Žena obchodníka s příběhy E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

ON JE BOHATÝ. ONA JE CHUDÁ. PAK SE JEJICH ŽIVOTY OSUDOVĚ PROTNOU… Birmingham roku 1880. Angelica Chastainová uprchla z Londýna se svým malým synem Williamem. Slibuje mu lepší život daleko od hrůz, které opustili. Angelica začne pracovat jako guvernantka v rodině výrobce per Stanleyho Hamptona. Po smrti jeho manželky upoutá jeho… Přejít na celý popis

Rebecca Yarros: Čtvrté křídlo Spalující napětí, nelítostní draci a jejich jezdci! Romantická fantasy, která uchvátila svět, je konečně tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

ON JE BOHATÝ. ONA JE CHUDÁ. PAK SE JEJICH ŽIVOTY OSUDOVĚ PROTNOU…

Birmingham roku 1880. Angelica Chastainová uprchla z Londýna se svým malým synem Williamem. Slibuje mu lepší život daleko od hrůz, které opustili.

Angelica začne pracovat jako guvernantka v rodině výrobce per Stanleyho Hamptona. Po smrti jeho manželky upoutá jeho pozornost a brzy se vezmou. Úspěšná budoucnost, kterou si Angelica pro Williama představovala, se začíná pomalu, ale jistě naplňovat.

Jenže minulost vrhá dlouhé stíny. Poté, co lidé z manželova okolí, které zprvu uchvátila svým šarmem, začnou pochybovat o jejích motivech, Angelica pochopí, že nemůže jen tak zapomenout na to, odkud pochází – a před kým utekla.

Když dojde k tragédii a hrozí, že bude zničeno vše, co pro sebe a pro Williama vybudovala, jak daleko zajde, aby ochránila svá tajemství? A kdy se z lásky k dítěti stane nebezpečná posedlost?

_____

Samostatný historický thriller od autora bestsellerové ságy s Jeffersonem Taytem.

Sdílet 0

Nakladatel
Mystery Press
jazyk
čeština
Počet stran
272
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 3 z 5 hvězdiček Nela ( IG: Copata.knihomolka) registrovaný uživatel

    Angelica pro mě byla ze začátku hrdinkou, nicméně se z ní po několika stranách stala opravdu pořádná mrcha. Ale o tom tento příběh je. O ní. O jejích rozhodnutích. O jejím životě. O falešné lásce. Ačkoliv mi byla velmi nesympatická, její příběh byl zajímavý a poutavý. Naopak jsem si velmi oblíbila Effie, její kamarádku a později také milenku. Právě ona je vypravěčkou celého příběhu a její osud je nešťastný. Co je ale ještě horší je to, jak jí osud potkal. Takové vyústění příběhu jsem skutečně nečekala. Nejvíce mě na příběhu zaujalo samotné prostředí, kolem roku 1880, ve kterém se děj odehrává. Autor jej v knize popisuje okrajově, ale přitom neskutečně reálně. Při čtení jsem měla pocit, jako bych se do doby i místa skutečně přenesla. Měla jsem tak možnost poznat mnou dosud neznalé město Birmingham, nacházející se ve Anglii. Toto město je navíc údajně považováno za druhé hlavní město VB! Velké plus také za obálku, které se u této knihy neskutečně povedla a je bohužel o mnoho poutavější, než příběh, který se skrývá pod ní. Nemohu však říci, že se jedná o brak. To určitě ne! Samotné vyprávění hezky plynulo, bohužel však nenastalo příliš překvapivých nebo mrazivých okamžiků, které od Thrilleru očekávám. Z tohoto důvodu dávám pouze 3/5 hvězd.

    Kniha, Mystery Press, 2021, 9788075882752

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 160 Kč Nápověda
Další knihy autora