Zlovůle E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Nenapravitelný sériový vrah sedí za mřížemi – je možné, že ho ani ty nezastaví?  Vězeň odsouzený na doživotí za vraždu dvou dívek se rozhodne policii ukázat, kam skryl nikdy nenalezené tělo třetí oběti. Připravená prověrka na místě se však zvrtne a vrah za dramatických okolností uprchne. Wisting i jeho kolega Stiller z oddělení dlouhodobě… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Smrt v domě Gillespieů Smrt řádění zrůdy neukončí, jen na čas pozastaví. V temných zákoutích domu stále čeká na svoji pomstu... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Nenapravitelný sériový vrah sedí za mřížemi – je možné, že ho ani ty nezastaví? 

Vězeň odsouzený na doživotí za vraždu dvou dívek se rozhodne policii ukázat, kam skryl nikdy nenalezené tělo třetí oběti. Připravená prověrka na místě se však zvrtne a vrah za dramatických okolností uprchne. Wisting i jeho kolega Stiller z oddělení dlouhodobě nevyřešených případů jsou přesvědčení, že mu pomáhal tajemný Komplic, jehož se dosud nepodařilo dopadnout. Stop je ale málo a času ještě méně. Když někdo unese mladou policistku, jde už o vteřiny.

Sdílet 0

série
William Wisting 14. díl z 15
Další ze série
10. Zaslepení
12. Katharinina šifra
13. Zadní pokoj
14. Zlovůle
15. Otázka viny
kategorie
E-knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Thrillery
Témata
sériový vrah
Nakladatel
Kniha Zlín
jazyk
čeština
Počet stran
336
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Mirka registrovaný uživatel

    Docela to šlo ale podruhé bych už ji nečetla.

    E-kniha, Kniha Zlín, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Annette Kovářová registrovaný uživatel

    Příběh je napínavý od první kapitoly. Děj je velmi dobře propracovaný a díky krátkým kapitolám velmi čtivý. Od samého začátku jsem chtěla spolu s hlavním vyšetřovatelem Wistingem odhalit, kdo sériovému vrahovi při útěku pomáhal, kdo je jeho dlouhodobý Komplic, po kterém policie již 5 let pátrá. Nevyhnula jsem se při tom tomu, podezírat postupně téměř všechny postavy. Závěrečné odhalení nebylo nakonec úplně překvapivé a nabízelo se hned od začátku. Nicméně nijak mě to neotrávilo, protože jsem se celý příběh velmi užila a určitě si ráda přečtu i další autorovy knihy. Velmi mě zaujal autorův styl vyprávění, kdy bylo mimo jiné na poznatcích různých psychologů popsáno, kde se v lidech bere zlo. POZOR autora bych rozhodně zařadila mezi klasické severské, tedy při čtení narazíte na brutality.

    Kniha, Kniha Zlín, 2021, 9788076622517

  • 4 z 5 hvězdiček Eva Urbanová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Musím se přiznat, že začátek mi trvalo se začíst. Navíc kdybych jim zkrz knihu mohla vypadat, tak to udělám. V duchu jsem na ně křičela, on Vám uteče, copak to nevidíte? No neviděli. Ale autor to měl dokonale vymyšlené, všechno to pak pasovalo, abych od poloviny knihu neodložila a zůstala s otevřenou pusou. Jo. Pecka. Moje první seznámení s autorem, zkusím další knihu, jestli se začtu dříve. Vyšetřování bylo skvělé, smysluplné, pomalé odhalování. Wistinga i Stillera jsem si oblíbila. Správní chlapíci. Line, dceru Wistinga také. Reportérka, která byla dříve policistkou. Skvěle se doplňovali, vedení opět dělalo problémy, Wistinga sundali z případu, on přesto dál vyšetřoval. To by mě zajímalo, jestli se to opravdu děje, protože je to v každé druhé detektivce. Až na ten začátek je linka příběhu velmi čtivá, napínavá a konec byla parádní jízda. Líbilo se mi vysvětlení psychologa o psychopatovi. Psychopat nemá v mozku emoce. Necítí vinu ani lítost. Udělá to znovu a znovu. Nepůsobí na něj trest, protože i když vidí, že společnost zuří, on sám pro sebe v tom nevidí nic špatného. Autor vystudoval psychologii, filozofii kriminologii a policejní akademii. Už vím, proč byla kniha tak skvělá. Bývalý policisté prostě vědí o čem píší a s mnoha zločinci se setkali. Jejich knihy jsou dechberoucí.

    Kniha, Kniha Zlín, 2021, 9788076622517

  • 5 z 5 hvězdiček Roman registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    👍

    Kniha, Kniha Zlín, 2021, 9788076622517

  • 5 z 5 hvězdiček Jarda Steiger registrovaný uživatel

    Velmi napínavá knižka , a napětí nepoleví do samého konce , až chlap z vezení promluví a pomůže záhadu vyřešit. Jednoznačně - nejlepší severská krimi. Jörn Lier HORST - norská špička mezi spisovateli tohoto žánru.za mne maximum.jodnocení ...........zaslouženě.

    Kniha, Kniha Zlín, 2021, 9788076622517

  • 5 z 5 hvězdiček Ladislav registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Nezklamal

    E-kniha, Kniha Zlín, 2021,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 279 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora