Zlatý plamen E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Procitl v hrobce a nic si nepamatoval – neznal ani své jméno. Pouze zlatý šperk na zápěstí naznačoval jakési tajemství. Lidé takto označení byli vybíjeni – jak by mohl odolat téměř nahý mladík?Ukázka z knihy:Pak svět potemněl a vzápětí se rozzářil i přes temnotu noci. I slabý svit měsíce jeho novému zraku stačil, aby viděl každičký kamínek v trávě… Přejít na celý popis

Gillian McAllisterová: Stane se včera Zítra se stane matkou vraha, ale to nesmí dopustit! Je odhodlaná vracet se den za dnem tak daleko zpátky časem, dokud nenajde způsob, jak tomu zabránit. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Procitl v hrobce a nic si nepamatoval – neznal ani své jméno. Pouze zlatý šperk na zápěstí naznačoval jakési tajemství. Lidé takto označení byli vybíjeni – jak by mohl odolat téměř nahý mladík?

Ukázka z knihy:
Pak svět potemněl a vzápětí se rozzářil i přes temnotu noci. I slabý svit měsíce jeho novému zraku stačil, aby viděl každičký kamínek v trávě. A při pohledu do dáli se před ním krajina otevírala jako kniha, v níž mohl listovat podle své vůle. Viděl i skrze kmeny stromů, přes listí a skály.
Vztyčil se a nadechl se a i vzduch měl náhle jinou sílu. Proudil jeho tělem jako příjemné ledové bodání, které až pálilo, a jeho svaly pod tím dechem hrály, jen vyrazit. Rozběhl se a svět zešedl. Cesta mu pod nohama ubíhala jako letící břit. A stejně jako ostří dokázal svou pouť zastavit v jednom jediném okamžiku, na dohled zemínských hradeb. Na dohled démona, ne člověka, takže on mohl dobře vidět vše a oni ho ani nezaznamenali.

Sdílet 0

Nakladatel
Triton
jazyk
čeština
Počet stran
392
datum vydání
1.01.2011

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 129 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora