Žena, kterou jsem byla E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Nový domov může znamenat šťastný konec nebo nový začátek anebo… bezpečný úkryt. Kate Jonesová o tom ví své, je totiž na útěku. Opustila svůj starý život a sobě i dceři změnila jméno. Nikdo se nesmí dozvědět, kým byla dřív. Nikdo nesmí přijít na chybu, která Kate zničila život. Stěhuje se na Parkview Road, do ulice plné zbrusu nových domů, a se… Přejít na celý popis

James Lovegrove: Sherlock Holmes a Shadwellské stíny Sherlock Holmes vyšetřuje zvláštní sérii úmrtí. Nalezené oběti vypadají jako by zemřely hladem, přitom však byly spatřeny živé a zdravé několik dní předtím... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Nový domov může znamenat šťastný konec nebo nový začátek anebo… bezpečný úkryt. Kate Jonesová o tom ví své, je totiž na útěku. Opustila svůj starý život a sobě i dceři změnila jméno. Nikdo se nesmí dozvědět, kým byla dřív. Nikdo nesmí přijít na chybu, která Kate zničila život. Stěhuje se na Parkview Road, do ulice plné zbrusu nových domů, a se závistí sleduje ostatní ženy v sousedství. Zdá se, že mají všechno. Gisela má pestrý život, dům plný ruchu a úspěšné děti. Sally žije svým sňatkem, úžasnou dovolenou a závratnou kariérou. Fotky na sociálních sítích jen potvrzují, jaký skvělý život tyto ženy žijí. Na rozdíl od Kate, která se za každou cenu snaží skrýt před celým světem. Ovšem až do osudného dne, který vše změní. Stačí jedna tragická nehoda a všechny tři ženy najednou zjistí, že vše, co si o sobě doposud myslely, může být jinak.

Sdílet 0

Nakladatel
Ikar CZ
jazyk
čeština
Počet stran
288
datum vydání
1.01.2020
  • Anastasja Vištalová Anastasja Vištalová

    Tuhle krátkou jednohubku lze doporučit zejména fanynkám počinů jako jsou „Sedmilhářky“, „Fáma“, či „Poslední paní Parrishová“. Rozhodně se jedná o poutavé, leč poučné čtivo, ve kterém se každá žena najede. Pokud toužíte po něčem pravdivém, co vám pomůže otevřít oči a zamyslet se sama nad sebou, tak jste na správné adrese. Za sebe mohu jen doplnit, že se s autorkou rozhodně „nevidím“ naposledy.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.3 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • 1 z 5 hvězdiček Lucie Hudcová registrovaný uživatel

    🙈👎👎,nedočteno.Není to můj styl...

    Kniha, Ikar, 2020, 9788024941868

  • 4 z 5 hvězdiček Alena Kološová registrovaný uživatel

    Autorku jsem neznala a tak jsem byla mile překvapená.Kniha je čtivá, děj zajímavý .Mohu doporučit.A už jsem si objednala další knihu od této spisovatelky.

    Kniha, Ikar, 2020, 9788024941868

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 249 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora