. Wisting i jeho kolega Stiller z oddělení dlouhodobě nevyřešených případů jsou přesvědčení, že mu pomáhal tajemný Komplic, jehož se dosud nepodařilo dopadnout. Stop je ale málo a času ještě méně. Když někdo unese mladou policistku, jde už o vteřiny.

Sdílet 0

série
William Wisting 14. díl z 15
Další ze série
10. Zaslepení
12. Katharinina šifra
13. Zadní pokoj
14. Zlovůle
15. Otázka viny
kategorie
E-knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Severské detektivky
Témata
sériový vrah
Nakladatel
Kniha Zlín
jazyk
čeština
Počet stran
336
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Mirka registrovaný uživatel

    Docela to šlo ale podruhé bych už ji nečetla.

    E-kniha, Kniha Zlín, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Annette Kovářová registrovaný uživatel

    Příběh je napínavý od první kapitoly. Děj je velmi dobře propracovaný a díky krátkým kapitolám velmi čtivý. Od samého začátku jsem chtěla spolu s hlavním vyšetřovatelem Wistingem odhalit, kdo sériovému vrahovi při útěku pomáhal, kdo je jeho dlouhodobý Komplic, po kterém policie již 5 let pátrá. Nevyhnula jsem se při tom tomu, podezírat postupně téměř všechny postavy. Závěrečné odhalení nebylo nakonec úplně překvapivé a nabízelo se hned od začátku. Nicméně nijak mě to neotrávilo, protože jsem se celý příběh velmi užila a určitě si ráda přečtu i další autorovy knihy. Velmi mě zaujal autorův styl vyprávění, kdy bylo mimo jiné na poznatcích různých psychologů popsáno, kde se v lidech bere zlo. POZOR autora bych rozhodně zařadila mezi klasické severské, tedy při čtení narazíte na brutality.

    Kniha, Kniha Zlín, 2021, 9788076622517

  • 4 z 5 hvězdiček Eva Urbanová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Musím se přiznat, že začátek mi trvalo se začíst. Navíc kdybych jim zkrz knihu mohla vypadat, tak to udělám. V duchu jsem na ně křičela, on Vám uteče, copak to nevidíte? No neviděli. Ale autor to měl dokonale vymyšlené, všechno to pak pasovalo, abych od poloviny knihu neodložila a zůstala s otevřenou pusou. Jo. Pecka. Moje první seznámení s autorem, zkusím další knihu, jestli se začtu dříve. Vyšetřování bylo skvělé, smysluplné, pomalé odhalování. Wistinga i Stillera jsem si oblíbila. Správní chlapíci. Line, dceru Wistinga také. Reportérka, která byla dříve policistkou. Skvěle se doplňovali, vedení opět dělalo problémy, Wistinga sundali z případu, on přesto dál vyšetřoval. To by mě zajímalo, jestli se to opravdu děje, protože je to v každé druhé detektivce. Až na ten začátek je linka příběhu velmi čtivá, napínavá a konec byla parádní jízda. Líbilo se mi vysvětlení psychologa o psychopatovi. Psychopat nemá v mozku emoce. Necítí vinu ani lítost. Udělá to znovu a znovu. Nepůsobí na něj trest, protože i když vidí, že společnost zuří, on sám pro sebe v tom nevidí nic špatného. Autor vystudoval psychologii, filozofii kriminologii a policejní akademii. Už vím, proč byla kniha tak skvělá. Bývalý policisté prostě vědí o čem píší a s mnoha zločinci se setkali. Jejich knihy jsou dechberoucí.

    Kniha, Kniha Zlín, 2021, 9788076622517

  • 5 z 5 hvězdiček Roman registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    👍

    Kniha, Kniha Zlín, 2021, 9788076622517

  • 5 z 5 hvězdiček Jarda Steiger registrovaný uživatel

    Velmi napínavá knižka , a napětí nepoleví do samého konce , až chlap z vezení promluví a pomůže záhadu vyřešit. Jednoznačně - nejlepší severská krimi. Jörn Lier HORST - norská špička mezi spisovateli tohoto žánru.za mne maximum.jodnocení ...........zaslouženě.

    Kniha, Kniha Zlín, 2021, 9788076622517

  • 5 z 5 hvězdiček Ladislav registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Nezklamal

    E-kniha, Kniha Zlín, 2021,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 279 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora